QUOTE(*Gabriella* @ 2010 08 04, 17:51)
Ryt guldo, pradės chemija lašinti. Žiauriai bijau... Man 25m, turiu 5m dukryte Nusiteikusi optimistiškai, tikiu viskas bus ok, bet vistiek bijau. Naktį atsigulus sunku užmigti, minčių milijonai. Artimieji ir draugai labai palaiko ir neleidžia liūdėt
QUOTE(*Gabriella* @ 2010 08 04, 19:59)
Kaži ko gali prireikti atsigulus chemijai? Visko kaip ir bet kokiam gulimui i ligoninę?
Sakė jog reiks stiprios, kolkas nieko nesakė kaip, kiek lašins, viską ryt sužinosiu.
Sakė jog reiks stiprios, kolkas nieko nesakė kaip, kiek lašins, viską ryt sužinosiu.
QUOTE(*Gabriella* @ 2010 08 04, 20:33)
Kiek laiko trunka lašinimas? Kada pasireiškia šalutiniai poveikiai? Siaubas kiek klausimų- einu paskiatinėti ankstesnes temukes
Aš suvokiu kas man yra, bet kaip sunku tuo patikėti! jaučiuosi puikiai, tik po operacijos vis šonus pamausdavo. Kraujo tyrimai geri. Po operacijų vėl laiminga grįžau i darbą, taip noriu dar vieno lėliuko..
Aš suvokiu kas man yra, bet kaip sunku tuo patikėti! jaučiuosi puikiai, tik po operacijos vis šonus pamausdavo. Kraujo tyrimai geri. Po operacijų vėl laiminga grįžau i darbą, taip noriu dar vieno lėliuko..
Sveikute , Taip laikykis ir toliau - kuo daugiau pozityvių minčių, gražių svajonių ir kad jos išsipildytų. Atsiduok dabar gydymui ir sveikimui. Labai svarbu pasitikėjimas gydytoju, bendros kalbos radimas.
Kartais paguldo pirmam lašinimui, kad stebėti kaip reaguoja organizmas , kaip priima chemiją, ypač tada , kai ji stipri skiriama. O klausimukus surašyk ant lapuko ir klausk gydytojo viską - atsakymus pasižymėk, kad neužmirštum. Viskas bus gerai.