Įkraunama...
Įkraunama...

28-oji ONKO kertelė

Na va, kaip gerai, rasų lanka, - nuo vienos lašinės taip pagerėjo! Malonu skaityti. Toks jau dabar laikas - čia visai prastai, čia vėl - pragiedrulys smile.gif Linkiu, kad viskas eitų geryn, ir taip, kaip norit jūs.

Aš dabar dažnai nusiperku "Basica", - čia šarminančios medžiagos, maisto papildas. Prisiskaičiau, kaip svarbu neužrūgštint organizmo, taigi kai galiu, nusiperku "Basicos". Ji neutralizuoja rūgštis, gal Rasų lanka, ir mamytei būtų gerai?

Aš manau, kad vėmimas buvo susijęs su organizmo intoksikacija. Praplaus su lašinėmis - turėtų pagerėti mirksiukas.gif

Užsirašiau echoskopijai. Mano norimas A. Lekštutis atostogauja užsieny unsure.gif grįš tik rugpjūčio 30, nenoriu taip ilgai laukt, todėl pas kitą užsirašiau...

Rasų lanka, va čia http://www.basica.lt...ugstis/ligos/87 paskaičiau, kad būtent chem. metu labai užrūgštinamas organizmas, todėl reikėtų neutralizuoti tas rūgštis. Rašo, kad Basica padėtų.. Pasitarkite su daktare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 02 rugpjūčio 2010 - 20:11
QUOTE(arune @ 2010 08 02, 22:02)
Na va, kaip gerai, rasų lanka, - nuo vienos lašinės taip pagerėjo!  Malonu skaityti. Toks jau dabar laikas - čia visai prastai, čia vėl - pragiedrulys  smile.gif  Linkiu, kad viskas eitų geryn, ir taip, kaip norit jūs.

Aš dabar dažnai nusiperku "Basica", - čia šarminančios medžiagos, maisto papildas. Prisiskaičiau, kaip svarbu neužrūgštint organizmo, taigi kai galiu, nusiperku "Basicos". Ji neutralizuoja rūgštis, gal Rasų lanka, ir mamytei būtų gerai?

Aš manau, kad vėmimas buvo susijęs su organizmo intoksikacija. Praplaus su lašinėmis - turėtų pagerėti  mirksiukas.gif

Užsirašiau echoskopijai. Mano norimas A. Lekštutis atostogauja užsieny  unsure.gif  grįš tik rugpjūčio 30, nenoriu taip ilgai laukt,  todėl pas kitą užsirašiau...

Negirdėjau apie tokį papildą. schmoll.gif Reikės pasiinteresuoti. O tau patarė kas ar pati nusisprendei?

Dabar vėl susiskambinau - na nepažįstu - visai kitas žmogiukas mano mamyė. wub.gif Linksma, energinga - žiūri teliką, pavalgė vakarienę. Niekas nuo pietų "nebeiškrito" lauk.

Ir kitas daktariukas pažiūrės tave. Viskas bus gerai. Rytoj bus labai gerai. Laikykis, spinduliuk. wub.gif

Ačiū už nuorodą... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 02 rugpjūčio 2010 - 20:20
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 02, 21:19)
Dabar vėl susiskambinau - na nepažįstu - visai kitas žmogiukas mano mamyė.  wub.gif Linksma, energinga - žiūri teliką, pavalgė vakarienę. Niekas nuo pietų "nebeiškrito" lauk.

Na va, kaip gerai. Visiems jums nuotaikos geresnės, ir naktis ramesnė.

"Basica" mano vaikui prirašė jos daktarytė. Nuo tada ir įsigilinau į šį papildą. Tada ši daktarytė akcentavo, kad visos ligos atsiranda užrūgštintame organizme. Dabar laikas nuo laiko ir nusiperkame, geriame abi smile.gif

Ačiū už linkėjimus... Ryt deduosi juos į kelionę... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 02 rugpjūčio 2010 - 20:41
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 02, 21:19)
Negirdėjau apie tokį papildą.  schmoll.gif  Reikės pasiinteresuoti. O tau patarė kas ar pati nusisprendei?

Dabar vėl susiskambinau - na nepažįstu - visai kitas žmogiukas mano mamyė.  wub.gif Linksma, energinga - žiūri teliką, pavalgė vakarienę. Niekas nuo pietų "nebeiškrito" lauk.

Ir kitas daktariukas  pažiūrės tave. Viskas bus gerai. Rytoj bus labai gerai. Laikykis, spinduliuk. wub.gif

Ačiū už nuorodą... tongue.gif

BAsicos pirkom, bet taip ir nesugerem nei vieno pakelio, nes ten yra vitamino c, o jo nera gerai chemiju metu vartoti... Nzn ar tikrai, bet kazkas minejo.
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 08 02, 22:49)
BAsicos pirkom, bet taip ir nesugerem nei vieno pakelio, nes ten yra vitamino c, o jo nera gerai chemiju metu vartoti... Nzn ar tikrai, bet kazkas minejo.

Kad mums kaip tik rekomendavo gydytoja jau nuo pat pradžių. Ir dabar per chemoterapijas geria mamytė C vitaminą. Žinau, kad visiškai nieko negalima per radioterapijas (švitinimus). Taip pat seniau mamytė per chemijas dar gerdavo Triovit vitaminus (vitaminas E,C, A, ir selenas ).
Atsakyti
QUOTE(Viti17 @ 2010 08 02, 21:49)

Bent trys onkologai yra minėję, kad C yra vienintelis vitaminas, kurį galima drąsiai vartoti; dėl kitų yra įvairių nuomonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 08 02, 22:30)
Bent trys onkologai yra minėję, kad C yra vienintelis vitaminas, kurį galima drąsiai vartoti; dėl kitų yra įvairių nuomonių  g.gif

Ir mes su a. a. Adis girdėjome, kad vitaminą C galima vartoti. Net buvo tokia teorija kad didelės vitamino C dozės gydo onkologines ligas (labai labai didelės dozės), bet atrodo to rimti tyrimai nepatvirtino. O po gydymo sanatorijoje reabilitacijoe mums duodavo Triovit.
Atsakyti
fuf... Eilinis mitas.. Tai jau trauksiu ish spintukes vitamina C.. smile.gif
Atsakyti
[quote=Viti17,2010 08 03, 01:19]
fuf... Eilinis mitas.. Tai jau trauksiu ish spintukes vitamina C.. smile.gif
[/quo

Gal su B sumaiste, to musu medikai nerekomenduoja, nors uzsienyje jau ir ta leidzia naudoto 4u.gif

Rasu lankele stiprybes, sunkus sitas etapas, bet po to vel giedriau ir smaigiau 4u.gif

Arune geru tyrimo rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
Vit C reiksmingai pailgina onkologiniu ligoniu gyvenimo trume...Pati esu skaicius tyrimus. Bet vis tiek patariu pasikonsultuot su savo gyd., nes yra teoriju, kad butent organzmas badauja, o visas vitaminingas medz, ypac vit B grupes pasiima auglys sau augti. O butent vit C siuo atveju yra iskirtinis. Siaip labai patariama vartot ne gryna vit C, o naturalios kilmes, ypac vertingos naturalios juoduju serbentu sultys arba pacios uogos.

Siandien ir mums sunki diena..Pasakyt turetu galutine diagnoze, po kurios greiciausia pasikeis visos musu seimos gyvenimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 03 rugpjūčio 2010 - 15:47
QUOTE(Viti17 @ 2010 08 02, 21:49)

Mitas su tuo c vitaminu.
O Basiką geriu laikas nuo laiko.Gaila , kad ji brangi, poko ilgam neužtenka.
Kaune turguje nusipirkau Šitake du pokelius po 24 Lt.Mėnesiui reikia bent 3-jų , bet nebuvo.Jau geras vaistas pagal aprašymą. lotuliukas.gif
Na pagersiu iki markerio darymo.
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 03, 16:44)
Vit C reiksmingai pailgina onkologiniu ligoniu gyvenimo trume...Pati esu skaicius tyrimus. Bet vis tiek patariu pasikonsultuot su savo gyd., nes yra teoriju, kad butent organzmas badauja, o visas vitaminingas medz, ypac vit B grupes pasiima auglys sau augti. O butent vit C siuo atveju yra iskirtinis. Siaip labai patariama vartot ne gryna vit C, o naturalios kilmes, ypac vertingos naturalios juoduju serbentu sultys arba pacios uogos.

Siandien ir mums sunki diena..Pasakyt turetu galutine diagnoze, po kurios greiciausia pasikeis  visos musu seimos gyvenimas.

Pirmiausia linkiu geros dienos baigties.

O su B vitaminais jau irgi mitas.Dar B12 nerebilituotas, o B6 gydytoja liepė gerti ir gana nemaža dozę, ypač kai opėja burnos gleivinė.

Viskas turi būti proto ribose, o galima - negalima per penkis metus visai pasikeitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 03 rugpjūčio 2010 - 17:09
QUOTE(Art. @ 2010 08 02, 23:39)
Ir mes su a. a. Adis girdėjome, kad vitaminą C galima vartoti. Net buvo tokia teorija kad didelės vitamino C dozės gydo onkologines ligas (labai labai didelės dozės), bet atrodo to rimti tyrimai nepatvirtino. O po gydymo sanatorijoje reabilitacijoe mums duodavo Triovit.

Art, gerai sakai, bus ir man gerai, nes C vitamina Rutin Forte beveik nenutraukiu gerusi. Pasibaige sinusitas ir gerkles skausmas, jauciuos stipri ir druta. Siandien ir gydytoja Marijampoleje sake, kad turi man buti viskas gerai, nes labai GYVYBINGA esu. As ir sakau, kad dar netureciau uzsilenkti, nors baznycioje padariau viska, kad man ir si karta Dievulis leistu gyventi toliau....

"Vienas iš Paskutinio patepimo poveikių yra ir kūno pasveikimas. Bet tai įvyksta tik tada, kai Dievas numato, kad ligonio sielos išganymui bus naudingas jo išgijimas. Kadangi ilgas gyvenimas ne visada yra geras mūsų amžinojo išganymo atžvilgiu, todėl negalima tvirtai šio poveikio tikėtis. Ankstyvesnė mirtis kartais gali būti ir malone, nes daugelis vėliau sugadina tai, ką anksčiau buvo gero padarę. Todėl Išminties knyga apie ankstyvą teisiojo mirtį kalba: "Jis buvo nusineštas, kad piktybė nepakeistų jo supratimo, ar apgavystėje sielos nesuvedžiotų" (Išm 5, 11).
Būdas, kuriuo šis trečiasis poveikis ateina, daugelio teologų aiškinamas kaip antgamtinis prigimtinių jėgų sustiprėjimas. Bet paprastai Paskutinis patepimas sukelia kūno išgijimą ne dėl stebuklo, bet antgamtiškai sustiprindamas tas jėgas, kurių kūnas dar turi. Todėl kūno pasveikimas negali įvykti ligoniui, kurio sveikata yra taip sugriauta, jog jį gali išgelbėti tik stebuklas. Nors aišku, suteikiant Ligonių patepimą, Dievas gali įvykdyti stebuklą, bet tai jau nebepriklauso prie sakramento normalaus veikimo.
Tačiau beveik visada ligonis, priėmęs Ligonių patepimą, gauna bent kažkokį savo negalavimo palengvėjimą, kurį dažnai galima paaiškinti tuo, jog su Dievu sutaikyta siela tampa ramesnė ir tai teigiamai paveikia kūną.
Todėl ligonių patepimas tikrai yra vaisingesnis tada, kai jis yra priimamas su aiškia sąmone ir deramu pamaldumu, negu tada, kai ligonis guli mirties patale arba praradęs sąmonę.

Be to, taip atidėliojant, beveik neįmanoma, kad suveiktų trečiasis Ligonių patepimo poveikis – kūno pasveikimas. Kaip matėme ankščiau, šis poveikis kyla per prigimtinių jėgų antgamtinį sustiprinimą, o tai neįmanoma, kai prigimtinės jėgos beveik visai sunaikintos. Apie tai šv. Kardinolas Bellarminas sako: "Mūsų dienomis Ligonių patepimas taip retai atstato sveikatą todėl, kad daugelis jo priėmimą atidėlioja, kol mirtis bus arčiau, o tada juos gali išgelbėti tik stebuklas".
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2010 08 03, 17:44)

Siandien ir mums sunki diena..Pasakyt turetu galutine diagnoze, po kurios greiciausia pasikeis  visos musu seimos gyvenimas.

Prisidedu prie GABIJOS linkejimu, manau, kad jie nera blogi.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 08 02, 23:09)
Kad mums kaip tik rekomendavo gydytoja jau nuo pat pradžių. Ir dabar per chemoterapijas geria mamytė C vitaminą. Žinau, kad visiškai nieko negalima per radioterapijas (švitinimus). Taip pat seniau mamytė per chemijas dar gerdavo Triovit vitaminus (vitaminas E,C, A, ir selenas ).

rasu lanka, kaip mamyte laikosi? Ar padejo nuo skranduko vaistai mazinantys rugstinguma? Kad Dievulis salia ir as taip galvoju. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 08 02, 22:34)
Na va, kaip gerai. Visiems jums nuotaikos geresnės, ir naktis ramesnė.

"Basica" mano vaikui prirašė jos daktarytė. Nuo tada ir įsigilinau į šį papildą. Tada ši daktarytė akcentavo, kad visos ligos atsiranda užrūgštintame organizme. Dabar laikas nuo laiko ir nusiperkame, geriame abi  smile.gif

Ačiū už linkėjimus... Ryt deduosi juos į kelionę...  smile.gif

arunele, matomai teisingai daktaryte akcentavo, nes man pries visas ligeles budavo labai didelis rugstingumas, negaledavau nieko astriai valgyti, net kepintu svogunu negaledavau, o rukytos desros is vis negaledavau valgyti, sukildavo rugstys. Dabar visiskai nejauciu, kad kas nors negerai su rugstimis.

Paimk ir mano linkejimus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 03 rugpjūčio 2010 - 21:26