Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(l'eau @ 2010 08 06, 19:20)
nemeta. skirtumas yra statuse. neakivaizdininkai išlaiko bedarbio statusą ir turi teisę gauti pašalpą jei priklauso. dieniniokai iš bedarbių tampa darbo ieškančiais, jiems jokios pašalpos nebepriklauso. niekas vien už įstojimą į dieninį kursą iš biržos nebraukia ir teisės tokios be asmens prašymo neturi.

na gali buti....
tada mano konsultane turndra g.gif doh.gif
Atsakyti
sveiki gal kaskas man paaiskinti galite.as nuo sausio stovejau db man mokejo,darbo nepasiule -negavau.dabar nebemoka jau bet dar stoviu db.kaska girdejau kad paskui galima eiti i seniunija kad ten neva moka po lt bet reikia eiti viesuju darbu uz tai.manes tai negazdina visai galiu dirbti.tik ar tai tiesa,kur eiti ka sakyti????beje as gaunu su mazium soc pasalpa gal tada jau man nebepriklauso nieko?nedaug gaunam po kaskur 65lt+- gal kaskas ejote is db ir zinate jau aciu jums.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 08 07, 21:39)
sveiki gal kaskas man paaiskinti galite.as nuo sausio stovejau db man mokejo,darbo nepasiule -negavau.dabar nebemoka jau bet dar stoviu db.kaska girdejau kad paskui galima eiti i seniunija kad ten neva moka po lt bet reikia eiti viesuju darbu uz tai.manes tai negazdina visai galiu dirbti.tik ar tai tiesa,kur eiti ka sakyti????beje as gaunu su mazium soc pasalpa gal tada jau man nebepriklauso nieko?nedaug gaunam po kaskur 65lt+- gal kaskas ejote is db ir zinate jau aciu jums.

tai uz soc pasalpa reikia atidirbti veisaisias darbais g.gif tu gauni kazkokia kt pasalpa.nes soc paslapa yra vienam asmeniui 315 kazkas 4u.gif
ir i soc pasalpa pretenduoji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 08 rugpjūčio 2010 - 14:38
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 08 07, 22:39)

tu turi nueiti i soc.rupybos skyriu,ten parasysi pareiskima..priklausys pinigeliai+maisto davinys kas 2menesius.nezinau kaip su tais darbais,bet mano mamai nereikejo niekur atidirbti.
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 08 08, 16:37)
tai uz soc pasalpa reikia atidirbti veisaisias darbais g.gif tu gauni kazkokia kt pasalpa.nes soc paslapa yra vienam asmeniui 315 kazkas 4u.gif
ir i soc pasalpa pretenduoji  4u.gif

as gaunu soc pasalpa kai mano pajamos nevirsijo tos normos ir gaudavau dar dali uz vaika nes tevelis nemokejo alimentu.dabar pradejo moketi tad tegauni tik ta savo maza dalelyte.jau mes gauname gera pusmeti.o jokiu darbu nereikia dirbti uztai.bet esu girdejusi kad kai prastovi db pusmeti galima kreiptis i seniuj=nija ir ten dar 3 ar 6men moka po 315lt ir kad tada reikia atidirbti viesu darbu.tad idomu ar taip yra ir kur eiti istikruju ir ka sakyti.buvau penkt uzejusi tai tokia bjauri bobike dirbo sako o ko tu dar cia nori is musu ir t.t tad be nuotaikos ir grizau.maisto paketus gaunu su maziuku jau 2metus.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 08 08, 18:17)
as gaunu soc pasalpa kai mano pajamos nevirsijo tos normos ir gaudavau dar dali uz vaika nes tevelis nemokejo alimentu.dabar pradejo moketi tad tegauni tik ta savo maza dalelyte.jau mes gauname gera pusmeti.o jokiu darbu nereikia dirbti uztai.bet esu girdejusi kad kai prastovi db pusmeti galima kreiptis i seniuj=nija ir ten dar 3 ar 6men moka po 315lt ir kad tada reikia atidirbti viesu darbu.tad idomu ar taip yra ir kur eiti istikruju ir ka sakyti.buvau penkt uzejusi tai tokia bjauri bobike dirbo sako o ko tu dar cia nori is musu ir t.t tad be nuotaikos ir grizau.maisto paketus gaunu su maziuku jau 2metus.

nu tai čia ir turima omenyje socialinė pašalpa. Jūs ją gaunate. Tad ir viskas.
Atsakyti
sveiki iskilo ir man toks klausimas del nauju darbo birzos taisykliu , nes kiek cia skaiciau nerandu atsakymu arba tai dar neaktualu. gaunam su zmona soc . pasalpas ; nuvykus i birza iskarto pasake , kad is tu pasalpu skyriaus gavo nurodymus tokius zmones darbinti per prievarta , kad tik jie butu ismesti is birzos; tai man yra neaiskus ju pasakymas apie 3 tel skambucius per 2 dienas kodel jie negali parasyti laisko ar atvaziuoti su birzos masina ir apie darbo vieta pranesti?
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 08 08, 17:17)

nu tai tada gauni tu pasalpa g.gif
megink i rupybos skyriu nueiti 4u.gif
o va pas mus reikai uz keikveina pasalpa atidirbti doh.gif

QUOTE(kanstantin @ 2010 08 09, 10:39)
sveiki  iskilo ir man toks klausimas del nauju darbo birzos taisykliu , nes kiek cia skaiciau nerandu atsakymu arba tai dar neaktualu.  gaunam su zmona soc . pasalpas ; nuvykus i birza iskarto pasake  , kad  is tu  pasalpu skyriaus gavo nurodymus tokius zmones  darbinti per prievarta , kad tik jie butu ismesti is birzos;  tai man yra neaiskus ju pasakymas apie 3 tel skambucius per 2 dienas  kodel jie negali parasyti laisko ar atvaziuoti su birzos masina ir apie darbo vieta pranesti?

na jie turi paskambinti ir pasakyti kur siuncia-o jau cia paskui tavo rikalas eini dirbti ar ne.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kanstantin @ 2010 08 09, 11:39)
sveiki   iskilo ir man toks klausimas del nauju darbo birzos taisykliu , nes kiek cia skaiciau nerandu atsakymu arba tai dar neaktualu.  gaunam su zmona soc . pasalpas ; nuvykus i birza iskarto pasake  , kad  is tu  pasalpu skyriaus gavo nurodymus tokius zmones  darbinti per prievarta , kad tik jie butu ismesti is birzos;  tai man yra neaiskus ju pasakymas apie 3 tel skambucius per 2 dienas  kodel jie negali parasyti laisko ar atvaziuoti su birzos masina ir apie darbo vieta pranesti?

Tas teisybe,jei neatsiliepsi 3k.busi isbrauktas is DB,tas pats ir pas mumi.O db,kai nuo spalio 1d.panaikins musu mieste DB,is vis nesiskaitys,siulys kas papuola,kad tik atsikratytu bedarbiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 10 rugpjūčio 2010 - 16:12
aš dabar gaunu DB-je nedarbo dr. išmoką

ir gavau nukreipimą darbui. Atsiliepimai apie darbo vietą nekokie.

Įdomu jeigu priverstinai įdarbina, tai ar gali po kažkokio laikotarpio išeiti iš darbovietės savo noru ir DB toliau mokės nedarbo dr. išmoką, ar ne?

dekui jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 08 10, 19:28)
aš dabar gaunu DB-je nedarbo dr. išmoką

ir gavau nukreipimą darbui. Atsiliepimai apie darbo vietą nekokie.

Įdomu jeigu priverstinai įdarbina, tai ar gali po kažkokio laikotarpio išeiti iš darbovietės savo noru ir DB toliau mokės nedarbo dr. išmoką, ar ne?

dekui jei kas atsakys  4u.gif

Kiek as girdejau,tai turi pratest mokejima,jei jus visa neisnaudosit,turiu omeny jei isidarbinsit,kol nepraeis laikas,tie 6 men.
Atsakyti
Sveikos,
Stoviu darbo biržoj , kai įsidarbinu , parašyta , kad per 3 dienas , reikia pranešti,o ar reikia pristatyti darbo surartį , ar dar ką . Ir ar reikia pranešti socialiniam , ar jie patys mato.
Atsakyti