QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 08 08, 17:17)
as gaunu soc pasalpa kai mano pajamos nevirsijo tos normos ir gaudavau dar dali uz vaika nes tevelis nemokejo alimentu.dabar pradejo moketi tad tegauni tik ta savo maza dalelyte.jau mes gauname gera pusmeti.o jokiu darbu nereikia dirbti uztai.bet esu girdejusi kad kai prastovi db pusmeti galima kreiptis i seniuj=nija ir ten dar 3 ar 6men moka po 315lt ir kad tada reikia atidirbti viesu darbu.tad idomu ar taip yra ir kur eiti istikruju ir ka sakyti.buvau penkt uzejusi tai tokia bjauri bobike dirbo sako o ko tu dar cia nori is musu ir t.t tad be nuotaikos ir grizau.maisto paketus gaunu su maziuku jau 2metus.
nu tai tada gauni tu pasalpa
megink i rupybos skyriu nueiti
o va pas mus reikai uz keikveina pasalpa atidirbti
QUOTE(kanstantin @ 2010 08 09, 10:39)
sveiki iskilo ir man toks klausimas del nauju darbo birzos taisykliu , nes kiek cia skaiciau nerandu atsakymu arba tai dar neaktualu. gaunam su zmona soc . pasalpas ; nuvykus i birza iskarto pasake , kad is tu pasalpu skyriaus gavo nurodymus tokius zmones darbinti per prievarta , kad tik jie butu ismesti is birzos; tai man yra neaiskus ju pasakymas apie 3 tel skambucius per 2 dienas kodel jie negali parasyti laisko ar atvaziuoti su birzos masina ir apie darbo vieta pranesti?
na jie turi paskambinti ir pasakyti kur siuncia-o jau cia paskui tavo rikalas eini dirbti ar ne....