Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 08 05, 18:58)
pasalpa skaiciuos po 3 menesiu.
Papildyta:

perves uz tiek dienu,kiek prastoves DB

pasalpa priklausys ir perves tol kol darbo nebus, o jei darba susiras, registracija db bus nutraukta
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2010 08 03, 19:45)
netiesa. keisis tik statusas iš bedarbio į darbo ieškantį. nebepriklausys nedarbo išmoka jei priklausė.

jei zmogus mokosi dieniniame kurse, jis ne bedarbis, ismoka nepriklauso
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2lina: 05 rugpjūčio 2010 - 18:23
Sveiki..dirbau..stovejau darbo birzoi-vel dirbu!!!esu subsidijuojama,sefas sake mokes minimuma,gavau snd alga-toli grazu iki minimumo uz visa men atidirbta unsure.gif unsure.gif unsure.gif kaip ten yra su toms subsidijom?nieko niekas man nepaaiskina birza paskaiciavo jog man mokes 560 blink.gif bet nepraejus nei porai sav idarbino...tai kaip ir ka cia dabar suprasti?darbdavys snd pasake jei nebuciau is birzos gauciau 380 g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
[quote=2lina,2010 08 05, 20:24]
pasalpa priklausys ir perves tol kol darbo nebus, o jei darba susiras, registracija db bus nutraukta

tai MB pasake, jei susirasi darbą anksciau, tai iškart pervesim likusius pinigus g.gif unsure.gif (kalba buvo, kad priklauso 6men pasalpa ) blush2.gif , va as sito niekaip nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 07 21, 12:31)
tai nieks nezino?

man irgi idomi si situacija ar niekas nezinote?
Atsakyti
tarkim isejus is darbo stoju i birza.jei randu darba ir po keliu men man pasako aciu,nereikalinga,as vel grystu i birza.ar man birza vel moketu pasalpa.noriu zinoti kiek reik but pradirbus kad moketu pinigelius.aciu.

mano situacija panasi, as dirbau 3 metus, istojau i birza, po menesio gavau pasalpa, tada nutraukiau ir isvaziavau i uzsieni, dabar gryzau ieskau darbo ir jeigu idarbins o po keliu menesiu ar savaiciu sakys kad nereikia ar birza mokes vel??
Atsakyti
QUOTE(2lina @ 2010 08 05, 19:24)
Papildyta:

tai teisingai,jei zmogus prastoves birzoj menesi,ras darba,tai jam uz ta menesi tik ir uzmokes,bet ne uz 6 menesius is karto.tiesiog,jei po menesio jis gris atgal i birza,tai jam ismoka prates,tie pinigai niekur nedings.
Papildyta:
[quote=Lauryttte,2010 08 05, 19:44]
[quote=2lina,2010 08 05, 20:24]
tai MB pasake, jei susirasi darbą anksciau, tai iškart pervesim likusius pinigus g.gif unsure.gif (kalba buvo, kad priklauso 6men pasalpa ) blush2.gif , va as sito niekaip nesuprantu doh.gif
[/quote]
uz 6 menesius iskart jam niekas neperves.pinigai mokami kas menesi,o ne visi is kart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 05 rugpjūčio 2010 - 19:53
QUOTE(2lina @ 2010 08 05, 19:24)

prieš komentuodama paskaitykit ko buvo klausta ir kas buvo atsakyta biggrin.gif apie jokias išmokas kalbos nebuvo.
QUOTE(Lauryttte @ 2010 08 05, 19:44)
va as sito niekaip nesuprantu doh.gif

pasiskambinkit į biržą - viską paaiškins, suprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenux:) @ 2010 08 05, 19:35)
Sveiki..dirbau..stovejau darbo birzoi-vel dirbu!!!esu subsidijuojama,sefas sake mokes minimuma,gavau snd alga-toli grazu iki minimumo uz visa men atidirbta unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  kaip ten yra su toms subsidijom?nieko niekas man nepaaiskina birza paskaiciavo jog man mokes 560  blink.gif bet nepraejus nei porai sav idarbino...tai kaip ir ka cia dabar suprasti?darbdavys snd pasake jei nebuciau is birzos gauciau 380 g.gif  g.gif  g.gif

man niekas neatsakys??? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 03, 18:45)
netiesa. keisis tik statusas iš bedarbio į darbo ieškantį. nebepriklausys nedarbo išmoka jei priklausė.

sakau ka man sake pacioj birzoj 4u.gif
pati stojau siemet ir nuejau pakalusti i birza kad buna kai stoji i dienini ir i neakivaizdiny? sako dieninius metam lauk,o neakivaizdinius laikom kaip ir laikem 4u.gif
nebent mano konsultanke gryba pjauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 08 05, 18:58)
pasalpa skaiciuos po 3 menesiu.

O jeigu iš vieno darbo išeinu su trijų mėn. išeitine, o kitame dar dirbu tris mėnesius ir tik po to išeinu, tai kaip ir pagal paskutinę darbovietę turėtų žiūrėti ir pašalpą skaičiuot iš karto g.gif
Atsakyti
turiu toki klausima, kiek laiko birza subsidijuoja darbo vieta? pusmeti ar metus?
girdejau kazka, jei darbdavys priima i darba subsidijuojama darbininka, metus po subsidijos pasibaigimo negali ismesti.... o kaip yra su tokiu dalyku, jei iseini motinystes tevystes atostogu? tie metai skaiciuojasi ar nusikelia pasibaigus atostogoms?
aciu jei kas atsakysite, gerai butu ir i az, nes sioje temoje retai bunu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 06 rugpjūčio 2010 - 18:54
QUOTE(Mijos mama @ 2010 08 05, 21:44)
sakau ka man sake pacioj birzoj 4u.gif
pati stojau siemet ir nuejau pakalusti i birza kad buna kai stoji i dienini ir i neakivaizdiny? sako dieninius metam lauk,o neakivaizdinius laikom kaip ir laikem 4u.gif
nebent mano konsultanke gryba pjauna g.gif

nemeta. skirtumas yra statuse. neakivaizdininkai išlaiko bedarbio statusą ir turi teisę gauti pašalpą jei priklauso. dieniniokai iš bedarbių tampa darbo ieškančiais, jiems jokios pašalpos nebepriklauso. niekas vien už įstojimą į dieninį kursą iš biržos nebraukia ir teisės tokios be asmens prašymo neturi.
Atsakyti