Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

mamytes SOS ,gal kuri zino ar pades prainformavus. dabar is DB gaunu pasalpa bedarbio,gavau 2 is 6 menesiu, jai isidarbinsiu menesiui laiko, o po to iseisiu is darbo, vel uzsoregistravus man bus nedelsiant vel mokama man likusi pasalpa ar ja nutrauks ir reikes vel visus metus laukt ?????
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2010 10 12, 15:47)
patarkit prasau blush2.gif

ira soc.pasalpa,bet jusu seima turi atitikti tam tikrus reikalavimus kad ja gaut,jus 6 men db stovit,o vyras,diba ar irgi birzoj stovi?
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 10 12, 16:52)
mamytes SOS ,gal kuri zino ar pades prainformavus. dabar is DB gaunu pasalpa bedarbio,gavau 2 is 6 menesiu, jai isidarbinsiu menesiui laiko, o po to iseisiu is darbo, vel uzsoregistravus man bus nedelsiant vel mokama man likusi pasalpa ar ja nutrauks ir reikes vel visus metus laukt ?????

Jusu atveju, tai prasyciau darbdavio, kad pradziai sudarytu terminuota darbo sutarti 1 menesiui (o maza kas, gal jums tas darbas visiskai nepatiks arba jus netiksite tam darbui), tada po menesio, jei nenoresite ten daugiau dirbti, prasykit, kad su jumis nepratestu darbo sutarties, o tada birza tikrai toliau moketu likusia pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 10 12, 14:19)
Apskritai su tom supsidijom apgaule. Kaip paklausiau DB birzoj ar subsidijuos jeigu pati ysidarbinsiu, ats. buvo taip, o kaip ysidarbinau jokiu subsidiju, aplamai nesuprantu as tos DB kai kuriu darbuotoju, viena karta taip sneka, kita karta kitaip. Kaip negalejau menesi niekur darbintis, liepe atnesti pazyma is gydytoju, kad vaikas serga, o kaip atnesiau sko jau nereikia, is tu bedarbiu tyciojasi ar ka  bigsmile.gif

Darbdavys turi buti "registruotas" darbo birzoje kaip ieskantis darbuotojo, man rodos. Siaip jie subsidiju nenusukineja schmoll.gif
Atsakyti
laba diena, o kur vilniuj darbo birza? 4u.gif
Atsakyti
As siandien suzinojau kad jau paskirta soc. pasalpa, tai su siaubu laukiu viesu darbu pasiulymu, bet tai ot nesamone kai pagalvoji doh.gif taip ir sakytu, jei norit kad valstybe jums moketu pasalpa turesit mums padirbeti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnieshkita @ 2010 10 13, 09:50)
laba diena, o kur vilniuj darbo birza?  4u.gif

Siaures miestely 4u.gif
Atsakyti
Dekui , JOLANCIUK 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o ką turi uomeny "Moterims tai tvarkymo darbus duoda",

kokie tai darbai ?

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 12, 09:24)
Viešųjų darbų programoje numatyti:
1. Teritorijos tvarkymo darbai.
2. Mokyklų, lopšelių - darželių, ligoninių, kultūrinių, buitinių ir kitų objektų kvalifikacijos nereikalaujantys pagalbiniai statybos ir remonto darbai.
3. Miško tvarkymo darbai.
4. Istorijos ir kultūros paveldo, kapinių, parkų, kitų saugomų bei turinčių išliekamąją vertę objektų tvarkymo pagalbiniai darbai.
Moterims tai tvarkymo darbus duoda.

Agnieshkita, darbo birzos tinklapis: www.ldb.lt
Teritorinių darbo biržų kontaktai
http://www.ldb.lt/In...db_adresai.aspx

VILNIAUS: http://www.ldb.lt/TD...ai/default.aspx

vILNIAUS db VIETA MIESTE: http://www.ldb.lt/TD...ipmusrasti.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 13 spalio 2010 - 10:46
[quote=saulyte525,2010 10 13, 11:41]
Dekui , JOLANCIUK 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o ką turi uomeny "Moterims tai tvarkymo darbus duoda",

kokie tai darbai ?

Taigi parasiau kokie tvarkimo darbai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 spalio 2010 - 11:36
mergyckos,o jus man paaiskinkit,kaip man elgtis
nuo rugsejo 8 d,paskirta BP spalio 12 buvau(bet dar pasalpos negavau)kaip atsisakyt ir irodyt(tokia ozka konc.pasitaike)
kad as su 3 vaikais negaliu eiti i pamaininy darba ar bent jau darba kur prasideda 7 ar 8 val
as jai aiskinu situacija,o ji man vis rekia,kad N.....mamu ateina,tai ka man su jom daryt
+darba siulo, kur turiu 15 metu patirti,bet ne spec,
ir jis man netinkamas,nes jau jo nebenoriu
+moka vos minimuma uz 9 val intenyvaus darbo,
+darbas visuomet buna pamainom ar anksti ryte
konkret.-siuvimas
kiek kart galima atsisakyt ir neprarast pasalpos,nes ji mame jauciu uzspaus su tais pasiulimai,sios spec labai daug reik,nes nieko nemoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 10 13, 14:05)
mergyckos,o jus man paaiskinkit,kaip man elgtis
nuo rugsejo 8 d,paskirta BP  spalio 12 buvau(bet dar pasalpos negavau)kaip atsisakyt ir irodyt(tokia ozka konc.pasitaike)
kad as su 3 vaikais negaliu eiti i pamaininy darba ar bent jau darba kur prasideda 7 ar 8 val
as jai aiskinu situacija,o ji man vis rekia,kad N.....mamu ateina,tai ka man su jom daryt
+darba siulo,  kur turiu 15 metu patirti,bet ne spec,
ir jis man netinkamas,nes jau jo nebenoriu
+moka vos minimuma uz 9 val intenyvaus darbo,
+darbas visuomet buna pamainom ar anksti ryte
konkret.-siuvimas
kiek kart galima atsisakyt ir neprarast pasalpos,nes ji mame jauciu uzspaus su tais pasiulimai,sios spec labai daug reik,nes nieko nemoka doh.gif

Dabar jau po vieno atsisakimo braukia is DB,anksciau buvo galima 3 kartus atsisakit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 spalio 2010 - 13:18
Cia gal ne i tema blush2.gif bet vis galvoju jei atsisakyciau viesu darbu ir velniop - tegul braukia, labiausiai pergyvenu del PSD, nors pazistamas minejo, kad jau neaisku ar reiktu valstybei moket tuos pinigelius g.gif kazin kaip yra is tikruju..
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 10 13, 14:20)
Cia gal ne i tema blush2.gif bet vis galvoju jei atsisakyciau viesu darbu ir velniop - tegul braukia, labiausiai pergyvenu del PSD, nors pazistamas minejo, kad jau neaisku ar reiktu valstybei moket tuos pinigelius g.gif kazin kaip yra is tikruju..

nebent i ligoniu kasa nueit su vaiko gymimo liudijimu,ligtais iki 8 metu kol vaikui bus,jus busit apdrausta.Jei neklystu.Bet taip tai reikes psd kas menesi moket.
Atsakyti