Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(laumir @ 2010 10 11, 14:37)
na,pirmas apsilankymas buvo 09.09 ir nuo tada paskirta,tai as turejau jau gat rugseji,ar tik spaly laukt g.gif

kai ateisit spalio mėn. (geriau jei pirmoje spalio mėn. pusėje susitikimas paskirtas),

tada matys, kad neįsidarbinote, keliaus duomenys į buhalteriją (sąsk. nr. parašėte turbūt jau, mano tarpininkė mano sask. nr. neužpildė lape, tai ir negavau po 2-jo apsilankymo, o po trečio tai jau l. graitai pervedė tuos nesumokėtus pinigėlius).

buhalterija nuo 14 d. maždaug pradeda skaičiuoti ir pervedinėja gal iki mėnesio pabaigos į sąskaitas.
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 07:03)
kazkodel itariu kad jus i viesiuosius  g.gif

galbūt kas nors žinote kokie viešieji darbai būna Vilniuje (moterims) ?

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 10 12, 09:45)
galbūt kas nors žinote kokie viešieji darbai būna Vilniuje (moterims) ?

dekui  4u.gif

Viešųjų darbų programoje numatyti:
1. Teritorijos tvarkymo darbai.
2. Mokyklų, lopšelių - darželių, ligoninių, kultūrinių, buitinių ir kitų objektų kvalifikacijos nereikalaujantys pagalbiniai statybos ir remonto darbai.
3. Miško tvarkymo darbai.
4. Istorijos ir kultūros paveldo, kapinių, parkų, kitų saugomų bei turinčių išliekamąją vertę objektų tvarkymo pagalbiniai darbai.
Moterims tai tvarkymo darbus duoda.
Atsakyti
atsiprasau kad klausimas ne i tema, bet tam skirtoje temoje niekas neatsako... kaip yra jeigu nedarbingumas nuo rugsejo 13d. iki spalio 21d., ir atlyginimus veda kiekvieno menesio 10 diena, tai darbdavys man uz pirmas dvi rugsejo savaites atlyginima praves spalio 10diena ar tik tada kai bus uzdarytas nedarbingumas?buciau labai dekinga uz atsakyma
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 12, 10:24)
Viešųjų darbų programoje numatyti:
1. Teritorijos tvarkymo darbai.
2. Mokyklų, lopšelių - darželių, ligoninių, kultūrinių, buitinių ir kitų objektų kvalifikacijos nereikalaujantys pagalbiniai statybos ir remonto darbai.
3. Miško tvarkymo darbai.
4. Istorijos ir kultūros paveldo, kapinių, parkų, kitų saugomų bei turinčių išliekamąją vertę objektų tvarkymo pagalbiniai darbai.
Moterims tai tvarkymo darbus duoda.

man konkreciai dave misko tvarkymo darbus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nepazystamoji @ 2010 10 08, 11:14)
norejau paklausti, kai vaikui sueis 8 metai tai vadinasi birza nesubsidijuos(kazkaip suptratau kad kam iki 8m ta gali subsidijuoti)? ir apskritai kaip ten su ta subsidija amziaus koks limitas yra? ir jei vaikui sukanka 8metai tai subsidija nutraukiama?

Apskritai su tom supsidijom apgaule. Kaip paklausiau DB birzoj ar subsidijuos jeigu pati ysidarbinsiu, ats. buvo taip, o kaip ysidarbinau jokiu subsidiju, aplamai nesuprantu as tos DB kai kuriu darbuotoju, viena karta taip sneka, kita karta kitaip. Kaip negalejau menesi niekur darbintis, liepe atnesti pazyma is gydytoju, kad vaikas serga, o kaip atnesiau sko jau nereikia, is tu bedarbiu tyciojasi ar ka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Twinklle @ 2010 10 11, 23:19)
Sveiki,noreciau paklausti...Kokiu darbus siulo darbo birzoje?gal kas zinote?gal kas koki esate gave? smile.gif man dabar pasake,kad kita menesi sius mane kazkur dirbti,nes jau metus busiu atstovejus darbo birzoj,tai va domiuosi,kaip ten mazdaug smile.gif

Jokiu normaliu darbu nesiulo, arba viesieji darbai, arba patalpu valytoja.
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 10:49)

man konkreciai dave misko tvarkymo darbus  unsure.gif

Nu laba diena lotuliukas.gif i miska tai jau neiciau, tegul patys eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 10 12, 14:19)
Apskritai su tom supsidijom apgaule. Kaip paklausiau DB birzoj ar subsidijuos jeigu pati ysidarbinsiu, ats. buvo taip, o kaip ysidarbinau jokiu subsidiju, aplamai nesuprantu as tos DB kai kuriu darbuotoju, viena karta taip sneka, kita karta kitaip. Kaip negalejau menesi niekur darbintis, liepe atnesti pazyma is gydytoju, kad vaikas serga, o kaip atnesiau sko jau nereikia, is tu bedarbiu tyciojasi ar ka  bigsmile.gif
Papildyta:

Jokiu normaliu darbu nesiulo, arba viesieji darbai, arba patalpu valytoja.
Papildyta:

Nu laba diena  lotuliukas.gif i miska tai jau neiciau, tegul patys eina  biggrin.gif

Tai daug kas gal ir neeitu,bet jei atsisakysi iskart brauke is DB 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Dukrytei si menesi sueis 2metai. Taigi vaiko prieziurosatostogos jau baigiasi. Teksnuo kito menesio stoti i Darbo birza. Kokia padetis ten? Ar moka DB pinigelius? Jeigu siulomas darbas netinka,netenkina...kaip yra ten aplamai?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2010 10 12, 15:02)
Sveikos merginos,
Dukrytei si menesi sueis 2metai. Taigi vaiko prieziurosatostogos jau baigiasi. Teksnuo kito menesio stoti i Darbo birza. Kokia padetis ten? Ar moka DB pinigelius? Jeigu siulomas darbas netinka,netenkina...kaip yra ten aplamai?

Darbo birza kaip ir visada,moka pinigelius jei priklauso,darbo beveik nera,bet po puses metu jei nerandi darbo,gali siusti viesuju darbu dirbti.Atsisakyti siulomo darbo neturi teises,jei atsisakai gali isbraukti. mirksiukas.gif Bet kai pas jus mazas vaikas,tai gal nelabai jus kamantines. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 12, 15:08)
Bet kai pas jus mazas vaikas,tai gal nelabai jus kamantines. 4u.gif

Patikekit kamantines, jiems i tai nusispjaut, kad maza vaika turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 10 12, 14:19)
Apskritai su tom supsidijom apgaule. Kaip paklausiau DB birzoj ar subsidijuos jeigu pati ysidarbinsiu, ats. buvo taip, o kaip ysidarbinau jokiu subsidiju,

tai ar praneset darbdaviui kad jis pirmas turi kreiptis i darbo birza jei norit kad jus subsidijuotu?pirmiau darbdavys turi kreiptis i darbo birza 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 10:49)
atsiprasau kad klausimas ne i tema, bet tam skirtoje temoje niekas neatsako... kaip yra jeigu nedarbingumas nuo rugsejo 13d. iki spalio 21d., ir atlyginimus veda kiekvieno menesio 10 diena, tai darbdavys man uz pirmas dvi rugsejo savaites atlyginima praves spalio 10diena ar tik tada kai bus uzdarytas nedarbingumas?buciau labai dekinga uz atsakyma

nieks neatsakys i mano klausima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 10 12, 15:22)
tai ar praneset darbdaviui kad jis pirmas turi kreiptis i darbo birza jei norit kad jus subsidijuotu?pirmiau darbdavys turi kreiptis i darbo birza  4u.gif

Kaip darbinausi, as jam pasakiau, kad mazametis vaikas, is pat pradziu buvo informuotas. Nu man DB birzoj kitaip paaiskino, kad turiu atnesti darbo sutarti, tada viska sutvarkys del tu subsidiju, o dar kas ydomiausia, kad ysidarbinau tai pati, o DB parase, kad jie ydarbino.
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 10 12, 15:30)
Kaip darbinausi, as jam pasakiau, kad mazametis vaikas, is pat pradziu buvo informuotas. Nu man DB birzoj kitaip paaiskino, kad turiu atnesti darbo sutarti, tada viska sutvarkys del tu subsidiju, o dar kas ydomiausia, kad ysidarbinau tai pati, o DB  parase, kad jie ydarbino.

manau jusu atveju tiesiog ivyko nesusikalbejimas, jeigu darbdaviui pasakete tik kad turite maza vaika tai is kur jam zinot kad jums priklauso subsidija..... tai del tos subsidijos jie ir parase kad birza idarbino, jei darbdavys butu pirmas kreipesis viskas butu buve gerai manau 4u.gif
Atsakyti