Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(lod @ 2010 09 30, 09:22)
mane atleido po 3men.bet dirbau  nuo 8ryto iki 22val ,7d,paskui 7d buvo laisvos.

o pagal koki straipsni jus ismete, jei sutartis pasirasoma neterminuota? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 29, 21:13)
...ir kas butu jei subsidijuoja metus, o po puses metu randi didesniu atlyginimu darba? rolleyes.gif gali iseit paprastai i kita darboviete, ar gali kilti problemu?

Vat šita dalis ir mane domintų g.gif
"Gavai" subsidiją, pradėjai dirbt ir radai labaiu tinkantį-patinkantį, geraiu apmokamą, ar dar n priežąsčių, darbą ir nusprendei iš subsidijuotos vietos išeit į naująjį. Ar nekils kokių problemų dėl subsidijos grąžinimo, ar ta "subsidija gali eit" paskui mane į naująjį darbą?
Tikiuos, akd suprantamai situaciją sudėliojau doh.gif

Atsakyti
Aš su klausimu blush2.gif
Dukra serga,tai keliausim pas daktarę...Tai ji man turi biuletenį išrašyt DB? g.gif Ir per kiek laiko aš turiu savo konsultantei nunešt? g.gif Man tik 12 dieną spalio reiks DB pasirodyt.Ar neverta imti man to biuletenio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 30, 10:03)
Aš su klausimu  blush2.gif
Dukra serga,tai keliausim pas daktarę...Tai ji man turi biuletenį išrašyt DB?  g.gif  Ir per kiek laiko aš turiu savo konsultantei nunešt?  g.gif  Man tik 12 dieną spalio reiks DB pasirodyt.Ar neverta imti man to biuletenio?  g.gif

Arba nedarblapį, arba pažymą. Bet jei tik 12 d eisit, tai nereik nieko nešt.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 30, 10:06)

O jeigu per tą laiką mane kviestų į DB? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 30, 10:11)
O jeigu per tą laiką mane kviestų į DB?  g.gif

Apsidraudimui paprašykit pažymos į DB, tai standartinė pažyma, neapmokama, tik pateisinanti dienas- na , kad neieškojot darbo, ir pan. Gydytoja gali išrašyti numanomam laikui, pvz iki kito penktadienio, o tada matysit ar reik tęsti slaugą ar nereik. 4u.gif
Atsakyti
laba diena turiu toki klausima gal galesit kas atsakys blush2.gif
MB stovi DB jau puse metu kada ji isbraukti gali, kai reikia nueiti visada nueina, bet jokio darbo nepasiulo. Tai jauciu kazkada ims ir isbrauks ji. pasalpu is DB jokiu negauna, jis niekad nedirbo istojo i birza po 2metu kai baige mokslus?
ogal dar kokia pasalpele priklauso jei esam 3 asmenu seima pajampos 1500lt./men
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vovere16: 30 rugsėjo 2010 - 11:04
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 30, 09:33)
o pagal koki straipsni jus ismete, jei sutartis pasirasoma neterminuota? blink.gif

na turbut manes nebereikejo,pradirbau 3men ir atleido,dirbau viesuosius darbus.tiesa,reikejo rasyt prasyma,kad iseinu savo noru g.gif

QUOTE(vovere16 @ 2010 09 30, 12:01)
laba diena turiu toki klausima gal galesit kas atsakys blush2.gif
MB stovi DB jau puse metu kada ji isbraukti gali, kai reikia nueiti visada nueina, bet jokio darbo nepasiulo. Tai jauciu kazkada ims ir isbrauks ji. pasalpu is DB jokiu negauna, jis niekad nedirbo istojo i birza po 2metu kai baige mokslus?
ogal dar kokia pasalpele priklauso jei esam 3 asmenu seima pajampos 1500lt./men

pasalpa nepriklauso,tik maisto paketai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 30 rugsėjo 2010 - 11:16
QUOTE(lod @ 2010 09 30, 12:16)
na turbut manes nebereikejo,pradirbau 3men ir atleido,dirbau viesuosius darbus.tiesa,reikejo rasyt prasyma,kad iseinu savo noru  g.gif

istatymiskai vadinasi neatleido- isejote pati, o atleisti neturejo teises...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 30, 10:03)
Aš su klausimu  blush2.gif
Dukra serga,tai keliausim pas daktarę...Tai ji man turi biuletenį išrašyt DB?  g.gif  Ir per kiek laiko aš turiu savo konsultantei nunešt?

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 30, 10:06)

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 30, 10:14)
Apsidraudimui paprašykit pažymos į DB, tai standartinė pažyma, neapmokama, tik pateisinanti dienas- na , kad neieškojot darbo, ir pan. Gydytoja gali išrašyti numanomam laikui, pvz iki kito penktadienio, o tada matysit ar reik tęsti slaugą ar nereik. 4u.gif

dabar biuletenių niekas neberašo,yra elektroniniai,darbo birža turi priėjimą prie jų,jei daktarė išrašys konsultantei pasakysit ir pati pamatys.
Bent man taip paaiškino konsultantė
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 09 30, 12:26)
dabar biuletenių niekas neberašo,yra elektroniniai,darbo birža turi priėjimą prie jų,jei daktarė išrašys konsultantei pasakysit ir pati pamatys.
Bent man taip paaiškino konsultantė

Na tai nerašo, bet gali atspausdint jei reik.
Bet į DB užtenka pažymos, juk pinigėlių už nedarbalpį negaus vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 09 30, 09:54)
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 29, 22:13)

o nuo ko priklauso kiek laiko subsidijuos? tarkim mus atitinka tas 12 menesiu, bet cia nuo birzos ar nuo darbdavio priklauso? ir kas butu jei subsidijuoja metus, o po puses metu randi didesniu atlyginimu darba? rolleyes.gif gali iseit paprastai i kita darboviete, ar gali kilti problemu?

Vat šita dalis ir mane domintų g.gif
"Gavai" subsidiją, pradėjai dirbt ir radai labaiu tinkantį-patinkantį, geraiu apmokamą, ar dar n priežąsčių, darbą ir nusprendei iš subsidijuotos vietos išeit į naująjį. Ar nekils kokių problemų dėl subsidijos grąžinimo, ar ta "subsidija gali eit" paskui mane į naująjį darbą?
Tikiuos, akd suprantamai situaciją sudėliojau doh.gif

gal kas zino atsakyma?
Atsakyti