Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 16:13)
As visiskai nelaikau saves kalta,nes jos uz tai gauna pinigus,jos privalo paaiskinti kaip ir kas,o ne pasakyti kai jau baigesi laikas tam.

Ai ... daug kas už ką gauna pinigus...ir nedirba iki galo savo darbo. Įsivaizduoju, kaip sunku joms vis gi. Ir žmonės pavargę, pikti, nusivylę. Ir ko gero kontingentas ( atsiprašau, didžioji dalis blush2.gif ko gero) ne koks. Ir spaudimas ''iš viršaus''. Tikrai nelengva.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 17:13)
Jus gal birzoje dirbate lotuliukas.gif As visiskai nelaikau saves kalta,nes jos uz tai gauna pinigus,jos privalo paaiskinti kaip ir kas,o ne pasakyti kai jau baigesi laikas tam.

Man irgi susidare toks ispudis doh.gif nezinau kaip del kitu konsultanciu, bet asmeniskai manoji teikia netgi melaginga informacija tai cia kaip, irgi ieina i jos darbo pareigas? g.gif Ir apskritai, eini kiekviena karta lyg ismaldos prasydamas, lyg ji is savo kisenes man moketu ar dalintu subsidijas lotuliukas.gif tai nera kalba apie tai kad man privalo kazka isaiskinti, ji nenori atsakineti i elementarius klausimus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nepazystamoji @ 2010 09 28, 13:14)
Ir apskritai dabar nesupratau biski jau ka neduos net to menesiuko laukti, o pastoviai kai tik nunesiu rekomendacija tarpininkei atgal ji mane ir pastoviai siuntines kiekviena syki del darbo valytojos, nu sakes, kas cia dabar vyksta, nejaugi net po menesio neduos ateiti????? kaip ziauriai atskiratyti nori...eina sau...o kiek pravaziavimas kainuoja, kai nuvaziuoji i darbo vieta ir uzimta buna dar nuvest tai birzai ta rekomendacija reik ir vel tas pats per ta pati...

sakau , dabar vien tik valytojos ir reikalingos , einu ir as penktadieni atiduoti rekomendacija ... paziuresiu ar ir mane kaskur sius biggrin.gif
Atsakyti
tai kaip manote, ar gali mane ismesti is birzos jeigu rekomendacijoje darbdavys irase taip: Siuo metu neturime tinkamos vietos del darbo laiko. Paliko duomenis, kai atsiras tinkama vieta susisieksime. (Ir neapibrauke jokio punkto) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nepazystamoji: 28 rugsėjo 2010 - 19:21
QUOTE(vikosiuks @ 2010 09 28, 07:08)
einant soc paramos tikrai vertinamos pajamos (turi vienam zmogui buti ne daugiau kaip 350lt/men i rankas....taip pat vertinamas ir turtas... zeme, turimos paskolos irt.t.)
ir visi seimos nariai turi atitikti bent po viena nurodyta punkta (pvz stoveti birzoje, auginti naujagimi ir.t.t.)

o kaip ivertinamas turtas, as tam db puslapy skaiciau skaiciau ir nesupratau vertinimo kriteriju. kazmokie migloti... kaip jie nustato kad jau virsijai... gal kas nors susidurete, gal galetumet pakomentuoti? aciu

musu seima atitiktu visus kriterijus, tik nesuprantu kaip ta turta isivertinti.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RyzaLape: 28 rugsėjo 2010 - 20:33
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 28, 22:32)
o kaip ivertinamas turtas,  as tam  db puslapy skaiciau  skaiciau ir nesupratau  vertinimo kriteriju. kazmokie migloti... kaip jie nustato kad jau virsijai...  gal kas nors  susidurete,  gal  galetumet pakomentuoti? aciu

musu seima atitiktu visus kriterijus, tik nesuprantu kaip ta  turta isivertinti.. g.gif

Na, as irgi kiek skaiciau tai nelabai ka ir supratau, musu butukas mazas, taciau turime zemes 1,5 ha, nezinau ar tai skaitosi daug, man tik uzkliuvo tokia detale, tarkim buvo duotas pavyzdys: 4 asmenu seima, savininkui turi priklausyti 50 kv.m., kitiems asmenims po 15, viso 95 kv.m., seima gyvena Svencioniu mieste, ten kv.m. kaina apie 600 lt g.gif tai padauginus gaunasi beveik 60 000, tai jei teisingai suprantu turi nevirsyti sios sumos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RyzaLape @ 2010 09 28, 21:32)
o kaip ivertinamas turtas,  as tam  db puslapy skaiciau  skaiciau ir nesupratau  vertinimo kriteriju. kazmokie migloti... kaip jie nustato kad jau virsijai...  gal kas nors  susidurete,  gal  galetumet pakomentuoti? aciu

musu seima atitiktu visus kriterijus, tik nesuprantu kaip ta  turta isivertinti.. g.gif

http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=350656
cia nuo 12 straipsnio pasiskaitykit..
Papildyta:
QUOTE(perfekta @ 2010 09 29, 07:49)
Na, as irgi kiek skaiciau tai nelabai ka ir supratau, musu butukas mazas, taciau turime zemes 1,5 ha, nezinau ar tai skaitosi daug, man tik uzkliuvo tokia detale, tarkim buvo duotas pavyzdys: 4 asmenu seima, savininkui turi priklausyti 50 kv.m., kitiems asmenims po 15, viso 95 kv.m., seima gyvena Svencioniu mieste, ten kv.m. kaina apie 600 lt  g.gif tai padauginus gaunasi beveik 60 000, tai jei teisingai suprantu turi nevirsyti sios sumos ax.gif

ne 50kv.m , o 60 vienam ir po 15 visiems kitiems...
o del 1,5 ha- tai leistinas 1ha ir jis neskaiciuojamas, o jei daugiau- turi turet irodanti dokumenta uz kek ji nuomoji, arba jie paskaiciuos savo nesamo pelno suma...
visko daugiau rasite temoje mazas pajamas gaunantys asmenys
http://www.supermama...howtopic=634717
Atsakyti
aciu , jau studijuoju smile.gif
Atsakyti
ar yra kad DB perregistrave ka nors be tarpo? na as buvau bedarbe registruota, po to isisdarbinau, ir mane registravo per nauja bet tik po savaites, ir man nutruko pasalpa. man irodinejo kad be tarpo registruot neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 09 29, 10:16)
ar yra kad DB perregistrave ka nors be tarpo? na as buvau bedarbe registruota, po to isisdarbinau, ir mane registravo per nauja bet tik po savaites, ir man nutruko pasalpa. man irodinejo kad be tarpo registruot neimanoma.

gal galite patikslinti? jūs dirbote ar ne? jei dirbote be tarpo jūsų tikrai niekas negali įregistruot, bet nuo vieno registravimo iki kito tarpo gali ir nebūti, nors gal ne visose situacijoje tai tinka (pažįstama registravosi kaip bedarbė, po to keitėsi jos statusas kaip studentės, tada vėl kaip bedarbio, tarpu nebuvo. tiesa ji pašalpos negavo).
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 29, 10:46)
gal galite patikslinti? jūs dirbote ar ne? jei dirbote be tarpo jūsų tikrai niekas negali įregistruot, bet nuo vieno registravimo iki kito tarpo gali ir nebūti, nors gal ne visose situacijoje tai tinka (pažįstama registravosi kaip bedarbė, po to keitėsi jos statusas kaip studentės, tada vėl kaip bedarbio, tarpu nebuvo. tiesa ji pašalpos negavo).

ispradziu buvau bedarbe, tada isidarbinau 0,5 etato, ir mane registravo po savaites tik, o taip ir nutruko is soc, skyriaus pasalpa. tai nzn sakau gal mane apgavo kad butinai tarpas turi buti? g.gif
Atsakyti
Darba radau is cia
http://www.ldb.lt/LD...rEmployees.aspx
darbas yra pardaveja - konsultante, susitariau nuo spalio 1 dienos dirbti. Aisku patirtis reikaliga.Is sito puslapio tai pat ir DB siulo darbus kiek supratau.
Kiek tik nueidavau tai valytojos siulydavo darba, viena karta tai ir kiemsarges darba pasiule. Atsisakiau tai isbrauke, tai pati susiradau. Patariu geriau pacioms ieskotis, nes DB birza tikrai nieko gero nepasiulis, nebent viesuosius darbus dirbti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarioziedai: 29 rugsėjo 2010 - 09:54