Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 11:38)
Subsidija ,tai ir yra kai puse algos apmoka birza.bet ten melagiu gauja,tai nieko neimanom atiketis is ju,normaliai nepaaiskina,o paskui sako,kad po laiko viskas

aciu uz paaiskinima.o jiems naudinga nieko nesakyt eiliniams zmonems.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 28, 11:42)

Aisku naudinga.Tas bjauriausia,kad sake,kad visur ieskodama darbo naudociausi tuo,kad gausiu subsidija,o apie tai,kad imone privalo su jais pasirasyt sutarti net neuzsimine doh.gif
Atsakyti
Klausykit, bet kaip tyciojasi ta birza nusiunte penktadieni del valytojos i maxima, bet ten irase kad jau yra kanditas, sian vel buvau, pagal laika - atidaviau ta rekomendacija tai ziuriu kad vel dave valytojos darba, tai dabar Sakykit, ar turi teise mane ismesti is birzos jeigu rekomendacijoje sian irase stai taip: Siuo metu neturime tinkamos vietos del darbo laiko. Paliko duomenis, kai atsiras tinkama vieta susisieksime.

Ir apskritai dabar nesupratau biski jau ka neduos net to menesiuko laukti, o pastoviai kai tik nunesiu rekomendacija tarpininkei atgal ji mane ir pastoviai siuntines kiekviena syki del darbo valytojos, nu sakes, kas cia dabar vyksta, nejaugi net po menesio neduos ateiti????? kaip ziauriai atskiratyti nori...eina sau...o kiek pravaziavimas kainuoja, kai nuvaziuoji i darbo vieta ir uzimta buna dar nuvest tai birzai ta rekomendacija reik ir vel tas pats per ta pati...
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 11:24)
Dave ir man numeriuka,bet mane jau vakar idarbino,o darbdavys dar nepasirases sutarties.O jus pries idarbinima liepet darbdaviui pasirasyt?

Aš dar neįsidarbinau, ieškau, bet man konsultantė iš kart pasakė, kad prieš įdarbinimą reikia darbdaviui paskambinti tuo numeriu.
Tiesą sakant, aš pati ten skambinčiau, jeigu jau kažkas manimi susidomėtų, manau, būtina pačiai kuo daugiau išsiaiškinti, nes konsultantės tikrai ne visada viską gerai paaiškina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 28 rugsėjo 2010 - 12:15
QUOTE(Keiti @ 2010 09 28, 13:14)
Aš dar neįsidarbinau, ieškau, bet man konsultantė iš kart pasakė, kad prieš įdarbinimą reikia darbdaviui paskambinti tuo numeriu.
Tiesą sakant, aš pati ten skambinčiau, jeigu jau kažkas manimi susidomėtų, manau, būtina pačiai kuo daugiau išsiaiškinti, nes konsultantės tikrai ne visada viską gerai paaiškina.

O as maniau,kad tiesiog nunesi darbo sutarti ir viskas,zodziu nesamone!
Atsakyti
Bet is kitos puses, reikai ir tarpininkes suprasti..ka jom daryti, jei jom liepta siusti i viesus darbus? Jos dirba savo darba..
Atsakyti
Laba diena, gal kas susidure su tokiu atveju ir galetu pakonsultuoti? Gyvename 4 asmenu seima ( du nepilnamec. vaikai ) nuomojamam bute. Seimininke yra deklaravus isvykima i uzsieni. Vyras mano stovi daugiau kaip puse metu darbo birzoje, as esu motinystes atostogose. Spalio men. mergaitei sueina du metukai ir tureciau grizti idarba, taciau darbdavys siule arba iseiti savo noru is darbo arba prasitesti motinystes atostogas iki 3metu (kadangi imoneje kur dirbau l. sumazejo darbo ). As noreciau geriau prasitesti motinystes atostogas, rysium su tuo, kad gal dar po metu padetis pageres ir galesiu sugrizti i savo darbo vieta. Tik va mane kamuoja toks klausimas, ar as galeciau ziema gauti kokias kompensacijas uz buta. Seimininke sutinka kad mes visi prisiregistruotumem jos bute. Gal galetute kas pagelbeti siuo klausimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 28, 13:13)
Bet is kitos puses, reikai ir tarpininkes suprasti..ka jom daryti, jei jom liepta siusti i viesus darbus? Jos dirba savo darba..

Nu kam siusti zmones su issilavinimais g.gif Juk pilna birzoj be ju, kuriems tikrai tiktu toks darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 10:14)

tai, kad jūs nuspendėte kad subsidijos skyrimo sąlygos yra tokios, kokios nėra, nėra apgaulė. visa informacija yra skelbiama. kam aktualu - tas domisi rolleyes.gif
QUOTE(lod @ 2010 09 28, 11:42)

iš to darbo biržai jokios naudos nėra. subsidijavimas - es parama, nepanaudojus jų pagal paskirtį, niekur kitur jie nenueina. kam aktualu - tas domisi. kam ne - mano kad jiems privalo asmeniškai viską paaiškinti ir kaltina db ar kolioja niekuo dėtas konsultantes bei per galvą trankos rolleyes.gif konsultacija yra kai atsakoma į klausimus, suteikiama informacija rūpimais klausimais, o ne teikiama informacija skaitant besikreipiančiojo mintis. aišku lengviausia kaltinti kitus, ne save smile.gif
QUOTE(nepazystamoji @ 2010 09 28, 13:14)
nu sakes, kas cia dabar vyksta, nejaugi net po menesio neduos ateiti?????

db siūlo darbą. jei jo neieškot, o tiesiog norite vaikščioti kas mėnesį - tiesiog jūsų lūkesčiai neatitinka įstaigos paskirties. galite ieškotis darbo savarankiškai smile.gif
QUOTE(Svajaaa @ 2010 09 28, 13:41)
O as maniau,kad tiesiog nunesi darbo sutarti ir viskas,zodziu nesamone!

kai kurie mano kad pinigai ant medžių auga... nesąmonė kad taip nėra!
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 28, 14:39)
Nu kam siusti zmones su issilavinimais  g.gif Juk pilna birzoj be ju, kuriems tikrai tiktu toks darbelis  bigsmile.gif

na mažu jiems darbas reikalingas? jei nereikėtų juk nesikreiptų į db, o jei netiktų siūlomas - ieškotų patys g.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 28, 14:06)
Ale is kur tu tiek viesuju darbu atsiranda  g.gif

A gal jų nėr daug, bet kai n+1 "galvų" siunčia į tą pačią vietą, tai ir atrodo, kad daug g.gif
Atsakyti
sveikos.....norejau pasiteirauti.....man baigiasi vaiko prieziuros atostogos ir esu atleista is darbo. alga buvo minimumas tai kiek darbo birza man mokes ir po kiek laiko kai istosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2010 09 28, 15:52)
sveikos.....norejau pasiteirauti.....man baigiasi vaiko prieziuros atostogos ir esu atleista is darbo. alga buvo minimumas tai kiek darbo birza man mokes ir po kiek laiko kai istosiu 4u.gif

čia visa informacija mirksiukas.gif
Atsakyti