ligonių kasoje (kas turi du vaikus iki 18 metų) gali susitvarkyt savo draustumą ir nereik stovėt toje biržoje tada, jei tik dėl to stovit
QUOTE(Lady Dy @ 2010 09 25, 12:45)
4 metus dirbau ne pagal savo specialybę,ir kelionei per mėnesį išleisdavau apie 100lt,neskaitant to kad reikėdavo išsiplauti ir pačiai susitvarkyti darbo rūbus,bet reikėjo pinigų ir dirbau,alga nebuvo didelė į rankas 720lt.Dabar nedirbu tik todėl kad atleido pagal etatų mažinimą ir taip pat minu darbo biržos slenkstį
Na mano alga kažkiek didesnė, bet atsakomybė begalinė, darbo rūbus perku ir plaunu pati, už transportą t.p. moku pati. Bet sutikit , kad vyrui tai mažoka.
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 25, 12:59)
ligonių kasoje (kas turi du vaikus iki 18 metų) gali susitvarkyt savo draustumą ir nereik stovėt toje biržoje tada, jei tik dėl to stovit
Tikrai ???
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 25, 13:30)
Na mano alga kažkiek didesnė, bet atsakomybė begalinė, darbo rūbus perku ir plaunu pati, už transportą t.p. moku pati. Bet sutikit , kad vyrui tai mažoka.
Tikrai ???
Tikrai ???
taip, aš jau susitvarkiau ir tau dar tiktų pagal vaikus matau reikia tik vaikų gimimo liudijimus ir savo dokumentą nusinešti į Liauksmino gatvę... jei gerai pamenu pavadinimą
kol vyriausiam vaikui sueis 18 metų, tol būsiu drausta
QUOTE(a79 @ 2010 09 24, 11:57)
Va dėl to ir ima zlastis labiausiai Dar bent būtų ne iš pat ryto tą "pasimatymą" paskyrę.... O dabar ...
Dabar ne tik telefoną paranojiškai į tuliką nešiosiuos, bet dar ir kompą teks kažkaip ten pat talpint
Dabar ne tik telefoną paranojiškai į tuliką nešiosiuos, bet dar ir kompą teks kažkaip ten pat talpint
Nemanau, kad yra cia ko "parintis" - gal toks cia ir "darbas", jei sitaip kviecia...
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 25, 13:25)
Ne pagal savo specialybe, bet ne viesuosius darbus
Aisku tas darbas darbui nelygus, vat kaip kazkas minejo medelyne visai gerai, bet jei eiti gatviu sluoti tai jau....
Aisku tas darbas darbui nelygus, vat kaip kazkas minejo medelyne visai gerai, bet jei eiti gatviu sluoti tai jau....
Ne viešieji bet jau netoli to
Kaip seniau sakydavo ne žmogus darbą puošia,o darbas žmogų
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 25, 12:59)
sitas tiesa.jei viena vaika augina tai drausta iki vaikui sueis 8metai.tuomet DB stovet nereikia,bet kas gauna soc pasalpa,tai jos nebegaus,taip pat nuolaidu darzeliui,jei nebus registruota DB.
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 25, 13:34)
taip, aš jau susitvarkiau ir tau dar tiktų pagal vaikus matau reikia tik vaikų gimimo liudijimus ir savo dokumentą nusinešti į Liauksmino gatvę... jei gerai pamenu pavadinimą
Čia vyrui reik, aš dirbu.
QUOTE(lod @ 2010 09 25, 17:40)
sitas tiesa.jei viena vaika augina tai drausta iki vaikui sueis 8metai.tuomet DB stovet nereikia,bet kas gauna soc pasalpa,tai jos nebegaus,taip pat nuolaidu darzeliui,jei nebus registruota DB.
Na taip, šito tai gaila
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 25, 20:58)
Na taip, šito tai gaila
tai pati normaliausia praktika. jei žmogus nestovi darbo biržoje, t.y. neieško darbo, vadinas socialinė parama ir kitos lengvatos nėra itin reikalingos
labas.vakar buvau DB.jau 2karta,bet pas tarpininke tik pirmaji.iskartv pradejo sukt makliu,supranta tik tuos,kurie del darbo atejo,o ne del pinigu,nu jau tokia nepatenkinta...man priklauso kazkur po 350lt,nes istojau kai vaikui suejo 3metai.tai dabar ir baisu klaust kaip su tais pinigais nu sakau gal pikta delto,kad mazinami ten etatai ir viskas persitvarko as taip suprantu,kad jei nieko as nesakysiu,tai taip ji ir tyles del tu pinigu?nes i birza tik kito menesio pabaigoj reikia.zodziu esu pasimetus
QUOTE(liuce @ 2010 09 25, 23:37)
labas.vakar buvau DB.jau 2karta,bet pas tarpininke tik pirmaji.iskartv pradejo sukt makliu,supranta tik tuos,kurie del darbo atejo,o ne del pinigu,nu jau tokia nepatenkinta...man priklauso kazkur po 350lt,nes istojau kai vaikui suejo 3metai.tai dabar ir baisu klaust kaip su tais pinigais nu sakau gal pikta delto,kad mazinami ten etatai ir viskas persitvarko as taip suprantu,kad jei nieko as nesakysiu,tai taip ji ir tyles del tu pinigu?nes i birza tik kito menesio pabaigoj reikia.zodziu esu pasimetus
Nesuprantu aš tokių tylėjimų, pasiskaitot DB puslapyje, kas Jums priklauso ir klausiat? Koks čia gali būti pasimetus?