Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 24, 12:45)
Bet ar jau taip labai  sugadintu? Gi jus tobulekit namuose,ir ieskoti geresnio.. Nes kai pagalvoji, jei metus laiko nerandi jokio darbo, tai tada jau tikrai gerai ir paprastesnis g.gif  Nes darbdavys pklaus ir kodel metus nedirbot, ir kodel valytoja dirbot g.gif

drinks_cheers.gif be to argi butina darbdaviui sakyt kad dirbot viesus darbus? be to manau nei vienas darbdavys neigiamai nesureaguos i tai jog zmogus gali dirbti bet koki darba, o kvalifikacija darbiniu igudziu ir issilavinimas lygiai taip pat krenta ar jus namie sedit ar dirbat viesus darbus 4u.gif
Atsakyti
iš tikrųjų girdėjau, kad kiti net nuslepia auštuosius, kad pakliūtų į darbą, ot laikai atėjo doh.gif
Atsakyti
Šiandien mano vyras grįžo iš DB, kitą apsilankymą siūlys viešuosius darbus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 24, 21:06)
Šiandien mano vyras grįžo iš DB, kitą apsilankymą siūlys viešuosius darbus.  unsure.gif

o kiek laiko jau db ir ar gauna pinigėlių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 24, 22:47)
o kiek laiko jau db ir ar gauna pinigėlių?  g.gif

Ką tik baigta mokėti pašalpa.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 24, 21:47)
o kiek laiko jau db ir ar gauna pinigėlių?  g.gif

Viesuosius darbus gali pradeti siulyti tik po 6 men. stoveJimo DB ax.gif
Atsakyti
ačiū mergicos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 25, 09:00)
Viesuosius darbus gali pradeti siulyti tik po 6 men. stoveJimo DB  ax.gif

Jau 6 kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 25, 08:19)
Jau 6 kaip tik.

Man irgi nebe uz kalnu doh.gif
Atsakyti
O ko jūs tiek bijot tų viešujų darbų,nenorit dirbt ,nestokit į darbo biržą užsimokėsit sveikatos draudimą ir sėdėkit ramios be stresų namie,o darbo ir taip galit ieškotis pagal specialybę ar norą
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 09 25, 11:52)
O ko jūs tiek bijot tų viešujų darbų,nenorit dirbt ,nestokit į darbo biržą užsimokėsit sveikatos draudimą ir sėdėkit ramios be stresų namie,o darbo ir taip galit ieškotis pagal specialybę ar norą

Ar jūs , ar jūsų vyras dirbo tuos viešus darbus? Pvz. šlavėt gatves, ar pan? Aš nesakau , kad tai blogas darbas, bet jis blogai apmokamas. Ir nuvažiuot iki darbo, sumokėti už darželį - šnipštas belieka. O atsiprašau iš kur susimokėti sveikatos draudimą bedarbiui??? Čia reik DIDELIO PROTO, kad išvis tokį dalyką išmąstyti. Tiesiog nonsensas. Kažkoks žmogaus teisių pažeidimas .
O į darbo biržą būtent to ir stojom, kad nemokėti tų sveikatos draudimų.
Tikiuosi, nuoširdžiai tikiusi, kad jums su tuo neteks susidurti.
Atsakyti
4 metus dirbau ne pagal savo specialybę,ir kelionei per mėnesį išleisdavau apie 100lt,neskaitant to kad reikėdavo išsiplauti ir pačiai susitvarkyti darbo rūbus,bet reikėjo pinigų ir dirbau,alga nebuvo didelė į rankas 720lt.Dabar nedirbu tik todėl kad atleido pagal etatų mažinimą ir taip pat minu darbo biržos slenkstį
Atsakyti