Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(jearmaine @ 2010 07 27, 00:56)
as trumpai paklausiu, nors klausimas ir nera labai sudetingas, bet man tam birzos puslapy sunkiai sekas susigaudyt, gal pagelbesit man greiciau  4u.gif

pries menesi baigiau universiteta, studiju metais esu dirbus lygiai metus, t.y. mano stazas yra metai, kiek suprantu.

ar man dabar prisiregistravus birzoj priklausytu kazkokia pasalpele ar nelabai?  ax.gif  dekui!

reikia buti pradirbusiai 18 men per paskutinius 3 metus,kad gaut bedarbio pasalpa.
Atsakyti
i mano klausima turbut atsakymo nera g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 25, 12:19)
sveiki,

neturiu laiko skaityti temeles ka pripasakojusios naudingo esat,tad uzduosiu klausimeli is karto 4u.gif
as stoviu darbo birzoje ir jei tampu nescia-ar mane isbraukia?ir nuo kada-nuo tada kai pazyma pristatai ar nuo dekreto termino g.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif

niekas jusu neisbrauks,nebent eisit dirbt.Dar gal pades isidarbint,kad turetu kas jus i NGA isleist,o paskui i VPA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 27 liepos 2010 - 12:18
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 27, 12:17)
niekas jusu neisbrauks,nebent eisit dirbt.Dar gal pades isidarbint,kad turetu kas jus i NGA isleist,o paskui i VPA.

o kas tos raides nga ir vpa ? blush2.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 07 27, 17:38)
o kas tos raides nga ir vpa ?  blush2.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif

NGA-nestumo ir gimdymo atostogos
VPA-vaiko prieziuros atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 26, 18:44)
Kaip man sake,tai stazas eina tol,kol is sodros moka pinigelius,cia as turejau omeny,jei mama dabar iseis is darbo,tai stazas skaitisis iki 2 metu.vadinasi ir mane suklaidino  blush2.gif

tai jaigu ji iseis is darbo tada taip stazas neis bet jai sedes iki triju metu su vaiku kaip darbe rase parsyma tda stazas eis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti jei studijuoju dieniniame kurse, argaliu ir ar apsimoka registruotis i darbo biržą? ax.gif
Atsakyti
galite, tik statusas bus ne bedarbio, o darbo ieškančio asmens. ar apsimoka - priklauso nuo situacijos.
Atsakyti
Sveikos, mamytės, turiu didelį galvos skausmą verysad.gif Į darbo biržą turėjau nuvykti liepos 22 dieną, bet man vis galvoje sukosi liepos 27 diena (vis pažiūrėdavau į atmintinę ir nesužiūrėjau, susižioplinau, nes paskutiniu metu vis 27 dieną eit reikėdavo)...Dabar dvi paskutines dienas iš eilės ėjau, tai vieną dieną dukrytė neatlaikė, išbalo visa, pradėjo miegot ant rankų (DB buvom jau 07:50 val, laukėm valanda laiko, DB dirba nuo 08:00.. per tą laiką nepriėmė nei vieno žmogaus, o mes eilėje buvom šeštos). Kitą dieną darbuotoja pasakė, kad nepriims žmonių ne šios dienos. Rytoj vėl žadu eiti į DB, kelsimės lb anksti, nežinau ką tai darbuotojai sakyti verysad.gif unsure.gif Ar jau mane išbrauks iš bedarbių sąrašų? Labai laukiu atsakymo mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 07 28, 21:07)
galite, tik statusas bus ne bedarbio, o darbo ieškančio asmens. ar apsimoka - priklauso nuo situacijos.

dėkui už atsakymą, o ar apsimoka...tikiuosi kad apsimokės, ieškosiu vakarionio, ar darbo savaitgaliui, kad bent butą galėčiau išsinuomoti 4u.gif
Atsakyti
darbo biržoje už jus darbo nesuras, neturėkite iliuzijų. tai padaryti galite tik jūs pati. registruojamasi paparastai dėl (galimų) socialinių garantijų
Atsakyti
QUOTE(Palepe @ 2010 07 28, 22:11)
Sveikos, mamytės,  turiu didelį galvos skausmą verysad.gif  Į darbo biržą turėjau nuvykti liepos 22 dieną, bet man vis galvoje sukosi liepos 27 diena (vis pažiūrėdavau į atmintinę ir nesužiūrėjau, susižioplinau, nes paskutiniu metu vis 27 dieną eit reikėdavo)...Dabar dvi paskutines dienas iš eilės ėjau, tai vieną dieną dukrytė neatlaikė, išbalo visa, pradėjo miegot ant rankų (DB buvom jau 07:50 val, laukėm valanda laiko, DB dirba nuo 08:00.. per tą laiką nepriėmė nei vieno žmogaus, o mes eilėje buvom šeštos). Kitą dieną darbuotoja pasakė, kad nepriims žmonių ne šios dienos. Rytoj vėl žadu eiti į DB, kelsimės lb anksti, nežinau ką tai darbuotojai sakyti verysad.gif  unsure.gif  Ar jau mane išbrauks iš bedarbių sąrašų? Labai laukiu atsakymo mega_shok.gif

Pagal tai, ką girdėjau per pirmą paskaitą darbo biržoje, tai bedarbio statusas Jums bus sustabdytas 3 mėn. ir pašalpa nutraukiama. Kad bedarbio statusą atstatyti galima tikrai žinau, bet ar vėl mokės pašalpą, abejoju. Nes jeigu negalite atvykti, būtinai turite pranešti.
Atsakyti