Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 24, 09:45)
sakykit, o kiek laiko tie vieši darbai?  g.gif

Kaimynas dirbo vasara,tai 3 men,bet cia turbut nuo to priklauso koks darbas.
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 24, 09:45)
sakykit, o kiek laiko tie vieši darbai?  g.gif

man atrodo visur skirtingai, priklauso koks darbo pobudis 4u.gif as pradejau dirbti liepos 26 ir buvo sutartis iki rugsejo 20 dienos. suejus terminui pasiule sefas prasitesti sutarti dar menesiui, gal kas nori, tai prasitesiau iki spalio 20 dienos dar 4u.gif toliau jau pas mus nebeprates, nas jau baigsis darbai medelyne.
Atsakyti
ačiū, supratau, nes skaičiau, kad v.d. iki 6 mėnesių... o tai kai dirbat tuos viešus darbus, skaitosi jau nebe biržoj?
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 24, 10:18)
ačiū, supratau, nes skaičiau, kad v.d. iki 6 mėnesių... o tai kai dirbat tuos viešus darbus, skaitosi jau nebe biržoj?

per metus viesu darbu trukme negali virsyti 6 menesiu 4u.gif na is birzos as neisbraukta, nes kai baigsis darbo sutartis turesiu pasirodyt birzoj per tris dienas nuo atleidimo smile.gif visas soc. garantijas siuo metu gaunu jau kaip dirbanti, o ne kaip stovinti darbo birzoje.
Atsakyti
merginos o jus man pasakykit , pradedu dirbti (tuos viesus darbus ) manes birza (neismeta )pradirbu tuos 2 menesiu vel esu be darbo . tai man mokes tada birza pasalpa jeigu as vel neturesiu darbo ?? o kaip su socialine pasalpa ?
Atsakyti
QUOTE(maga2118 @ 2010 09 22, 14:09)
Norejau pasidometi gal jau kas gavo uz praita menesi darbo birzos ismoka? Nes niekaip nesusigaudau kada jie moka. verysad.gif

man irgi idomu ar kas gavo si menesi jau pinigelius.nesnekaip neperveda,o pinigai labai reikalingi.
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 24, 10:39)
merginos o jus man pasakykit , pradedu dirbti (tuos viesus darbus ) manes birza (neismeta )pradirbu tuos 2 menesiu vel esu be darbo . tai man mokes tada birza pasalpa jeigu as vel neturesiu darbo ?? o kaip su socialine pasalpa ?

socialine pasalpa jau persiskaiciuos, nes jau jus busite turejus pajamu 4u.gif o dabar gaunate is birzos nedarbo pasalpa? ir toliau gausite nes juk nedirbsite niekur
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 09 24, 11:10)
socialine pasalpa jau persiskaiciuos, nes jau jus busite turejus pajamu  4u.gif o dabar gaunate is birzos nedarbo  pasalpa? ir toliau gausite nes juk nedirbsite niekur

Is birzos jau seniai negaunu nieko tik 3 men gavau socialine pasalpa ,db vel ja prasitesiau ,ir db siulo tuos darbus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 09 24, 08:28)
... kazin kaip birzoj ziuri i nesciasias? gal padeda surasti darbo vieta labiau  g.gif

Nenoriu prikarksėt, bet ar laikys jus darbo biržoj, kai užmatys, kad nėščia doh.gif Kad neprasidėtų priekaištai dėl darbingumo ir pan. Nieko konkretaus nežinau, bet gal reiktų pasidomėt, dar iki DB konsultantei šitą žinią pranešant g.gif

O aš sėdžiu ir keikiuos, nors gal be reikalo, į pagal LDB bazėj rastą skelbimą išsiųstą CV, darbdavys atsiliepė 21:09 laiku, ir tam laiškely paskyrė susitikimą rytdienai, tai yra šiandienai 11 val. Kai aš savo paštą pasitikrinau tik dabar doh.gif Neskubėdama vaikus po daržą išvežiojau, namus apsikuopiau, ir tik tada kompą įsijungiau doh.gif
Nu pyp pyp pyp....nežinau net kaip reiktų vertint darbdavi, kuris nesugeba telefonu į pokalbį pakviest g.gif Nors vistiek pikta cool.gif

Žiūriu SM laikas valanda prasilenkia, tai žodžiu radau laišką, kai jau pokalby turėjau save reklamuot ir darbdavį įtikinėt, kad jam būtent manęs reikia, o ne laiškus skaityt... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 24 rugsėjo 2010 - 10:37
QUOTE(a79 @ 2010 09 24, 11:32)
Nenoriu prikarksėt, bet ar laikys jus darbo biržoj, kai užmatys, kad nėščia  doh.gif Kad neprasidėtų priekaištai dėl darbingumo ir pan. Nieko konkretaus nežinau, bet gal reiktų pasidomėt, dar iki DB konsultantei šitą žinią pranešant  g.gif

O aš sėdžiu ir keikiuos, nors gal be reikalo, į pagal LDB bazėj rastą skelbimą išsiųstą CV, darbdavys atsiliepė 21:09 laiku, ir tam laiškely paskyrė susitikimą rytdienai, tai yra šiandienai 11 val. Kai aš savo paštą pasitikrinau tik dabar  doh.gif Neskubėdama vaikus po daržą išvežiojau, namus apsikuopiau, ir tik tada kompą įsijungiau  doh.gif
Nu pyp pyp pyp....nežinau net kaip reiktų vertint darbdavi, kuris nesugeba telefonu į pokalbį pakviest  g.gif Nors vistiek pikta  cool.gif

Žiūriu SM laikas valanda prasilenkia, tai žodžiu radau laišką, kai jau pokalby turėjau save reklamuot ir darbdavį įtikinėt, kad jam būtent manęs reikia, o ne laiškus skaityt...  doh.gif

Na bedarbiai turi taupyti elektrą ir nelaikyti kiaurą parą įjungto kompo.
Bet sakyčiau darbdavio požiūris į darbuotoją koks doh.gif , panakčiuj parašiau,o ryte jau laukiu unsure.gif
Atsakyti
http://www.ldb.lt/In...eji_darbai.aspx

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 24, 10:44)
Bet sakyčiau darbdavio požiūris į darbuotoją koks  doh.gif , panakčiuj parašiau,o ryte jau laukiu  unsure.gif

Va dėl to ir ima zlastis labiausiai doh.gif Dar bent būtų ne iš pat ryto tą "pasimatymą" paskyrę.... O dabar ... doh.gif
Dabar ne tik telefoną paranojiškai į tuliką nešiosiuos, bet dar ir kompą teks kažkaip ten pat talpint lotuliukas.gif

Atsakyti