QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 23, 12:55)
lauksim tavo komentaru
parasysiu butinai kaip sekesi .
as sakysiu jog vaika vedu 9 val i darzeli , parvedu 16val. tai man dirbti iseina 6valandas gal tai pades
QUOTE(nepazystamoji @ 2010 09 23, 14:41)
bet kokia nesamone padare su tais viesaisiais darbais as irgi stoviu ir siuncia nors ir negaunu tos soc pasalpos(nes asmeniui sudaro kazkur 370lt) o siuncia del to kad per ilgai stoviu birzoj(daugiau kaip metai su puse), taip pat turiu auksta issilav, tik patirties neturiu, nieks ir nenori be patirties priimti, bet jeigu as butent stoviu nes nenoriu valstybei tu 72lt moketi tai taip iseina kad uz ta sveikatos draudima turiu eit i viesuosius darbus ir reputacija gadint?
ir as stoviu jau daugiau kaip metai , o jums kokius siule viesus darbus ? kaip atsisakete ? ar dirbat juos ?
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 23, 16:10)
O kai pasiūlo darbą - kada reik važiuot pas darbdavį? Ar tą pačią dieną?
buvau vakar , o pas darbdavi einu pirmadieni ,po to turiu eiti pas tarpininke (sako isryto eikit jei norit dirbti 8 val
, o as vaika 9 val vedu i darza
tikiuosi kad vieta bus uzimta
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 23, 12:55)
kazin ar yra kam teke susitarti
vat idomu ka irasytu
ka ten susitarti , joms isakyta duoti zmogui bet ka , mazint bedarbiu skaiciu . man vakar sake as tau negaliu nieko nesiulyti nes seniai jau stovi birzoje . turbut jas gi irgi kaskas kontroliuoja
o dar kai pamate kad gaunu soc. pasalpa tai be joku kalbu ikiso rekomendacija isidarbinti . as ja jau gaunu antra karta .pirma karta gavau del pardavejos , tai ten reikejo su patirtimi ,tai pasirase kad netinku