Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 09 22, 09:22)
Cia jau tikrai.Mano sesei pasake,jei po 2 men neras darbo,tai ieskok siltu batu,silta striuke,pirstines ir ruoskis eit sluot gatviu. doh.gif  Ira kursai,tik reikia laaabaaai graziai prasyt,kad i juos uzrasytu.

oho , gal nekokia tarpininke ?

einu ir as siandiena i birza ir bijau kad nepasiulytu kokio nenormalaus darbo unsure.gif

o kai nueini i birzos psl ten yra darbu pasiula , tai tarpininke tuos pacius mato darbus ar ne idomu g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aprile @ 2010 09 20, 14:32)
Laba diena esu remiama darbo biržos, nes esu vieniša mama auginanti vaiką. Metai stoviu darbo biržoje ir lyg radau jau darbą tik pamiršau pasakyt darbdaviui, kad esu remiama biržos doh.gif  Tačiau nenoriu apsirikti, nes gal koks terminas yra to remiamumo ar tol kol neįsidarbinsiu g.gif Nenoriu skambinti dar savo tarpininkei, o gal nepavyks įsidarbinti blush2.gif
Kas žinote patarkite 4u.gif

man rodos darbdaviui yra labai gerai nes DB uz jus mokes 6men .darbdaviui ax.gif o kad turit vaikeli dardavys juk suzinos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Braškytė^: 22 rugsėjo 2010 - 10:23
QUOTE(^Braškytė^ @ 2010 09 22, 11:27)
oho , gal nekokia tarpininke ?

einu ir as siandiena i birza ir bijau kad nepasiulytu kokio nenormalaus darbo  unsure.gif
o kai nueini i birzos psl ten yra darbu pasiula , tai tarpininke tuos pacius mato darbus ar ne  idomu  g.gif  g.gif
Papildyta:

man rodos darbdaviui yra labai gerai nes DB uz jus mokes 6men .darbdaviui  ax.gif  o kad turit vaikeli dardavys juk suzinos  biggrin.gif

Man rodos,kad mato.Bet tolko jokio,sesuo tiek jau tu CV ten issiunte ir beveik visur dar neskaityti,o vistiek jiesko darbuotoju. doh.gif
Atsakyti
paziurejau as tuos DB skelbimus tai kad dabar atlyginimas 500lt atskaitys dar mokescius tai kiek tu gausi ??? vazineti reikia i darba . pavalgyti dar ...uz buta moketi, vaika i darzeli leisti .. o cia alga 500lt blink.gif ir turbut pabandyk tokio darbo atysisakyti tuoj ismes blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kinderiukas: 22 rugsėjo 2010 - 10:52
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 09 22, 11:48)
paziurejau as tuos DB skelbimus tai kad dabar atlyginimas 500lt atskaitys dar mokescius tai kiek tu gausi ??? vazineti reikia i darba . pavalgyti dar ...uz buta moketi, vaika i darzeli leisti ..  o cia alga 500lt  blink.gif ir turbut pabandyk tokio darbo atysisakyti tuoj ismes  blink.gif

DABAR TAIP,VIENA KARTA ATSISAKAI IR BRAUKIA
Atsakyti
Mano tarpininkė Vilniuje, tai nebloga. Nesiunčia į visokias nesamoningas vietas, bet gero nieko ir gi nepasiūlė. Visi tie patys, kuriuos ir aš matau atsidarius DB puslapį ir pati siunčiu CV. Bet gal todėl, kad mažai dar stoviu, tik 6 mėn., kaip bus vėliau, jei nerasiu darbo, velnias žino. Užrašė į kursus į eilę, bet dėl jų dar nieko tiksliai neaišku, nei kokie, nei kada tiksliai. Prašiau arba su finansais kažką panašaus, nes pati turiu buhalterinį išsilavinimą arba anglų kalbos, jeigu tokie bus patvirtinti, nes programoje yra, bet neaišku ar bus nupirkti.
Atsakyti
Norejau pasidometi gal jau kas gavo uz praita menesi darbo birzos ismoka? Nes niekaip nesusigaudau kada jie moka. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maga2118 @ 2010 09 22, 14:09)
Norejau pasidometi gal jau kas gavo uz praita menesi darbo birzos ismoka? Nes niekaip nesusigaudau kada jie moka. verysad.gif

Man jau yra paskaičiuota,tai ryt turėtų įkristi į sąskaitą smile.gif

O šiaip iki mėnesio pabaigos turėtumėt gauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maga2118 @ 2010 09 22, 13:09)

Pvz as jau gavau senai , nueinu pas konsultante menesio mazdaug 5 diena, o pinigeliai jau buna po keliu dieneliu pervesti 4u.gif Tai o kada jus buvote pas konsultante paskutini kart?
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 22, 14:12)
Pvz as jau gavau senai , nueinu pas konsultante menesio mazdaug 5 diena, o pinigeliai jau buna po keliu dieneliu pervesti 4u.gif Tai o kada jus buvote pas konsultante paskutini kart?

Na pvz as buvau sio menesio 16d. bet irgi dar nera bet kiek pastebejau gaubu trecia menesi pinigelius ir nesvarbu pas konsultante pradzioj ar viduri bet pinigeliai 29diena verysad.gif na ziuresim kaip si menesi
Atsakyti
Buvau praita savaite penktadieni.

Gaunu is Vilniaus - gal kituose miestose kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maga2118: 22 rugsėjo 2010 - 13:28
Maniske tai gera konsultante, kazkaip nesiulo nesamoniu.Sako jei rasi gera skelbima,visada tave nusiusiu ten. Tik tiek,kad DB esancios vietos, daugumoje jau rezervuotos saviems. ispejo ,kad galiu sulaukti skambuciu, zodziu informavo,kaip neiskristi. smile.gif

QUOTE(maga2118 @ 2010 09 22, 14:09)

gavau senai.
Atsakyti
Norejau dar paklausti, jeigu rugseji isbraukia is saraso, tai uz ruggpjuti priklauso pasalpa, ar ir ja nutraukia, ar tik nuo spalio menesio nebemokes? 4u.gif
Atsakyti