Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 14, 15:53)
Pagerint statstinius duomenis.
Negaus kompensacijų.
Negaus nemokamų maitinimų mokyklose....

...ir dar uz sveikatos draudima patys valstybei 72 ar kiek ten tu litu kas menesi mokes...
Atsakyti
Kazkaip negaunu niekaip pasalpos is birzos, nors pervesdavo 16 d, o kaip jus, kas gaunate? Skambinau konsultantei, pasake- iki menesio pabaigos, ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 09 21, 14:03)
Kazkaip negaunu niekaip pasalpos is birzos, nors pervesdavo 16 d, o kaip jus, kas gaunate? Skambinau konsultantei, pasake- iki menesio pabaigos, ir vsio...

Taigi jum atsake. Iki menesio pabaigos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 09 21, 14:03)

Man visada perveda pinigus tik kažkur po mėnesio 23 d., o kartais ir dar vėliau.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 09 21, 13:42)
...ir dar uz sveikatos draudima patys valstybei 72 ar kiek ten tu litu kas menesi mokes...

Visapusiška nauda doh.gif persiprašau VIENPUSIŠKA cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 21 rugsėjo 2010 - 13:42
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 09 21, 15:15)
Taigi jum atsake. Iki  menesio pabaigos ax.gif

Aciu,
kitas dar gincytusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 21, 11:40)
Iš konteksto - tai - ligos pašalpa, o jūsų yra neįgalumo 4u.gif

Aciu 4u.gif ...vadinasi nepriklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita K.: 21 rugsėjo 2010 - 14:49
Merginos, o kaip ten su tais mokymais, gal kas žinot, man visada sako kad man niekas nepriklauso, nes turiu aukštąjį. Aš visai norėčiau kur nors, ką nors pasimokyt... nes su savo specialybe niekaip darbo nerasiu.
Atsakyti

" Informaciją apie kvalifikacijos tobulinimosi galimybes bedarbiams su aukštuoju išsilavinimu teiks Darbo biržos konsultantai. Šiuo metu Darbo birža derina įvairius klausimus su aukštosiomis mokyklomis. Tikimės kad informacija bus teikiama jau rugsėjo pabaigoje".
-------------------------------------------------------------
Tokią info gavau iš ŠMM apie kvalifikacijos tobulinimą turintiems aukštąjį išsilavinimą.
Panašiai vakar pasakė ir mano tarpininkė, tik pasakė, kad galutinai turėtų būti aiški visa programa apie spalio vidurį. Kad kursai bus, tai tikrai, tik dar neaišku, kiek iš SMM įsakyme patvirtintos programos bus nupirkta.
Atsakyti
Labukas visoms!
Norejau paklausti del kursu, ar tokie DB dar is vis egzistuoja. Nesenai ystojau i darbo birza, paklausiau del kursu ar galima persikvalifikuoti, tai atsakyma gavau toki, jog jokiu kursu nera ir greitu laiku nebus. O siuncia kur papuola, kad ir gatviu sluoti, pabandyk dar atsisakyti. Zodziu atejo laikai, pasiulys eiti i'' viesnami'' ir turesi eiti, pabandyk atsisakyti, tai isbrauks.....
Atsakyti
QUOTE(pavasarioziedai @ 2010 09 21, 23:08)
Labukas visoms!
Norejau paklausti del kursu, ar tokie DB dar is vis egzistuoja. Nesenai ystojau i darbo birza, paklausiau del kursu ar galima persikvalifikuoti, tai atsakyma gavau toki, jog jokiu kursu nera ir greitu laiku nebus. O siuncia kur papuola, kad ir gatviu sluoti, pabandyk dar atsisakyti. Zodziu atejo laikai, pasiulys eiti i'' viesnami'' ir turesi eiti, pabandyk atsisakyti, tai isbrauks.....

Cia jau tikrai.Mano sesei pasake,jei po 2 men neras darbo,tai ieskok siltu batu,silta striuke,pirstines ir ruoskis eit sluot gatviu. doh.gif Ira kursai,tik reikia laaabaaai graziai prasyt,kad i juos uzrasytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 rugsėjo 2010 - 08:25
Sveiki,

Esu 26'ių metų, prieš mėnesį grįžau iš vaiko priežiūros atostogų po trijų metų ir dabar savo noru išeinu iš darbo. Klaipėdos TDB rašo, kad "papildomai remtinais" yra laikomi "darbingi asmenys iki 29'ių metų". Ar aš, užsiregistravęs darbo biržoje, gaučiau papildomai remtino statusą, ar tai netaikoma asmenims, savo noru išėjusiems iš darbo? O gal po kurio laiko gali būti taikoma? Ar stažas tam turi reikšmės? Jei taip, tai ar vaiko priežiūros atostogas įskaičiuotų į stažą? Dirbau toj pačioj įmonėj nuo 2003'ių.

Dėkui.
Atsakyti