Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(@KIMIRK@ @ 2010 07 20, 09:01)
tarkim isejus is darbo stoju i birza.jei randu darba ir po keliu men man pasako aciu,nereikalinga,as vel grystu i birza.ar man birza vel moketu pasalpa.noriu zinoti kiek reik but pradirbus kad moketu pinigelius.aciu.

tai nieks nezino?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2010 07 20, 13:57)
sveikutes merginos, ar yra tokiu kurie si menesi negavo dar pinigeliu, nes man mokedavo apie 10, 13 dienomis, o si trecia menesiuka dar nieko  blush2.gif

viskas o.k. pinigelius siandien gavau, truputuka velavo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, nezinau i kuria tema rasyt, jau praejo puse metu kaip as be darbo, pasalpos jau nebegaunu, darbelio nera, gal kas zinot kaip ten yra su soc.pasalpom poto kai nebemoka DB?
Atsakyti
QUOTE(zilile.c @ 2010 07 22, 18:16)
Mergaites, nezinau i kuria tema rasyt, jau praejo puse metu kaip as be darbo, pasalpos jau nebegaunu, darbelio nera, gal kas zinot kaip ten yra su soc.pasalpom poto kai nebemoka DB?

priklausys pasalpa,jei vienam seimos nariui per men neiseina po 350 lt.Dar priklausys maisto daviniai,jei vienam seimos nariui neiseina 525 lt ir kompensacijos.
http://www.socmin.lt...php?-1170306460
Atsakyti
sveiki,

neturiu laiko skaityti temeles ka pripasakojusios naudingo esat,tad uzduosiu klausimeli is karto 4u.gif
as stoviu darbo birzoje ir jei tampu nescia-ar mane isbraukia?ir nuo kada-nuo tada kai pazyma pristatai ar nuo dekreto termino g.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu auginu mažametį vaiką (1,8 m.). Gaunu motinystės (tėvystės) pašalpą. Nuo 2009-10-07 esu atleista iš darbo dėl įmonės bankroto. Nesu užsiregistravus LDB. Kai užsiregistruosiu LDB, ar man priklausys pašalpa?
Atsakyti
laba diena,
temos neseku,bet gal kas atsakytu:
dabar esu vaiko prieziuros atostogose ,pareiskima parasiusi iki 2metu.dabar vaikui1.8.keiciau gyvenamaja vieta,todel i ankstesni darba galimybiu grizti nebera,toje darbovieteje stazas7metai
klausimas toks:
KADA PALANKIAU STOTI I DARBO BIRZA:KAI VAIKUI SUKAKS 2 METAI AR TESTI ATOSTOGAS IKI SUKAKS3METAI(metus buti be pinigeliu,bet stazas tesis)IR TADA I BIRZA?AR SKIRSIS BIRZOS MOKAMA PINIGU SUMA PIRMU IR ANTRU ATVEJU
labai laukiu atsakymo,aciu
Atsakyti
QUOTE(2jolitka @ 2010 07 26, 14:49)
laba diena,
temos neseku,bet gal kas atsakytu:
dabar esu vaiko prieziuros atostogose ,pareiskima parasiusi iki 2metu.dabar vaikui1.8.keiciau gyvenamaja vieta,todel i ankstesni darba galimybiu grizti nebera,toje darbovieteje stazas7metai
klausimas toks:
KADA PALANKIAU STOTI I DARBO BIRZA:KAI VAIKUI SUKAKS 2 METAI AR TESTI ATOSTOGAS IKI SUKAKS3METAI(metus buti be pinigeliu,bet stazas tesis)IR TADA I BIRZA?AR SKIRSIS BIRZOS MOKAMA PINIGU SUMA PIRMU IR ANTRU ATVEJU
labai laukiu atsakymo,aciu

kai vaikui bus 2 metukai,stokit i birza,jums bedarbio ismoka nors mokes,nes stazas eina iki 2 metu,t.y tol,kol moka sodra pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 26, 15:51)
kai vaikui bus 2 metukai,stokit i birza,jums bedarbio ismoka nors mokes,nes stazas eina iki 2 metu,t.y tol,kol moka sodra pinigelius.

aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 07 26, 16:51)

niu neklaidinkit stazas eina ir trecius metus,as tai patarciau sedeti trecius metus(ir gauti soc jai priklauso)o jai nepriklauso bet turit pajamu ti bukit trecius metus vistiek nors stazas eis o po to stokit i birza dar 6 menesius mokes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 07 26, 17:29)
niu neklaidinkit stazas eina ir trecius metus,as tai patarciau sedeti trecius metus(ir gauti soc jai priklauso)o jai nepriklauso bet turit pajamu ti bukit trecius metus vistiek nors stazas eis o po to stokit i birza dar 6 menesius mokes thumbup.gif

Kaip man sake,tai stazas eina tol,kol is sodros moka pinigelius,cia as turejau omeny,jei mama dabar iseis is darbo,tai stazas skaitisis iki 2 metu.vadinasi ir mane suklaidino blush2.gif
Atsakyti
as trumpai paklausiu, nors klausimas ir nera labai sudetingas, bet man tam birzos puslapy sunkiai sekas susigaudyt, gal pagelbesit man greiciau 4u.gif

pries menesi baigiau universiteta, studiju metais esu dirbus lygiai metus, t.y. mano stazas yra metai, kiek suprantu.

ar man dabar prisiregistravus birzoj priklausytu kazkokia pasalpele ar nelabai? ax.gif dekui!
Atsakyti