Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(liuce @ 2010 09 09, 21:32)
labas vakaras.iki 2007m sausio men dirbau kol likvidavosi bendrove.i birza istojau.buvau nescia.kai pagimdziau i birza jau nebereikejo eiti..rugpjucio 18 d dukrai suejo 3m.sendien istojau i DB.ar man priklauso puse metu po 350lt? lauksiu atsakymo  4u.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
dar klausymas-ar man reikia paciai prasyti ar automatiskai ja sutvarkys pacios ?
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2010 09 10, 13:31)
aciu uz atsakyma  4u.gif
dar klausymas-ar man reikia paciai prasyti ar automatiskai ja sutvarkys pacios ?

reikia prasyma rasyt.
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2010 09 05, 14:53)
Pagal nauja tvarka dabar tik puse metu siulo darbus pagal specialybe, o veliau siulys ir kitus darbus doh.gif  taip kaip suprast? jei esi tarkim mokytoja - tai gali pasiulyt ir valytojos darba? doh.gif  g.gif  o gal ir gydytojos? biggrin.gif  blink.gif

Galės siūlyt net viešuosius darbus. Ir, kaip supratau, negalima bus atsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(Nykstanti @ 2010 09 11, 13:22)
Galės siūlyt net viešuosius darbus. Ir, kaip supratau, negalima bus atsisakyt.

Idomu butu suzinoti ar jau siule kazkam panasiai ? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 14, 13:59)
Idomu butu suzinoti ar jau siule kazkam panasiai ?  blush2.gif  g.gif

mano vyrui pasiule viesuosius darbus,atsisake tai isbrauke is DB po vieno atsisakymo.jo specialybe saltkalvis.
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 14, 15:18)
mano vyrui pasiule viesuosius darbus,atsisake tai isbrauke is DB po vieno atsisakymo.jo specialybe saltkalvis.

Jo ma jo.....
merginos kokie tie viešieji darbai? Neapmokami? Ar kaip? Atsiprašau nesusigaudau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 09 14, 14:18)

doh.gif
Vadinasi yra jau tokiu atveju, nera tik gazdininmai ax.gif
Kai kalbejau su savo konsultante tai taip man ji ir nesugebeji paaiskinti koks tikslas isbraukti kuo daugiau bedarbiu is birzos g.gif Juk po pusmecio jie jau vistiek ismoku negauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 14, 15:46)
doh.gif
Vadinasi yra jau tokiu atveju, nera tik gazdininmai  ax.gif
Kai kalbejau su savo konsultante tai taip man ji ir nesugebeji paaiskinti koks tikslas isbraukti kuo daugiau bedarbiu is birzos  g.gif Juk po pusmecio jie jau vistiek ismoku negauna  g.gif

Pagerint statstinius duomenis.
Negaus kompensacijų.
Negaus nemokamų maitinimų mokyklose....
Atsakyti
Labas
Gal kas nors galėtų paaiškinti:jei stovėdama darbo biržoj pasiimu nedarbingumo lapelį,ar man mokes bedarbio pašalpą toliau,nes nedarbingumo lapelio aišku nieks neapmokės,nedirbu jau beveik du metus
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2010 09 14, 16:02)
Labas
Gal kas nors galėtų paaiškinti:jei stovėdama darbo biržoj pasiimu nedarbingumo lapelį,ar man mokes bedarbio pašalpą toliau,nes nedarbingumo lapelio aišku nieks neapmokės,nedirbu jau beveik du metus

Prasitęs tik laikas, ir bus pateisinama priežastis dėl ko neatvykot į db.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 14, 16:06)
Prasitęs tik laikas, ir bus pateisinama priežastis dėl ko neatvykot į db.

Tai š.... norint gydytis reik pinigų,o dėl to laiko juk praktiškai galima įtilpt į tarpus tarp apsilankymų
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 09 14, 15:29)
Jo ma jo.....
merginos kokie tie viešieji darbai? Neapmokami? Ar kaip? Atsiprašau nesusigaudau  blush2.gif

Viesieji darbai-tvarkyti miesto aplinka,aplink daugiabucius,parkus,kloti plyteles.....daug darbu doh.gif Dirbi uz pasalpa....arba moka apie 300 lt.....
Atsakyti