Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 24, 20:16)
Tai jom reikia atsikratyti bedarbiais. As iskart pasakiau, kad neieskau darbo kelis men, nes vaiko nepriieme i darzeli. sako gerai, kad ispejai, tada nesiunciu ir i pokalbius. Paskui jau pasakiau,kad siuntineju cv, tai ejau i keleta pokalbiu. Tik, kad darbo negavau..

drinks_cheers.gif Skaičiau straipsnį kad 'purtė' tuos bedarbius,kurie nedirbo pora metų ax.gif Nu bet nesuprantu aš,negi žmonėms gerai gauti tą pašalpą,negu dirbti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 24, 20:19)
drinks_cheers.gif  Skaičiau straipsnį kad 'purtė' tuos bedarbius,kurie nedirbo pora metų  ax.gif  Nu bet nesuprantu aš,negi žmonėms gerai gauti tą pašalpą,negu dirbti  g.gif

Dauguma turbut dirba nelegaliai, nes is pasalpos tai neigyvensi ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal padėsit man? 4u.gif blush2.gif
Esu vaiko auginimo atostogose, kol jam sueis 3 metai. dabar jokių vaiko pinigų negaunu nei lito. į darbą negrįšiu. tai kažin, kaip man geriau daryti? išeiti dabar iš darbo ir stoti į DB, ar išeiti kai vaikui sueis 3 metai ir tik tada stoti į DB? 4u.gif
ar priklausys man ten kokia pašalpėlė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 08 24, 14:49)
Laba diena  4u.gif

Noreciau paklausti ar kas jau gavot pinigelius?as dar nesulaukiu  g.gif praita menesi buvau ir si menesi sake neateit tik rugsejo bet sake gausiu tai idomu ar kas jau gavo  blush2.gif

Aciu

as irgi dar negavau verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
kaune tai lyg dar niekas negavo, veluoja.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 08 25, 12:23)
sveikos, gal padėsit man?  4u.gif  blush2.gif
Esu vaiko auginimo atostogose, kol jam sueis 3 metai. dabar jokių vaiko pinigų  negaunu nei lito. į darbą negrįšiu. tai kažin, kaip man geriau daryti? išeiti dabar iš darbo ir stoti į DB, ar išeiti kai vaikui sueis 3 metai ir tik tada stoti į DB?  4u.gif
ar priklausys man ten kokia pašalpėlė?  biggrin.gif

manau reiktų sulaukti kol sueis vaikiukui 3metai, nes vistiek eina jums stažas. O tik tada jau registruotis į DB. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2010 08 25, 12:23)
sveikos, gal padėsit man?  4u.gif  blush2.gif
Esu vaiko auginimo atostogose, kol jam sueis 3 metai. dabar jokių vaiko pinigų  negaunu nei lito. į darbą negrįšiu. tai kažin, kaip man geriau daryti? išeiti dabar iš darbo ir stoti į DB, ar išeiti kai vaikui sueis 3 metai ir tik tada stoti į DB?  4u.gif
ar priklausys man ten kokia pašalpėlė?  biggrin.gif

Pasalpa tai tikrai priklausys mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu klausimely blush2.gif
buvau vaiko prieziuros atostogose,3 metukai suejo 2010.08,02. del seimininiu reikalu ,teko iseit is darbo pacios prasymu ax.gif pries dekreta atostogu neturejau,nors galejau turet,bet taip gavos,kad buvau "ant"biuletenio parejus i darba,nedirbau,o tik parasiau prasyma,man atostogu nesuteike,atostoginiu -nesumokejo,iseitines negavau(jai priklausytu)dabar noriu eiti i birza,bet suprantu,kad darbe"isdurta "likau,kaip bus birzoj?ar priklausytu bedarbio pasalpa?per kiek laiko reik uzsiregistruot(mano atzvilgiu?)Aciu
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 08 24, 15:30)
.
Dar turiu klausimuka,kai baigiasi pasalpos mokejimo terminas,darbo birza jokio darbo nepasiule,kur galima kreiptis del socialines pasalpos ir kam ji priklauso?Jei gauni tetekto darbingumo pasalpa,ar galima kreiptis del sitos?Aciu kas atsakys 4u.gif

i seniunija reikia kreiptis , jei istovesite 6 men ir nesusirasite darbo tada priklausys jums soc. pasalpa ir kt nuolaidos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Braškytė^: 25 rugpjūčio 2010 - 17:40
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 25, 13:21)
kaune tai lyg dar niekas negavo, veluoja.. 4u.gif

as gavau 08.16
QUOTE(^Braškytė^ @ 2010 08 25, 18:13)
i seniunija reikia kreiptis , jei istovesite 6 men ir nesusirasite darbo tada priklausys jums soc. pasalpa  ir kt nuolaidos  4u.gif

Aciu uz atsakyma Braškyte 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia teiraujuos,bet gal kas galite atsakyti ? ax.gif Esu baigus 11 klasiu ir dabar noreciau pabaigti vakarine,profesine mokykla,bet nezinau ar galesiu mokydamasi stoveti DB? Stoviu DB jau 6men.ir kita menesi pradedu gaut soc.pasalpa,tai nenoreciau prarast pinigeliu....
Atsakyti
Gal kuri žinot,jei auginu vaiką su lengva negale ar gali siūlyti bet kokį darbą(pamaininį ir t.t)Bedarbė esu metus laiko,pagal mano specialybę darbo per pusę metų nebuvo,tai dabar bruka bet ką.Konsultantė davė kebabinės nr.,bet darbo vieta užimta,tai kepėja nebūsiu doh.gif Nors pagal specialybę chemikė technologė. Ačiū.
Atsakyti