Sveiki, noriu sužinoti ar stojant į DB iškart po dekreto ar reikalinga pažyma iš paskutinės darbovietės, kurioje dirbau iki dekreto.
Ačiū labai už ats
Laba diena
Noreciau paklausti ar kas jau gavot pinigelius?as dar nesulaukiu praita menesi buvau ir si menesi sake neateit tik rugsejo bet sake gausiu tai idomu ar kas jau gavo
Aciu
Noreciau paklausti ar kas jau gavot pinigelius?as dar nesulaukiu praita menesi buvau ir si menesi sake neateit tik rugsejo bet sake gausiu tai idomu ar kas jau gavo
Aciu
QUOTE(dovyyliux @ 2010 08 24, 14:49)
Laba diena
Gavau šiandien
Kaip čia taip ne kas mėn reik eit Kad man taip
Nu ka zinau ji taip liepe bet liepe ir darbo pasiieskot paciai nu kaip ir visur na dar palauksiu pora dienu tada gal jau skambinsiu
QUOTE(perfekta @ 2010 08 16, 10:44)
As irgi nuejau siandien pas savo konsultante, pasiklausiau del kursu, nes girdejau kad jie yra galimi plius dar moka pasalpa nemaza, tai pasake kad siuncia tik tuos kurie neturi jokios specialybes bet kazkaip neitikino manes, turbut kad cia ne bet kam tie kursai
Taip su tais kursais kazkokia abrakadabra Kai registravausi,tai sake,dar per anksti,yra laukianciu,kai vel atsirado,tada pasake,kad mano traukinys jau nuvaziavo,atseit pavelavau dabar kai jau atrodo ir ilgai laukiu,ir spejau nepraziopsot,tada argumentas,kad tik neturintiems specialybes Nors nemazai mano pazistamu ir su aukstuoju issilavinimu mokesi darbo birzoj apskaitos kursuose.Aisku visi dave kazka.
Dar turiu klausimuka,kai baigiasi pasalpos mokejimo terminas,darbo birza jokio darbo nepasiule,kur galima kreiptis del socialines pasalpos ir kam ji priklauso?Jei gauni tetekto darbingumo pasalpa,ar galima kreiptis del sitos?Aciu kas atsakys
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 24, 14:51)
Man pradzioj kas 3 savaites reikejo eiti, dabar va uzrase abu kartus po menesio
Laba diena
Noriu paklaust kaip galima pasižiūrėt internete ar paskaičiuoti pinigėliai. Ačiū
Noriu paklaust kaip galima pasižiūrėt internete ar paskaičiuoti pinigėliai. Ačiū
QUOTE(Keiti @ 2010 08 23, 00:12)
Sakykit, o kaip mokami pinigėliai? Rugpjūčio 19 d. buvau paskutinį kartą biržoje, sakė, kad pašalpa priskaičiuota nuo liepos 28 d. ir jau turiu šiomis dienomis ją gauti, ten keli litukai bus už kelias dienas, bet vis tik dar nieko negavau, ar čia normalu, ar reiktų biržoje gal patikslinti savo duomenis? Sekantis vizitas priskirtas rugsėjo 20 d.
Man tai po praejus savaitei nuo vizito pinigeliai buvi pravesti, serkanti karta irgi taip pat sake bus, tik po vizito
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 24, 15:30)
Man pradzioj kas 3 savaites reikejo eiti, dabar va uzrase abu kartus po menesio
Aš gražiai kas mėn keliauju,nebemokės pinigų,tai gyvatės kas tris mėnesius man rods kvies ir jau tada nebeklausinės ar ieškaisi darbo,ar dar koks biesas Mane truputi erzina ta birža,toks vaizdas kad iš malonumo aš ten stoviu
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 08 24, 15:58)
Laba diena
Reikia užsiregistruoti darbo biržos puslapy ir tada jau ten rasi lengvai
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 24, 20:03)
Aš gražiai kas mėn keliauju,nebemokės pinigų,tai gyvatės kas tris mėnesius man rods kvies ir jau tada nebeklausinės ar ieškaisi darbo,ar dar koks biesas Mane truputi erzina ta birža,toks vaizdas kad iš malonumo aš ten stoviu
Mano konsultante labai gera, nesiakbineja, pataria ka ir kaip sakyti, kai ejau i pokalbi, kaip elgtis jei priims, oman darbas nepatiks. Skustis tikrai negaliu
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 24, 20:05)
Mano konsultante labai gera, nesiakbineja, pataria ka ir kaip sakyti, kai ejau i pokalbi, kaip elgtis jei priims, oman darbas nepatiks. Skustis tikrai negaliu
Ir manoji nėra jau baisi ragana Bet susidariau šiokį tokį vaizdelį Kai atėjau pas ją pirmą kartą,tai dar nežinojau nei aš nei ji kad man priklauso pašalpa,tai tokia maloni,bet greita buvo,tik parašiukai,anspaudukai ir prašom ateiti spalio mėnesį (buvau gegužę) O kai jau spalį nuėjau,tada klausinėja ar ieškausi darbo ir pan. pasakiau kad negaliu dirbti pagal specialybę (reiktų iki vėlumos dirbt),nes mergaitę auginu,tai ji nu tai kaip čia db negali.Aiškinu kad vyras dirba parom,tai ji vistiek kabinėjasi Nu žodžiu,eisiu sakiau db ir įrašinėsiu pokalbį Dar prie kabineto moterys kalbėjo kaip išsidirbinėja,tai ką aš žn
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 24, 20:11)
Ir manoji nėra jau baisi ragana Bet susidariau šiokį tokį vaizdelį Kai atėjau pas ją pirmą kartą,tai dar nežinojau nei aš nei ji kad man priklauso pašalpa,tai tokia maloni,bet greita buvo,tik parašiukai,anspaudukai ir prašom ateiti spalio mėnesį (buvau gegužę) O kai jau spalį nuėjau,tada klausinėja ar ieškausi darbo ir pan. pasakiau kad negaliu dirbti pagal specialybę (reiktų iki vėlumos dirbt),nes mergaitę auginu,tai ji nu tai kaip čia db negali.Aiškinu kad vyras dirba parom,tai ji vistiek kabinėjasi Nu žodžiu,eisiu sakiau db ir įrašinėsiu pokalbį Dar prie kabineto moterys kalbėjo kaip išsidirbinėja,tai ką aš žn
Tai jom reikia atsikratyti bedarbiais. As iskart pasakiau, kad neieskau darbo kelis men, nes vaiko nepriieme i darzeli. sako gerai, kad ispejai, tada nesiunciu ir i pokalbius. Paskui jau pasakiau,kad siuntineju cv, tai ejau i keleta pokalbiu. Tik, kad darbo negavau..