Siandien klausiau savo konsultantes, apie tuos skambucius. Tai sake, jie dar nieko nezino. Bet gave isakyma mazinti bedarbiu skaiciu ir lauk mesti kuo daugiau
Siandien buvau, tai sake pinigeliai bus keliu dienu laikotarpyje
Gal kaunietes kuri jau sulauke is DB skambucoi tel?Praeita savaite radau praleista kaip tycia skambuti nezinoma, tel. buvo issikroves,Ai, galvoju, kam reiks tas perskambins.Siandien skaitau- ogi naujienos is DB. Gal kam yra skambine, tai ar is paprasto abonentinio nr. ar mobilaus birzos konsultantai skambina?Nes kiek zinau , tai valstybines istaigos , kad butu pigiau taip pat skambina ir mobiliu tel.
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 18, 15:11)
Siandien klausiau savo konsultantes, apie tuos skambucius. Tai sake, jie dar nieko nezino. Bet gave isakyma mazinti bedarbiu skaiciu ir lauk mesti kuo daugiau
Na ir durnas įsakymas,juk žmogui gali ir telefonas būti išsikrovęs ar pamestas,o gal žmogus kur prie ežerų išvažiavęs trims dienoms,o ten ryšio nėra...Aš su vaikais buvau trims savaitėms Kačerginės sanatorijoje,tai ten ryšio nėra,jei pačiam reikia skambinti,tai eini kur prie kelio...tai vyras ir erzina dabar mane išbraukė jau tave senai iš darbo biržos
Jo po tokių nurodymų tarpininkės nesukalbamesnės. Vėl siūlis draudimo agentės darbą
QUOTE(mamax3 @ 2010 08 18, 21:57)
Na ir durnas įsakymas,juk žmogui gali ir telefonas būti išsikrovęs ar pamestas,o gal žmogus kur prie ežerų išvažiavęs trims dienoms,o ten ryšio nėra...Aš su vaikais buvau trims savaitėms Kačerginės sanatorijoje,tai ten ryšio nėra,jei pačiam reikia skambinti,tai eini kur prie kelio...tai vyras ir erzina dabar mane išbraukė jau tave senai iš darbo biržos
Jo po tokių nurodymų tarpininkės nesukalbamesnės. Vėl siūlis draudimo agentės darbą
Tai esme tame, kad jeigu jums tuo metu skambins sy darbo pasiulymu? o jus isjunge telefona, atostogaujat..vadinasi neaktyviai ieskote darbo ir simuliuojat
Kokios gali buti atostogos bedarbiui? Uz birzos pasalpas? Nigalima, sedet namie reikia (as cia juokais)
mes abu su vyru darbo birzoje uzsiregistrave kaip bedarbiai, gaunam is socialinio pasalpa, tai dabar suprantu gresia mum jos negaut, jei isbrauks is DB?
QUOTE(kartitiesa @ 2010 08 19, 14:36)
mes abu su vyru darbo birzoje uzsiregistrave kaip bedarbiai, gaunam is socialinio pasalpa, tai dabar suprantu gresia mum jos negaut, jei isbrauks is DB?
jei isbrauks, man rodos 6 men negalesit i ja istoti O pasalpas ta iaisku, kad nuims.
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 19, 16:10)
jei isbrauks, man rodos 6 men negalesit i ja istoti O pasalpas ta iaisku, kad nuims.
bet isbrauks tik dddel to jei vienas nesutiksim eit dirbt pagal ju siulyma, ir jei neatsiliepsim i skambuti? o jau cia isigaliojo ar dar svarsto tik? (apsurdas)
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 18, 12:22)
Kazkaip netikiu
QUOTE(kartitiesa @ 2010 08 19, 18:11)
bet isbrauks tik dddel to jei vienas nesutiksim eit dirbt pagal ju siulyma, ir jei neatsiliepsim i skambuti? o jau cia isigaliojo ar dar svarsto tik? (apsurdas)
Bent jau pas mus Rokiski yra taip,ir buvo mano MB.Mums sutapo ejimas i DB ir kazkaip jis nepasiziurejo,poto buvo rades praleista skamb.ir kai antra k.paskambino,pasake,kad yra sustabdytas bedarbio statusas,bet visa laime,kad mums pasitaike lb geranoriskos konsultantes ir viska atstate i vietas
QUOTE(gustomama @ 2010 08 21, 21:25)
Bent jau pas mus Rokiski yra taip,ir buvo mano MB.Mums sutapo ejimas i DB ir kazkaip jis nepasiziurejo,poto buvo rades praleista skamb.ir kai antra k.paskambino,pasake,kad yra sustabdytas bedarbio statusas,bet visa laime,kad mums pasitaike lb geranoriskos konsultantes ir viska atstate i vietas
Bet tai yra visiškas asmens teisių pažeidimas.
Sakykit, o kaip mokami pinigėliai? Rugpjūčio 19 d. buvau paskutinį kartą biržoje, sakė, kad pašalpa priskaičiuota nuo liepos 28 d. ir jau turiu šiomis dienomis ją gauti, ten keli litukai bus už kelias dienas, bet vis tik dar nieko negavau, ar čia normalu, ar reiktų biržoje gal patikslinti savo duomenis? Sekantis vizitas priskirtas rugsėjo 20 d.