Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 6 Tema

QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 16, 16:03)
o jau menesio galas? doh.gif

O ka, iki menesio galo moka? Mums visa laika per pora dienu po vizito birzoje mokedavo, siaip sake iki savaites gali uztrukti, del to ir klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 08 16, 17:51)
O ka, iki menesio galo moka? Mums visa laika per pora dienu po vizito birzoje mokedavo, siaip sake iki savaites gali uztrukti, del to ir klausiu 4u.gif

man tai ivairiai sumoka, matyt kai turi ir gali, tada mirksiukas.gif Juk visu vizitu laikas skirtingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 08 16, 17:51)

O man šį mėn. liepė ateiti tik 24d. tad dar iki to laiko ir nėra litų. Bet kodėl taip vėlai tai net nežinau. Visad būdavo 11-15dieną g.gif
Atsakyti
Na, bedarbiams ir ieskantiems darbo atejo dar sunkesni laikai doh.gif dabar neatsiliepus telefonu 3 kartus bus braukiami is birzos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 08 18, 10:34)
Na, bedarbiams ir ieskantiems darbo atejo dar sunkesni laikai doh.gif dabar neatsiliepus telefonu 3 kartus bus braukiami is birzos blink.gif

Kazkaip netikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 18, 12:22)
Kazkaip netikiu  g.gif

http://www.delfi.lt/...u.d?id=35570337 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 18, 12:24)

As sita skaiciau, bet jos ir taip kasdiena priima begale zmoniu, nejau dar uzsiims skambinejimu? Ir ka pasakys, laba diena patikrinu ar atsiliepet? g.gif
Darbu juk nesiulo..
Atsakyti
QUOTE(*Liūtė* @ 2010 08 18, 12:36)
As sita skaiciau, bet jos ir taip kasdiena priima begale zmoniu, nejau dar uzsiims skambinejimu? Ir ka pasakys, laba diena patikrinu ar atsiliepet? g.gif
Darbu juk nesiulo..

Nežn,bet tikiu kad bandys atsikratyt kuo daugiau bedarbių,jau taip žmonės ne iš gero gyvenimo eina į tą biržą,o dar primąsto nesąmonių doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 08 18, 12:38)
Nežn,bet tikiu kad bandys atsikratyt kuo daugiau bedarbių,jau taip žmonės ne iš gero gyvenimo eina į tą biržą,o dar primąsto nesąmonių  doh.gif  doh.gif

Na, dekui tada,kad ispejot. Laikysim telefona prie saves. Siandien uzklausiu konsultantes apie tai g.gif
Atsakyti
Siandien uzmuse darbo birzoje klausimas: kokiu tikslu registruojates? Kadangi esu ne bedarbe, o ieskanti papildomo darbo, tai ziuri kaip i koki nykstanti dinozaura, tipo ko cia atejai blink.gif Blyn, ko zmones i darbo birza eina. Is pradziu net registruot nenorejo, bet pasakiau, kad jei imsiu is bado merdet, tai po puses metu nors pasalpos koki lita valstybe gal numes. Juk niekas darbo pasiulymo is darbo birzos ir nesitiki wink.gif
Atsakyti
Sveikos, o sakykit ar jau pervedė išmokas už šį mėnesį ar čia vėluoja?Nes vyrui kaip ir nepervedė dar, ar čia kiekvienam skirtingai perveda?Dėkui
Atsakyti
Šiandien ir aš apsilankiau darbo biržoje ir sužinojau apie tuos naujus pakeitimus.Bet gal kuri žinot,jei auginu vaiką su lengva negale ar gali siūlyti bet kokį darbą(pamaininį ir t.t)Bedarbė esu metus laiko,pagal mano specialybę darbo per pusę metų nebuvo,tai dabar bruka bet ką.Konsultantė davė kebabinės nr.,bet darbo vieta užimta,tai kepėja nebūsiu doh.gif Nors pagal specialybę chemikė technologė.
Atsakyti