Peržiūrėjau - smagios nuotaikos, gražios nuotraukos
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 30, 10:10)
bukit gera isimkit 50foto,nes ten jau tikrai išsivėpus aš,visą vaizdą gadina o kitos foto tikrai geros
Papildyta:
http://www.facebook....;/trollbeads.lt
Papildyta:
http://www.facebook....;/trollbeads.lt
isemiau, atsiprasau - per neapsiziurejima idejau
QUOTE(Troliene @ 2010 07 30, 10:15)
isemiau, atsiprasau - per neapsiziurejima idejau
ačiū labai tai kad aš pati kalta,esu labai emocinga,tada ir išraiškos visokios nesamoningo buna,reikia save valdyti tokiuose renginiuose
nu fainos nuotraukos, spejau paziuret , visas musiskes atpazinau , smagiai laika leidot matosi , nu saunu , kad organizuojami toki vat stai renginiai
o sakykit 16 foto kartais ne Troliene?
kikirike apyranke labai grazi tavo
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 30, 10:21)
nu fainos nuotraukos, spejau paziuret , visas musiskes atpazinau , smagiai laika leidot matosi , nu saunu , kad organizuojami toki vat stai renginiai
kaip suprantu ne ji gi viską fotkino ,ar aš klistu Troliene?
Labas rytas,
labai gražios ir nuotaikingos foto, mieli veidai Džiaugiuosi, kad smagiai praleidot laiką
labai gražios ir nuotaikingos foto, mieli veidai Džiaugiuosi, kad smagiai praleidot laiką
Labas rytas
sveikinu visas su tokiais smagiai prizais Eisiu foto apžiūrėt
Šnd į jūros šventę kelsim sparnus, gal klaipėdietėm ko iš Kauno reikia?
O beje kodėl kaune lipdukų neduoda?
na va gaila, kad abi negalėjome būti
Tai jaučiu dabar tik kitais metais bus
sveikinu visas su tokiais smagiai prizais Eisiu foto apžiūrėt
Šnd į jūros šventę kelsim sparnus, gal klaipėdietėm ko iš Kauno reikia?
O beje kodėl kaune lipdukų neduoda?
QUOTE(hylk @ 2010 07 29, 23:12)
oi kaip fainai jums merginos, kaip baltai pavydziu ir as norejau . gal kada ir kaune bus kas nors panasaus nors rodykit savo grozius sirdziai nuraminti
na va gaila, kad abi negalėjome būti
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 29, 23:18)
hylk Kaune jau buvo praeita menesi
Tai jaučiu dabar tik kitais metais bus
Sveikinu visas laimėtojas Pažiūrėjau ir aš nuotraukas - matos linksma buvo Man tai gražu žiūrėt, kad tokie skirtingi žmonės susirinkę - vaikai, jaunimas, vyrai, moterys, solidesnio amžiaus žmonės...
Kai bus Kaune, lėksiu ir aš Su sūnum lėksiu, nes tas tai "išprotėjęs" dėl trolių
Kai bus Kaune, lėksiu ir aš Su sūnum lėksiu, nes tas tai "išprotėjęs" dėl trolių
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 30, 10:21)
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 30, 10:24)
kaip suprantu ne ji gi viską fotkino ,ar aš klistu Troliene?
ne, manes nera niekur, o 16 foto Fashion gold valdove Julija
borooze - lipduku dalinimas - parduotuviu reikalas, o kaune parduotuves taip nedaro. kodel - ju reikia klausti del renginio kaune - atvirai nera tikslaus plano - koks pageidavimas, kokios nuotaikos, idejos - ten ir darysim o is kitos puses - ta lietuva tokia maza, kad ir palekti kur nors yra vienas juokas.
Aišku, taip ir supratau dėl lipdukų ... Matyt Kaune ir taip pirkėjų pakanka Na lauksim žinių kada ir kur bus renginys Pvz iki kokio Jurbarko dabar palėkt būtų tikrai juokas Manau Kaunas renginių nori visada
"Kai bus Kaune, lėksiu ir aš Su sūnum lėksiu, nes tas tai "išprotėjęs" dėl trolių "
O mano bernai dar troliu nenori, as jiems vis pasiulau, o jie ne ir fsioo, seimoj palaikymo nera , galetumem kartu eit apsipirkinet, o dabar as viena . O vyras dabar skaiciuoja dienas be troliu kiek as dar dienu istversiu ko nenusipirkus
O mano bernai dar troliu nenori, as jiems vis pasiulau, o jie ne ir fsioo, seimoj palaikymo nera , galetumem kartu eit apsipirkinet, o dabar as viena . O vyras dabar skaiciuoja dienas be troliu kiek as dar dienu istversiu ko nenusipirkus
QUOTE(Rimaz @ 2010 07 29, 23:11)
Ačiū ačiū
Nu gražiai atrodo Šiandien buvo visa violetinė (baisiai prie mano apyrankės derėjo ) ir visus fotkino
Nu gražiai atrodo Šiandien buvo visa violetinė (baisiai prie mano apyrankės derėjo ) ir visus fotkino
Malonu suzinoti,kad viena ispudingiausiu vakarelio merginu-Troliene
Tai as net jauciuosi pamaloninta,kad Ji pastebejo mano trolius-unikas-ta zydraja su ornamentu,kur klaipedoj pirkau,ir Fontenay,tavo baltaja .Siaip vakar daug graziu moteru,merginu buvo
Paziurejau ir as foto-as labai jau rimtu veidu visur
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 30, 09:31)
Tai va, smagus renginys, ir smagu buvo susitikt su jumis mergaites...Kikirike, Smiltute ir Tacita ( tavo tase is tiesu grazi... )...ir gaila, kad Rimaz nepasirodei...
Aciu aciu
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 07 29, 22:28)
Sveikinu svarbu su prizu isejai . Lotoso ziedas labai grazus
Gaila manes nebuvo butu dar smagiau
Gaila manes nebuvo butu dar smagiau
vat vat,Dzaska,gaila kad nesusipazinom tada,kaip taremes,na,bet kitas kartas bus
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 29, 22:37)
Labai malonu ir faina buvo susipažinti Galim dažniau susitikti ir patroliauti kartu beje turiu keturi panoramos lipdukus,tai kažkada reiks pasiimti kokį karoliuką tai vat galim susitikti ir dar Erika į kompaniją ir dar kas nors,va ir meetas gausis
Labai šaunu buvo susipažinti su Tacita ir Erika - nu jau tokius grožius abi turi TIkiuosi nepaskutinis susitikimas
Labai šaunu buvo susipažinti su Tacita ir Erika - nu jau tokius grožius abi turi TIkiuosi nepaskutinis susitikimas
Ir as tikiuosi,o i panorama ar vupa patroliaut,kavos isgert tikrai galima.As turiu panoramos 3 lipdukus,taip kad gavusi ketvirtaji-organizuosiu meeta vilnius-troliai-kava
Beje,Kikirike,geras,kad drauge apyranke nusipirko-perduok linkejimus,kad tai jau-liga .Sveikinu nauja nare