Gražūs laimėjimai, smagios akistatos
QUOTE(Rimaz @ 2010 07 29, 23:37)
Aha, gali būti, kažkodėl taip ir pagalvojau Mergaitė labai graži
Tave irgi tada mačiau. O leliukas renginy buvo ne mažiau populiarus nei troliai
Nu va grazu... dukra grazi...o mama tai jau ne ... Tai ydomu i ka ji tokia grazi atsigime...
Laba ryta
As tai pasakysiu laimejau lotoso zieda O dukriukas mano tai visai neblogai prasisuko...Laimejo sarvuoti juoda, purslus juodus ir sarvuoti turkio spalvos...tai tris karoliukus...Itariu...nauja pradzia... Kadangi ji sakius kai surinks kiniecius,...rinks sarvuocius... Nors buvom pas okulista...tai labai akinukus stiliavus radom...labai,labai grazius, tokius juodus su raudonu...tai sakom gal odinuke raudona papirkt reik...ir juodus karoliukus uzsidet...laimetus...tai va ir vel nei pabaigos, nei galo...
Labai smagus renginys...tik gal va vienas trukumas, kad labai jau viesa vieta...tai kaip ir nelabai jauku...bet visai nieko...nebaisiai ten tu ziurovu buvo...O siaip tai viskas labai faina...ir ne del to ,kad laimejau karoliuka...o siaip, silti zmones... draugiski... Labai malonu, buvo...net pamirsus buvau, kokia sunki diena pries tai buvo...Nes buvom pas okulistus, tai dukriuka iskankino gal tris valandas...dar taip ilgai nebuvom niekad...ir ant galo lekem jau velavom...o cia ratai uzblokuoti...
Tai kur tu susitiksi Kikirike anksciau laiko...visko nesuplanuosi...Bet tavo agatas superinis, o ametistas koks Zinai lekiau i vcup dar atsiimt uz lipdukus...tai aciu uz lipduka... Pasiemiau rozini kvarca nefacetuota...viena turiu, kita uz lipdukus Panoramoj pasiemiau...o kita vcup uz lipdukus...Kazkaip reikejo man kompensacijos...uz sunkia diena... Ir beje vcupe koks ametistas nerealus yra...toks tamsus, kad net juodas...net gundziausi papirkt...bet galvoju vienai dienai, gal gana...Tuo labiau kad mindaugo g. dukrai dar du nefritus papirkom...
Tai va, smagus renginys, ir smagu buvo susitikt su jumis mergaites...Kikirike, Smiltute ir Tacita ( tavo tase is tiesu grazi... )...ir gaila, kad Rimaz nepasirodei...
QUOTE(hylk @ 2010 07 29, 23:37)
oooo, koks "milanas " grazus, ryskus ir storuliukas
ačiū,man jis irgi gražus
QUOTE(Rimaz @ 2010 07 29, 23:37)
Aha, gali būti, kažkodėl taip ir pagalvojau Mergaitė labai graži
Apyrankė labai graži
Apyrankė labai graži
ačiū už pagyras
erilukaha, aš saviškei apie taviškės kiniečius, šarvuočius ir t.t. garsiai necituosiu - totalus bankrotas po to mane ištiks Nespėsiu ir išmokyklint
QUOTE(Troliene @ 2010 07 30, 09:21)
Sveikos,
einu nuotraukas aptvarkysiu, sukrausiu i fb
einu nuotraukas aptvarkysiu, sukrausiu i fb
Gal galima mano foto nedet... baisiai nemyliu fotkytis...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 30, 09:36)
baisiai nemyliu fotkytis...
O man baisiai patinka į kitus fotkėse spoksot Prašom dėti visas nuotraukas
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 30, 09:35)
erilukaha, aš saviškei apie taviškės kiniečius, šarvuočius ir t.t. garsiai necituosiu - totalus bankrotas po to mane ištiks Nespėsiu ir išmokyklint
Jau tikrai, patikek...o ji dar sako atsidedam ,ta, atsidedam dar ta...ji juk nezino,kad mamaite jau visus supirkus turi...ir sakiau viskas...taskas...daugiau nepirksiu, kol neisdovanosiu...bet nezinau, ar tikrai taip bus...
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 30, 09:37)
O man baisiai patinka į kitus fotkėse spoksot Prašom dėti visas nuotraukas
I kitus ir man smagu...
QUOTE(Troliene @ 2010 07 30, 09:21)
Sveikos,
ziuriu kokios nuotaikos po renginio - matau viskas gerai ir dar pati esu atpazinta galejot ir prieiti pasisveikinti - nesislepiu einu nuotraukas aptvarkysiu, sukrausiu i fb
kikirike - bet kokia mazyle rami! per visa rengini ne virkt
ziuriu kokios nuotaikos po renginio - matau viskas gerai ir dar pati esu atpazinta galejot ir prieiti pasisveikinti - nesislepiu einu nuotraukas aptvarkysiu, sukrausiu i fb
kikirike - bet kokia mazyle rami! per visa rengini ne virkt
rami mergaitė,šiaip ji daugiau rami viešumoje,va dabar gal kokią valandą bandžiau užmigdyti jai labai patinka automobilinėje kėduteje - matyt į mamą atsigimė,kad mėgsta keliauti
o dėl foto,tai jei yra mano foto,gal galit pagražinti ,kad netokia baisi atrodyčiau
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 30, 09:31)
Nu va grazu... dukra grazi...o mama tai jau ne ... Tai ydomu i ka ji tokia grazi atsigime...
o aš kaip tik norėjau liaupsinti tavo juodus ilgus gražius plaukus -kaip norėčiau tokiu Tikrai nekokia diena vakar buvo,bet vakaras manau atpirko viską labai džiaugiuosi,kad paėmei kvarcą,gražūs man jie Prašom pasirodyti
Rodykitės visos savo pasitroliavimus
Kokios jus saunuoles!!! Tiek groziu laimejote!!! Papasakokit kokiu budu reikejo laimeti? Kaip vyko viskas? tipa idomu, gal kada ir pas mus mieste bus tokia akcija atrakcija
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 30, 09:42)
o aš kaip tik norėjau liaupsinti tavo juodus ilgus gražius plaukus -kaip norėčiau tokiu Tikrai nekokia diena vakar buvo,bet vakaras manau atpirko viską labai džiaugiuosi,kad paėmei kvarcą,gražūs man jie Prašom pasirodyti
Nu va gal vieninteliai ka turiu grazaus, bet va po trecio leliuko, ko tais slinkt pradejo... tai ka zinau, gali tuoj ir nelikt
Jo pafotkysiu butinai, tik va rengiames, pusryciaujam...leksim i poliklynika...tai veliau...
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 30, 09:45)
Nu va gal vieninteliai ka turiu grazaus, bet va po trecio leliuko, ko tais slinkt pradejo... tai ka zinau, gali tuoj ir nelikt
Tigis ir prašom pasirodyt, kol dar yr