Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Koks Zodiako ženklas pats troliškiausias? T.y. koks jūsų Zodiako ženklas? (113 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Le Tournesol @ 2010 07 29, 20:47)
tiesiog smalsu pasidare ar yra  ax.gif matau kad cia troliu ligoneles tikros smile.gif tokios susigyvenusios.

aga,mes ligones troliuku lotuliukas.gif
del pandoros, manau kad LT nera originaliu ax.gif
Atsakyti
Nu labas.Buvau ax.gif .Susitikau su Kikirike,Erilukaha su dukryte.Oi,pamirsau,ir su Smiltute susipazinau wub.gif -grozis mazytes wub.gif wub.gif wub.gif

Laimejau lotoso zieda wub.gif
Kitos tegu pacios pasigiria thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tacita: 29 liepos 2010 - 20:36

sveikinu su laimejimu , clap_1.gif , o kaip visas renginys praejo????
Atsakyti
normaliai sakyciau,bet man nepatiko kad viskas buvo labai atviroj erdvej.Chebra pasiruosus,prizu negailejo,nuotaika gera,visi sypsojos,zodziu buvo verta.Ypac jei eitum su keliom draugem,tai thumbup.gif
Atsakyti
o tai tik trys buvot is forumo? kur visas vilnius tada dinges? g.gif
Atsakyti
kas ten zino,gal kitos inkognito g.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

sveikinu su laimėjimais 4u.gif kaip fainai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 07 29, 21:34)

Sveikinu clap.gif thumbup.gif svarbu su prizu isejai . Lotoso ziedas labai grazus ax.gif
Gaila manes nebuvo butu dar smagiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacita @ 2010 07 29, 21:34)
Nu labas.Buvau ax.gif .Susitikau su Kikirike,Erilukaha su dukryte.Oi,pamirsau,ir su Smiltute susipazinau wub.gif -grozis mazytes wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai malonu ir faina buvo susipažinti 4u.gif 4u.gif Galim dažniau susitikti ir patroliauti kartu ax.gif beje turiu keturi panoramos lipdukus,tai kažkada reiks pasiimti kokį karoliuką tai vat galim susitikti ir dar Erika į kompaniją ir dar kas nors,va ir meetas gausis thumbup.gif

O aš laimėjau ale atntrą vietą gražiausioje suvertoje apyrankėje blush2.gif ir davė du karolliukus -milaną ir "Tikejimas,viltis ir meilė" thumbup.gif Kaip ir Tacita sakė,kad šiaip viskas super,labai gerai viskas organizuota,tik aišku būtų buve fainiau uždaroje erdvėje,bet vistiek faina buvo - ta proga davė perkant grandinėlę ir užsegimą ne du karoliukus ,o keturis thumbup.gif bigsmile.gif buvau su drauge,kuri laimėjo laimės mazgą ir nuspirko grandinėlę su keturiais dovanotais karoliukais - taip kad dar viena apkrėsta trollige lotuliukas.gif doh.gif Labai šaunu buvo susipažinti su Tacita ir Erika - nu jau tokius grožius abi turi 4u.gif TIkiuosi nepaskutinis susitikimas thumbup.gif
Atsakyti
dideliausi sveikinimai laimetojoms 4u.gif faina kai organizuojami tokie vakarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 07 29, 22:41)
dideliausi sveikinimai laimetojoms  4u.gif  faina kai organizuojami tokie vakarai  thumbup.gif

tikrai labai faina 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
QUOTE(Tacita @ 2010 07 29, 21:46)
normaliai sakyciau,bet man nepatiko kad viskas buvo labai atviroj erdvej.Chebra pasiruosus,prizu negailejo,nuotaika gera,visi sypsojos,zodziu buvo verta.Ypac jei eitum su keliom draugem,tai  thumbup.gif

Buvau ir aš šiandieniniame renginy ax.gif Įspūdžiai panašūs - vieta parinkta nevykusiai, Panoramoje koridoriuj šalia Fashion Gold, nejauku ten. Bet keik pastebejau, tai nuolatinė įvairų renginių vieta.
Trolienę mačiau cool.gif
QUOTE(Tacita @ 2010 07 29, 22:02)
kas ten zino,gal kitos inkognito g.gif

Aš buvau inkognito biggrin.gif

Laimėjau lošimo kauliuką ir drambliuką ax.gif (už vieną teisingai atsakytą klausimą ir sudėliotą trolinį žiedą).
Dar tuo pačiu nusipirkau neužmirštuoles - nu vienas gražiausių mano turimų karoliukų wub.gif
Atsakyti