norma, labai graži pradžia
Labas rytas
bet ir orelis kaune
na jaučiu ta mergina skaito šitą temą, bet vyriški antakiai niekada nepešioti, turbūt, niekam grožio dar nesuteikė....
bet ir orelis kaune
na jaučiu ta mergina skaito šitą temą, bet vyriški antakiai niekada nepešioti, turbūt, niekam grožio dar nesuteikė....
QUOTE(borooze @ 2010 07 29, 12:51)
vyriški antakiai niekada nepešioti, turbūt, niekam grožio dar nesuteikė....
Bet kaip įspūdinga
QUOTE(dzaska @ 2010 07 26, 18:42)
Laba visom
Pagaliau prisedau po visu iseiginiu
Linkejimai atostogaujanciom Pasipildziusiom konkolu, prisijungusiom visom
Kur tau daug spakliaus troliai mano spalvingesni
simre na ir groziai
erilukaha grazus uzsegimas
Matau koks musu sarasiukas neblogas.
Na ir as noriu pasidziaugt savo naujokais dvejais perliukais , Labradoritu beja tikrai paskutiniu, ir nauja antyte dovanu nuo eriukahos ir ewidentos dovanotas drugelis rado vieta apyrankei
Ir nuostabia dezute kuria dekupavo eriukaha
Pagaliau prisedau po visu iseiginiu
Linkejimai atostogaujanciom Pasipildziusiom konkolu, prisijungusiom visom
Kur tau daug spakliaus troliai mano spalvingesni
simre na ir groziai
erilukaha grazus uzsegimas
Matau koks musu sarasiukas neblogas.
Na ir as noriu pasidziaugt savo naujokais dvejais perliukais , Labradoritu beja tikrai paskutiniu, ir nauja antyte dovanu nuo eriukahos ir ewidentos dovanotas drugelis rado vieta apyrankei
Ir nuostabia dezute kuria dekupavo eriukaha
Merginos, toks kvailas klausimas ... ar jus sekat naujus karolius? Nes kiek vaziuoju pirkt labradoritu, vis pataikau ant negraziu (nors ju nebuna negraziu), bet ieskau, kad lauztu melyna, zalia spalvas, sikart buvo visi kazkokie matiniai
nu turbut tikrai ispudi palieka -bet palinkekim jei ji skaito tiesiog buti graziai ir nepakartojamai .
O nejau jus manot,kad tikrai pardavejos skaito musu ligoniu plepalus?Nors gal -mes gi madas diktuojam
Papildyta:
nu as tai liguistai nelakstau ir neklausiu-kada prekes vezat .jei randu ka patinkamo,paperku,bet dabar jau apsiraminus,soti beveik
o grazaus labradorito ir as noriu,bet nesijaudinu-gi bus ju ir bus,ieskosiu to vienintelio,tame ir dziaugsmas-rasti savo grazuoli .As visu akmenu neskubu pirkt-nes noriu rinktis,neskubeti,kaip ir sidabru su akutemis-akeliu spalvos irgi noriu tokios ir tik tokios-jei nera,nereikia,bus veliau vadinas
O nejau jus manot,kad tikrai pardavejos skaito musu ligoniu plepalus?Nors gal -mes gi madas diktuojam
Papildyta:
QUOTE(norma @ 2010 07 29, 13:00)
Merginos, toks kvailas klausimas ... ar jus sekat naujus karolius? Nes kiek vaziuoju pirkt labradoritu, vis pataikau ant negraziu (nors ju nebuna negraziu), bet ieskau, kad lauztu melyna, zalia spalvas, sikart buvo visi kazkokie matiniai
nu as tai liguistai nelakstau ir neklausiu-kada prekes vezat .jei randu ka patinkamo,paperku,bet dabar jau apsiraminus,soti beveik
o grazaus labradorito ir as noriu,bet nesijaudinu-gi bus ju ir bus,ieskosiu to vienintelio,tame ir dziaugsmas-rasti savo grazuoli .As visu akmenu neskubu pirkt-nes noriu rinktis,neskubeti,kaip ir sidabru su akutemis-akeliu spalvos irgi noriu tokios ir tik tokios-jei nera,nereikia,bus veliau vadinas
Norma,labai fainai atrodo apyranke,kas toks salia ametisto-zalias?Grazus labai.Jaspis koks,ar kas ten?
[/quote]
Aciu, mergaites
Ne, salia ametisto ne jaspis, nerandu pavadinimo, toks i amantrus, kai rasiu parasysiu , berots is ,,l " raides ...
Aciu, mergaites
Ne, salia ametisto ne jaspis, nerandu pavadinimo, toks i amantrus, kai rasiu parasysiu , berots is ,,l " raides ...
[/quote]
nu jau idomu man,kas ten tokis -nes super graziai tau tinka
[/quote]
[quote=Tacita,2010 07 29, 13:12]
Aciu, mergaites
[/quote]
[/quote]
Radau dedzuteje spacialiai buvau pasilikus, nes vis uzmirstu ta pavadinima zalio akmenuko ,,DŽASPILITAS"
Aciu, mergaites
[/quote]
[/quote]
Radau dedzuteje spacialiai buvau pasilikus, nes vis uzmirstu ta pavadinima zalio akmenuko ,,DŽASPILITAS"
Norma, gal džespilitas?
O džespilitas kažin ne tas pats jaspis?
Liežuvį galima nusilaužt su tokiu pavadinimu
QUOTE(saule @ 2010 07 29, 13:16)
Norma, gal džespilitas?
jo,dzaspilitas-pemenu maciau ir as su tokiu pavadinimu,tai kol grizau namo ir pamirsau -geras,o nejau tai gali buti jaspis tolygu dzaspilitas?Nes ziurint i foto,tai panasu,bet jauciu ne tas pats.Nors
QUOTE(Tacita @ 2010 07 29, 13:41)
jo,dzaspilitas-pemenu maciau ir as su tokiu pavadinimu,tai kol grizau namo ir pamirsau -geras,o nejau tai gali buti jaspis tolygu dzaspilitas?Nes ziurint i foto,tai panasu,bet jauciu ne tas pats.Nors
Ne, tai du skirtingi akmenys. Bent man taip aiskino
QUOTE(norma @ 2010 07 29, 13:54)
Ne, tai du skirtingi akmenys. Bent man taip aiskino
o man kazkaip atrodo , kad viens ir tas pats akmuo