Oi,merginos, vilioklės jūs
Neatsispyriau ir aš labradoritui Koks mielas akmenėlis, vienas šonas mėlynai šviečia,kitas žaliai....
Ir kiniečiui vienam, ta vien iš kiniečių apyrankė man tooookia graži
Na,o manoji lyg ir link žalios krypsta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 28, 16:32)
Ojei...
Zinai,kaip reik daryt...kai tik matai visus sarvuocius rezervuoji, o paskui forume klausi...kam kokio...o paskui uz darba dar ir procentela paprasai... o kas tau vistiek tu kiekviena diena ten nardai...
Zinai,kaip reik daryt...kai tik matai visus sarvuocius rezervuoji, o paskui forume klausi...kam kokio...o paskui uz darba dar ir procentela paprasai... o kas tau vistiek tu kiekviena diena ten nardai...
ojei, zinai jau senai tureciau tokiu,jei eitu rezervuot, as vis pataikau atsidaryt per vaiko pietu miega, kai jau viskas ispirkta buna
tai vilnietes ar varot rytoj i troliu klubo susitikima?
http://www.facebook....113632075354091
Laikas Rytoj · 18:00 - 18:30
Vieta PC Panorama, Saltoniškių 9, šalia salono Fashion Gold
Daugiau informacijos Jei nežinai, kas yra karoliukai "Trollbeads" kviečiame į Trolių klubo susitikime Vilniuje. Dalyvių skaičius ribotas, tad registruokis elektroniniu paštu konkursas@trollbeads.lt.
Vakarėlio vieta - prekybos centras Panorama, šalia Fashion Gold salono.
Laikas - liepos 29 d. (ketvirtadienis) 18 val.
Pažadame, kad linksmai praleisite laiką, sužinosite daug naujo, neliksite alkani ir ištroškę, turėsite galimybę laimėti gausybę prizų ir tikrai pamilsite "Trollbeads".
P.S. Jei troliukus jau žinai ir myli, esi taip pat laukiamas renginyje, bet svarbi sąlyga - atsivesk nieko apie juos neišmanantį draugą
Papildyta:
QUOTE(saule @ 2010 07 28, 16:44)
Neatsispyriau ir aš labradoritui Koks mielas akmenėlis, vienas šonas mėlynai šviečia,kitas žaliai....
grazu labai
QUOTE(saule @ 2010 07 28, 16:44)
nu labai man grazu pas tave viskas
Papildyta:
kas norit pabut nieko neismamanciu apie trolius draugu?Kaip ir eiciau gal,ale kaip drauga vyra tuomet vesiuos
einat kas?Kikirike,imk Smiltute-kaip drauge ir eime
Tavo vienas tupilakas kanda kitam į ausį!
QUOTE(Noa @ 2010 07 28, 18:34)
Tavo vienas tupilakas kanda kitam į ausį!
Obettačiau vis viena gražu
Griebkit agata tik 37 eur su siuntimu:
http://cgi.ebay.com/...=item53e2aa319f
Papildyta:
Laivite gal koki perla balta arba ruzava uzverciau, na idomu ta dama kokius megsta papuosalus, ar jai patinka sidabras? gal geles? ir kiek karoliu planuojat uzverti?
http://cgi.ebay.com/...=item53e2aa319f
Papildyta:
QUOTE(Laivite @ 2010 07 28, 16:42)
O dabar merginos reikia patarimo ilgai svarste nusprendem graziai megstanciai puostis damai dovanoti apyranke is troliu ji kaip tik atsvente 50 meti ir nesumastau ka grazaus uzverti pradziai
Laivite gal koki perla balta arba ruzava uzverciau, na idomu ta dama kokius megsta papuosalus, ar jai patinka sidabras? gal geles? ir kiek karoliu planuojat uzverti?
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 28, 19:27)
Griebkit agata tik 37 eur su siuntimu:
Koks gražuolis
Papildyta:
[/quote]
Ji labiausiai nesioja sidabrinius papuosalus
Galvojam startine apyranke pirkti
[/quote]
Ji labiausiai nesioja sidabrinius papuosalus
Galvojam startine apyranke pirkti
QUOTE(Laivite @ 2010 07 28, 19:43)
tai tada laimes mazga koki, ar lotoso zieda, jei dar duoda du karolius, kai perki apyranke
Va ta laimes mazga ir buvau pamirsus aciu kad priminei
Tai jei galvojat startinį - nieko čia gudriau neprigalvosi. Imkit du sidabriukus, nes juos garantuotai lengva pritaikyt, o juos priderinkit pagal žmogų, ką jai linkit ar ką ji mėgsta.