Labas.
Del dovanu nesantuokiniam, tai reiktu apziuret ir prasniukstinet ka turi jau. Gal aiskiau butu.
Erilukaha, kaip sauniai sugalvota As turiu ilgiausia grandinele, tai nesiojusu didziuoju ziedo uzsegimu priekyje be nieko.
QUOTE(danske @ 2010 07 25, 12:04)
As turiu ilgiausia grandinele, tai nesiojusu didziuoju ziedo uzsegimu priekyje be nieko.
Aš ilgą grandinėlę nešioju taip pat su užsegimu priekyje (žuvyte - kilbuku) ir vienu poviniu perliuku.
Jungiuosi ir aš
1. erilukaha
2. dzaska
3. Erszebeth
4. danske
5. Yell
6. Tacita
7. Song
8. Gricė
9. Laisvė
10. Nidalaura
11. Fontenay
12. Noa
13. Kikirike
[/quote]
sveikutes, prisededu ir as
erilukaha,nuotraukos netrolines-super,o trolines-kaip visad tavo skonis
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 25, 13:38)
Nesuprantu, kiba miegat visos...negi ne viena nenori kankolais pabarskinti...
Gražūs tavo perlai ir geros foto, bet jau šita paskutinė su kankolais
Tai va, šiandien su jumis atsisveikinsiu savaitei, kažkam teks ir nauja tema pasirūpinti
erilukaha- labai gražūs vėriniai
Papildyta:
Erszebeth- gero poilsio o Bernardai jau geriau ?
Papildyta:
Erilukaha is kur tokiu sauniu fotkiu trauki jau kelinta diena ir grandines tavo ispudingai atrodo
Erszebeth gero tau poilsio
Erszebeth gero tau poilsio
Ačiū
Padarėm šiandien kitos kojos rentgeną - irgi niekas nelūžę, bet vaikščioti nelabai gali vis vien. Tokiom bangom - grįžus iš ligoninės sugalvojo ir užlipo laiptais į 3 aukštą, ir pabandyk neleisti Ir taip skaudėti gali 5-7 dienas, gyd. mano, kad pasitempė čiurną ar kažkas panašaus. Na bet bent jau gipso nereikia, tai galės ir į jūrą įlįsti, ir smėlyje pasikapstyti.
QUOTE(Kikirike @ 2010 07 25, 14:15)
Padarėm šiandien kitos kojos rentgeną - irgi niekas nelūžę, bet vaikščioti nelabai gali vis vien. Tokiom bangom - grįžus iš ligoninės sugalvojo ir užlipo laiptais į 3 aukštą, ir pabandyk neleisti Ir taip skaudėti gali 5-7 dienas, gyd. mano, kad pasitempė čiurną ar kažkas panašaus. Na bet bent jau gipso nereikia, tai galės ir į jūrą įlįsti, ir smėlyje pasikapstyti.