QUOTE(erilukaha @ 2010 07 23, 14:00)
Ot ,kad tas naujienas anksciau butum pasakius...
O jaspis tai tikrai grazus,...bet galvoju o as jo nebuvau macius anksciau,...buvo toks turkio spalvos...dar vakar paziurejau, kad jau nera... labai grazus... tikrai vertas grieko...
Buvo žalsvų, bet šitas lyg ir naujas
QUOTE(Fontenay @ 2010 07 23, 14:07)
Erszebeth ale tikrai tavo jaspis nuostabus
ir naujienos grazios
Na o as jau esu gavusi savo rudus retintus perlus, tik nebuvo noro fotkint
, bet siandien va prisiveciau, tai ir rodausi
:
O jau perlai kokie
Ir žiedas labai dera prie apyrankės
QUOTE(erilukaha @ 2010 07 23, 17:48)
nors manau joms ten karsta labai, o kur gi matyta, tokiam karsty sedet ilgom rankovem silkinem bliuzem ir dar sarafanas...tai kokia ten nuotaika...jos varkses ten dusta nuo karscio... ir todel nuotaikos tokios...
O dar ir pirkimo nera jokio, garantija...jei pacios skambina ir kviecia atvaziuot... O dar mato ir zino,kadangi skaito mus cia....kad prekinamies ebay, siunciames karolius, tikrai daugiau, nei perkam parduotuvej...tai joms siutas ima...juk atlyginimas tai nuo suprekiauto....Tai jos galvoja , jus neperkat, mes jums irgi nedarysim jokiu nuolaidu...ir psio...
Gal tikrai nuo karščio
Nes man irgi keistai šiandien pasirodė jų elgesys. Atėjau, žiūrinėju, o pristojo iškart: tai kurį jums? Blyn, taigi dar neišsirinkau, ir išvis neprivalau kaskart atėjusi kažką pirkti... Pažiūrėjau labradoritus, avantiūrinus, na bet jeigu jie "ne mano", tai ką, privalau kalta jaustis, kad neperku ar perku pigesnį karolį?
QUOTE(Laisvė @ 2010 07 23, 18:00)
Nugis, aš irgi parduotuvėj visas birkeles nuimu ir išsyk ant apyrankės maunu... Ir nefotografuoju su birkelėm, nes jos tiek ilgai ant kankolo neišlaukia...
O aš apyrankes pervėrinėju tik saugioje vietoje, t.y. namuose
Bet birkeles draugiškai atiduodu, jeigu paprašo, kad joms nereikėtų užsirašinėti svorių į sąsiuvinuką...
Va kokį meną dabar nešioju: