Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(reims @ 2010 08 27, 22:55)
o kaip suprasti kitos kompanijos?  4u.gif

Na, būsimos smile.gif "Sekančios".
Atsakyti
Norėčiau atsiliepimų apie kai kuriuos produktus smile.gif
Gloss Booster blizgis, konkrečiai domina spalvytė peach melba, ar atitinka spalva realybėje tokią, kokia pavaizduota foto?
Pure Skin odos blizgesį kontroliuojantis kremas? Ar tikrai suteikia matinį efektą? nekemša porų?
Silk and Smooth rutulinis dezodorantas, mažinantis plaukų augimą - ar tikrai jis ten kažką mažina? biggrin.gif kaip šiaip apsaugo nuo prakaito?
Hair X volume boost šampūnas, ar tikrai purina plaukus, suteikia apimties?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 29, 13:30)
Gloss Booster blizgis, konkrečiai domina spalvytė peach melba, ar atitinka spalva realybėje tokią, kokia pavaizduota foto?
Pure Skin odos blizgesį kontroliuojantis kremas? Ar tikrai suteikia matinį efektą? nekemša porų?
Silk and Smooth rutulinis dezodorantas, mažinantis plaukų augimą - ar tikrai jis ten kažką mažina?  biggrin.gif  kaip šiaip apsaugo nuo prakaito?

Ačiū  4u.gif

Blizgis maždaug atitinka, tik kiek prislopinta ištikro.
Šampūnas man patinka, efektas puikus, tikrai purina plaukus, suteikia apimties smile.gif

Apie kitus du nelabai ką ir galiu pasakyti, pati nebandžiau 4u.gif
Atsakyti
O kur galima naują katalogą pamatyti? nes aš viską pasižiūrėjau pagal senąjį, kur vakar baigėsi galiojimas, tai niekas man jau iš jo nebeužsakys doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 08 29, 15:38)
O kur galima naują katalogą pamatyti? nes aš viską pasižiūrėjau pagal senąjį, kur vakar baigėsi galiojimas, tai niekas man jau iš jo nebeužsakys  doh.gif  doh.gif

Cia galima pavartyti,nuo siandien pradejo galioti smile.gif
http://lt.oriflame.c...ue-viewer.jhtml
Atsakyti
Silk and Smooth rutulinis dezodorantas, mažinantis plaukų augimą - ar tikrai jis ten kažką mažina?  biggrin.gif  kaip šiaip apsaugo nuo prakaito?

Ačiū  4u.gif

XairX Volume Boost labai geras. Man pačiai labai patiko , tik kažkodėl su juo man veliasi plaukai. Bet mano dukros plaukai atrodo pritrenkiančiai ir nesivelia, todėl jai pastoviai perku. Labai skaniai kvepia.

O Hair X tikrai purina , didina apimtį .
Atsakyti

Ačiū  4u.gif

Pure Skin krema turiu, bet daugiau nepirksiu, oda blizga vistiek...
sampuna si naudojo mama, tai buvo geri atsiliepimai, as naudojau is sios serijos tas kuris buvo ziemos sezonu skirtas tai irgi lb patiko
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2010 08 29, 19:01)
Pure Skin krema turiu, bet daugiau nepirksiu, oda blizga vistiek...
sampuna si naudojo mama, tai buvo geri atsiliepimai, as naudojau is sios serijos tas kuris buvo ziemos sezonu skirtas tai irgi lb patiko

Ačiū, padėjot apsispręsti, kad nereikia kremo smile.gif
O šampūną pirksiu manau, laukiu gerų pasiūlymų biggrin.gif
Beje, tą blizgį, kur klausiau, irgi susitariau pirkti, ryt paimsiu, pasidalinsiu atsiliepimais smile.gif
O šiaip labai mylimas dalykas iš Oriflame - LipSpa balzamas wub.gif
Atsakyti
Gal kuri jau esate bandziusi naujaji sausa sampuna? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ignulka @ 2010 08 29, 21:30)
Gal kuri jau esate bandziusi naujaji sausa sampuna?  smile.gif

Kaip pristatyme buvau,tai teko girdeti atsiliepimus apie ji ,tai tikrai buvo moteru ,kurioms patiko ir maciau kaip atrodo plaukai neisplauti ir viena buvo pasipurskusi smile.gif,tai tikrai nebuciau pasakiusi,kad jie neplauti biggrin.gif .Teko buteliuka paciupineti,pauostyti,tai ir kvapas labai geras mirksiukas.gif .Ir juo pasipurskus reikia paskui plaukus pamasazuoti pirstu galiukais.
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie dėkinantį veido kremą su sav. įdegio dalelėmis? Čia tas kur dabar akcija yra ir kainuoja 17lt su centais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2010 08 30, 12:10)
Kokie atsiliepimai apie dėkinantį veido kremą su sav. įdegio dalelėmis? Čia tas kur dabar akcija yra ir kainuoja 17lt su centais. ax.gif

Jei apie sita kalbate :
user posted image
Man asmeniskai patiko,ir kvapas geras,tepasi maloniai,netepa ranku,nors vistiek nusiplaudavau rankas,tik gal man norejosi truputi,kad dar tamsesnis atspalvis butu 4u.gif .Nors cia kiekvienai vis kitaip ir dar priklauso nuo odos sviesumo smile.gif .O dabar jam akcija nebloga biggrin.gif
Atsakyti