Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

[quote=Lorike,2010 08 26, 20:49]
Siandien buvau katalogo pristatyme,tai daug nauju prekyciu apuosciau,apciupinejau,patepliojau lotuliukas.gif .Labai fainas tas naujas sausas,purskiamas sampunas,paskui tuos abu skecius maciau vyr ir mot.Tas naujas G

o kaip tas krepselis is 5 psl.ar didesnis kiek uz paprasta pinigine?jei nedidele rankine,tai kok krepselis?(pas mane ji uzsisake)
Atsakyti
[quote=Sun_girl~,2010 08 26, 20:33]
[quote=Lorike,2010 08 26, 20:49]
Siandien buvau katalogo pristatyme,tai daug nauju prekyciu apuosciau,apciupinejau,patepliojau lotuliukas.gif .Labai fainas tas naujas sausas,purskiamas sampunas,paskui tuos abu skecius maciau vyr ir mot.Tas naujas G

o kaip tas krepselis is 5 psl.ar didesnis kiek uz paprasta pinigine?jei nedidele rankine,tai kok krepselis?(pas mane ji uzsisake)
Dar ziurint kokia pinigine nesioja smile.gif,as pvz dabar nesioju ta raudona pinigine kur buvo konsultantams akcija ir remejams jei uzregistruoji ir ivykdo zingsnelius,tai ji tikrai nera is mazuju,tai tas krepselis is 5 psl truputi didesnis uz ta raudona pinigine .Palyginau,kad butu lengviau isivaizduoti smile.gif
Atsakyti

Dar ziurint kokia pinigine nesioja smile.gif,as pvz dabar nesioju ta raudona pinigine kur buvo konsultantams akcija ir remejams jei uzregistruoji ir ivykdo zingsnelius,tai ji tikrai nera is mazuju,tai tas krepselis is 5 psl truputi didesnis uz ta raudona pinigine .Palyginau,kad butu lengviau isivaizduoti smile.gif
[/quote]

na tospinigines raudonos nezinau,bet isivaizduoju kad bus didesnis uzmano pinigine,
Atsakyti
Šiandien gavau kvepalus Precious moments wub.gif Pagyros, ir kvapas geras, ir tos dulkelės, ir žiedukas.. super thumbup.gif
Atsakyti
Merginos kada bus naujas internete katalogas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 27, 15:40)
Šiandien gavau kvepalus Precious moments wub.gif  Pagyros, ir kvapas geras, ir tos dulkelės, ir žiedukas.. super thumbup.gif

tik gaila kad kvapas labi jau trumpai laikosi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 08 27, 16:55)
Merginos kada bus naujas internete katalogas?  g.gif

Jei nori kitos kampanijos katalogo, tai jis čia:
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 27, 18:15)
tik gaila kad kvapas labi jau trumpai laikosi sad.gif

O man tai gerai laikosi ir ruba paemus jauti,tik kartais mane nervuoja tie blizguciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 08 27, 19:54)
O man tai gerai laikosi ir ruba paemus jauti,tik kartais mane nervuoja tie blizguciai  biggrin.gif

man tai blizguciai ilgai laikes,o kvapas gal valanda.
mergaites,kurios atsiskaitet uz prekes maxsimoj,ar uz tai duoda kamuolikus blush2.gif ,dukryte renka. biggrin.gif :
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 08 27, 21:38)
man tai blizguciai ilgai laikes,o kvapas gal valanda.
mergaites,kurios atsiskaitet uz prekes maxsimoj,ar uz tai duoda kamuolikus blush2.gif ,dukryte renka. biggrin.gif  :

Duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 08 27, 21:44)

valio 4u.gif ,daug gausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 08 27, 18:50)
Jei nori kitos kampanijos katalogo, tai jis čia:
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml

o kaip suprasti kitos kompanijos? 4u.gif
Atsakyti