Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(elfė @ 2010 08 15, 10:46)
žinau tik tiek, kad labai kvepia  bigsmile.gif

na, ne tiek jau daug jis kainuoja, tai galima ir išmėginti biggrin.gif
Atsakyti
Oriflame kosmetikos esu bandzius daug ko, dabartinis mano atradimas trilypes šerdies dažai thumbup.gif Rieboki, gerai tepasi, nesubega, nelimpa, pats tas vietoj blizgio smile.gif Rudeniui ir žiemai reiks dar viena pasiimti ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pimcute @ 2010 08 14, 21:06)
atsiprašau  ax.gif  čia smile.gif

Turejau persikini. Skaniai kvepejo, bet buvo labai lipnus, neblogai laikesi. Na, man lipnumas patiko, bet kiek SM skaiciau, visos nemegsta lipniu.
Atsakyti
QUOTE(maza22 @ 2010 08 16, 15:04)
Oriflame kosmetikos esu bandzius daug ko, dabartinis mano atradimas trilypes šerdies dažai thumbup.gif Rieboki, gerai tepasi, nesubega, nelimpa, pats tas vietoj blizgio smile.gif  Rudeniui ir žiemai reiks dar viena pasiimti  ax.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi sitie laaabai patiko.ziema vazelino neprireiks ax.gif
Atsakyti
Tie naujieji kvepalai su lėlytėm, tai man visai nepatiko schmoll.gif

Gal kuri gali pažiūrėti kainininke, kiek konsultanto kaina kainuoja naujieji ASCENDANT pure? ax.gif
Atsakyti
labukas, gal zinote, kada bus laimes diena?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 08 18, 23:07)
Gal kuri gali pažiūrėti kainininke, kiek konsultanto kaina kainuoja naujieji ASCENDANT pure? ax.gif

Po ranka neturiu nei kainininko, nei katalogo, bet jei žinai, kokia kaina kataloge, tai tą kainą padalink iš 1,3 ir gausi tikslią konsultanto kainą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 08 19, 08:23)
Po ranka neturiu nei kainininko, nei katalogo, bet jei žinai, kokia kaina kataloge, tai tą kainą padalink iš 1,3 ir gausi tikslią konsultanto kainą  blush2.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
O yra atskirai pirkti is Veryme sujungiklis? Koks butu kodukas?
Atsakyti
Labukas 4u.gif Gal kas turite parduoti usb pakabuka, kur konsultantems jis dovanojamas kaip dovana? 4u.gif laukiu az 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš prie oriflame mėgėjų būrelio 4u.gif
gal galėtumėte pakomentuoti - ar pačios bandėt, ar klientės minėjo ką - anticeciulitines ampules? labai jau įvarūs atsiliepimai apie jas... pvz. turiu pati, atrodo, lyg ir veikia, bet gal dėl to, kad derinu su fizine veikla ir itin įmasažuoju, o pažystama, naudojusi tas ampules, sakė, kad visiškai neveiksmingos... Kokia jūsų nuomonė - rekomenduoti klientėms ar ne?
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 08 22, 00:08)
Sveikos, jungiuosi ir aš prie oriflame mėgėjų būrelio  4u.gif
gal galėtumėte pakomentuoti - ar pačios bandėt, ar klientės minėjo ką - anticeciulitines ampules? labai jau įvarūs atsiliepimai apie jas... pvz. turiu pati, atrodo, lyg ir veikia, bet gal dėl to, kad derinu su fizine veikla ir itin įmasažuoju, o pažystama, naudojusi tas ampules, sakė, kad visiškai neveiksmingos... Kokia jūsų nuomonė - rekomenduoti klientėms ar ne?

as nenaudoju,bet ir niekam nerekomenduoju,manau kad ar tos ar kitokios ampules ar kremai tikrai celiulito nepanaikins
Atsakyti