Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Sveiki, kurie Oriflame nagų lakai gražiai dengia ir spindi? Ar ilgai laiko? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 02 08, 11:37)
Sveiki, kurie Oriflame nagų lakai gražiai dengia ir spindi? Ar ilgai laiko? Ačiū.

Na Seip Del laikimo tai gana gerai. As pati turiu angu laka ir kolkas nesiskundziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 02 08, 12:37)

Džiūsta labai greitai ir laikosi gerai, dengia lygiai ir spindi gražiai, o ir spalvos gražios. Blogai kad ne tik ant nagų, bet ir buteliuke labai greitai džiūsta. Bent jau aš turėjau 2 spalvas, tai per kelis mėn. sudžiuvo, nei po pusę buteliuko neišnaudojau. Kasdien nesilakuoju, buteliuko neatidarinėju, bet sudžiuvo verysad.gif
Atsakyti
Renkuosi plauku kaukes, bet nezinau jokiu atsiliepimu apie jas...Gal kas naudojote apsaugine plauku kauke su laukinemis rozemis ir medvilne (134870, arba ALOE VERA and maracuja (20344), arba HairX repair therapy? arba siaip gal yra koks geras kondicionierius plaukams ?Mano plaukai plonuciai, tokie silpni... sad.gif
Atsakyti
Gal kas nors bande Volare Magnolija kvepalus?Ar nera labai saldus?Kaip laikosi?
Atsakyti
Veido zele su alijosiumi,kokia jos paskirtis ir kada ja reikia naudoti?Pries krema,po kremo,kaip kauke.....?
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 09, 08:21)
Džiūsta labai greitai ir laikosi gerai, dengia lygiai ir spindi gražiai, o ir spalvos gražios. Blogai kad ne tik ant nagų, bet ir buteliuke labai greitai džiūsta. Bent jau aš turėjau 2 spalvas, tai per kelis mėn. sudžiuvo, nei po pusę buteliuko neišnaudojau. Kasdien nesilakuoju, buteliuko neatidarinėju, bet sudžiuvo  verysad.gif

Prezentacijoms turiu nupirkusi visus nagu lakus, jie keleta kartu per kataloga atidarinejami, vis kazkas po nagiuka-kita nusilakuoja. Pas mane jie nuo pat pirmos dienos kai atsirado kataloge, o katalogu jau buvo labai daug nuo to laiko, tad tikrai daugiau nei keli menesiai.. Nei vienas nesudziuvo. Gal pas jus netycia liko koki karta ne iki galo uzsuktas buteliukas? Gal prsikaupe lako ant uzsukimo sriegio, jei teptukas nevisada tiesiai i buteliuko kakleli pataikydavo? Nes jei sriegis nesvarus - galejo likti tarpeliai, tada ir sudziut gal galejo? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurjor @ 2011 02 09, 09:40)
Renkuosi plauku kaukes, bet nezinau jokiu atsiliepimu apie jas...Gal kas naudojote apsaugine plauku kauke su laukinemis rozemis ir medvilne (134870, arba ALOE VERA and maracuja (20344), arba HairX repair therapy? arba siaip gal yra koks geras kondicionierius plaukams ?Mano plaukai plonuciai, tokie silpni... sad.gif

Pati pasirinkau ir savo klientems tokiu atveju siulau tik HairX therapy geltonaja serija (sampuna, kondicionieriu, plauku galiuku seruma ir kauke). Plius paaiskinu kaip teisingai naudoti ir bedas issisprendziam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 09, 09:21)
Džiūsta labai greitai ir laikosi gerai, dengia lygiai ir spindi gražiai, o ir spalvos gražios. Blogai kad ne tik ant nagų, bet ir buteliuke labai greitai džiūsta. Bent jau aš turėjau 2 spalvas, tai per kelis mėn. sudžiuvo, nei po pusę buteliuko neišnaudojau. Kasdien nesilakuoju, buteliuko neatidarinėju, bet sudžiuvo  verysad.gif

turiu oriflame nagu laka jau 2 metus ir nesudziuvo. Gal tikrai neiki galo uzsuktas buvo? Arba labai siltai kur nors laikete, ant tiesioginiu saules spinduliu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemezidė @ 2011 02 12, 18:45)
turiu oriflame nagu laka jau 2 metus ir nesudziuvo. Gal tikrai neiki galo uzsuktas buvo? Arba labai siltai kur nors laikete, ant tiesioginiu saules spinduliu? smile.gif

Man asmeniskai ilgai issilaiko ir nedziusta GG nagu lakai,o visions kazkaip tikrai sudziusta.
Atsakyti
Sveikos,

Giordani Gold prisitaikantis makiazo pagrindas spalvyte Porcelain nera labai balta? nes pagal kiek ziuriu is pc sekancios einancios spalvos jau gana tamsios, o porcelain atrodo gana gera sviesi spalvyte, bet bijau kad cia tik optine apgaule ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti