Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Rumute @ 2011 02 04, 22:23)
Ką galit pasakyt apie "Giordani Gold" prisitaikantį makiažo pagrindą? Ar natūraliai atrodo, ar maskuoja?  ax.gif

Kažkada jį turėjau, tai man labai patiko bigsmile.gif
Nepamenu, ar jis maskavo (man atrodo, kad nelabai), bet šiaip buvo labai lengvas, maloniai tepėsi ir natūraliai atrodė ant veido smile.gif
Ketinu vėl kada nors įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 02 04, 21:23)
Ką galit pasakyt apie "Giordani Gold" prisitaikantį makiažo pagrindą? Ar natūraliai atrodo, ar maskuoja?  ax.gif

Turiu. Man jis labai patinka. Maskuoja labai nežymiai, bet atrodo natūraliai, gerai laikosi. Manau, kad nelabai tiktų sausai odai.
Atsakyti
merginos,noriu jūsų nuomonės apie makiažo pagrindą "Urban Shield".Ar normaliai/sausai odai tinka?
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 02 05, 14:16)
Turiu. Man jis labai patinka. Maskuoja labai nežymiai, bet atrodo natūraliai, gerai laikosi. Manau, kad nelabai tiktų sausai odai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar pagiriamasis zodis Wonderlash blakstienu tusui.Kainos ir kokybes atzvilgiu tai thumbup.gif
Atsakyti
"Silk & Smooth" rutulinis dezodorantas su plaukų augimą lėtinančiu kompleksu, "Silk & Smooth" plaukelių augimą lėtinantis kūno losjonas gal kas turi kokiu atsiliepimu apie siuos gaminius? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2011 02 06, 13:07)
"Silk & Smooth" rutulinis dezodorantas su plaukų augimą lėtinančiu kompleksu, "Silk & Smooth" plaukelių augimą lėtinantis kūno losjonas  gal kas turi kokiu atsiliepimu apie siuos gaminius? Aciu  4u.gif

naudoju losjona,tai pastebejau kad plaukeliai tapo ne tokie stori ir tamsus,o del augimo tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2011 02 06, 12:07)
"Silk & Smooth" rutulinis dezodorantas su plaukų augimą lėtinančiu kompleksu, "Silk & Smooth" plaukelių augimą lėtinantis kūno losjonas  gal kas turi kokiu atsiliepimu apie siuos gaminius? Aciu  4u.gif

Turiu losjoną. Nepastebėjau kokio nors ypatingo poveikio.
Atsakyti
Sveikos merginos wink.gif

Gal galetumete patarti, kokia plauku kauke ar balzama uzsisakyti? Mano plaukai sausi, ploni, linke riebaluotis prie saknu.
Atsakyti
sveikos, noreciau inofrmacijos/atsiliepimu apie veido kuno masazuokli 18767 (naujam kataloge 109psl). ar sis masazuoklis su baterijomis, ar ikraunamas ar isvien visada su laidu? kas turit gal galite papasakot daugiau?
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2011 02 06, 13:07)

turiu rutulinį dezodorantą ir losjonąmirksiukas.gif nepakeičiami dalykai mano higieniniame gyvenime thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2011 02 08, 01:27)
sveikos, noreciau inofrmacijos/atsiliepimu apie veido kuno masazuokli 18767 (naujam kataloge 109psl). ar sis masazuoklis su baterijomis, ar ikraunamas ar isvien visada su laidu? kas turit gal galite papasakot daugiau?

Naudojami 2 AA tipo elementai. Aš šį masažuoklį naudoju tik veidui su kempinėlės tipo aplikatoriumi - įmasažuoju kremą. Nežinau, ar čia tik mano įsitikinimas, bet atrodo, kad ne taip ryškiai matosi kapiliarai - gal kažkiek sustiprėjo. Veidui man patinka, o vat kiti antgaliai, kur kūnui, tai net nenaudojau. Man kaip kūno masažui, norėtųsi, kad stipriau masažuotų, o veidui - kaip tik
Atsakyti
Ar yra naudojusiu Pure nature tonika - valikli su ozerskio uogu ir riesutu ekstraktais? 4u.gif Noriu pirkti, bet domina atsiliepimai. Atrodo sitaip:
http://www.babinet.c...pure_nature.jpg
Atsakyti