Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Nireglina @ 2011 02 03, 16:16)
Apie pirmąjį. GG.

dėkui 4u.gif

o gal kam teko ir antrąjį bandyti? labai įdomu, kaip jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2011 02 02, 16:34)
sveikos, noreciau inofrmacijos/atsiliepimu apie veido kuno masazuokli 18767 (naujam kataloge 109psl). ar sis masazuoklis su baterijomis, ar ikraunamas ar isvien visada su laidu? kas turit gal galite papasakot daugiau? g.gif

nejaugi niekas nezino? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 03, 09:30)
man tie blizgučiai irgi nepatiko, tad vyrui daviau užduotį buteliuką atidaryt, po to per vatos diskelį "nukošiau". Neliko nei vieno blizgučio  biggrin.gif  Naudojuosi ir džiaugiuosi, nes kvapas man labai labai  thumbup.gif

Elfe, o kaip jums kvapas laikosi? Ne per trumpai?
Atsakyti
Matyt skirtingus kvepalus naudojam biggrin.gif Man tai viskas puikiai laikosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 02 03, 09:30)
man tie blizgučiai irgi nepatiko, tad vyrui daviau užduotį buteliuką atidaryt, po to per vatos diskelį "nukošiau". Neliko nei vieno blizgučio  biggrin.gif  Naudojuosi ir džiaugiuosi, nes kvapas man labai labai  thumbup.gif

man kvapas irgi galbut nieko butu,bet labai jau trumpai laiko. o pabandymui dave pasipurksti tai praejus kazkur 3h jau kvapas buvo isgaraves. nezinau kaip kitom bet as vien del trumpo laikymo ju nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 03, 18:16)
dėkui  4u.gif
o gal kam teko ir antrąjį bandyti? labai įdomu, kaip jis  ax.gif

Turiu antrąjį. Dėl porų negaliu nieko pasakyti, pas mane jos neišsiplėtusios. Dėl makiažo laikymosi - tikrai rekomenduoju, nes tiek šešėliai, tiek makiažo pagrindas laikosi žymiai ilgiau, nenuteka, nesubėga. Visos priemonės atrodo, kad prilimpa prie veido smile.gif Dar pliusą dėčiau už tai, kad nesausina ir neriebina odos.
Atsakyti
QUOTE(rugsejuke @ 2011 02 03, 21:21)
Elfe, o kaip jums kvapas laikosi? Ne per trumpai?

Aš pati kvapo ant savęs labai ilgai nejaučiu, turbūt priprantu ax.gif bet kiti sakė kad labai kvepia. Kažkada paltą porą kartų purkštelėjau, tai iki šiol kai rengiuosi pati užuodžiu, o ir draugės sakė, kad jaučia ax.gif Gal nuo uoslės jautrumo priklauso?
Atsakyti
Ir šiaip jeigu kvepalų pats žmogus neužuodžia, tai dar nereiškia, kad jie išsigaravę tongue.gif Paprasčiausiai priprantama prie to kvapo.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 02 04, 14:12)
Ir šiaip jeigu kvepalų pats žmogus neužuodžia, tai dar nereiškia, kad jie išsigaravę tongue.gif Paprasčiausiai priprantama prie to kvapo.

na as tiesiog paprasiau MB kad pauostytu mane ir sakau na ar skanus kvepalai? o jis sako tai kad jokio kvapo nesijaucia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(welnia @ 2011 02 04, 14:23)
na as tiesiog paprasiau MB kad pauostytu mane ir sakau na ar skanus kvepalai? o jis sako tai kad jokio kvapo nesijaucia. schmoll.gif

na nežinau, man pora kartų užpurškus ilgai jaučiasi smile.gif
Atsakyti

Ką galit pasakyt apie "Giordani Gold" prisitaikantį makiažo pagrindą? Ar natūraliai atrodo, ar maskuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 02 04, 22:23)
Ką galit pasakyt apie "Giordani Gold" prisitaikantį makiažo pagrindą? Ar natūraliai atrodo, ar maskuoja?  ax.gif

man nepatiko,man geriau maskuoja gg amziu slepiantis rolleyes.gif
Atsakyti