Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Juxt @ 2011 02 01, 00:56)
gal kuri galite palyginti šiuos du lūpdažius?

"Oriflame Beauty" trejopos šerdies lūpų dažai (kaip naujiena)
user posted image

"Oriflame Beauty Colourfull" lūpų dažai
user posted image

domina kaip tepasi? ar nesusidaro balta juostelė? kaip laikosi? ar nesausina lūpų? abiejų rūpi būtent nude spalvytės, kuris labiau nude?
būčiau dėkinga jei kas palygintų šiuo du lūpdažius  4u.gif
Papildyta:
nors kaip supratau tas pirmasis daugiau kaip balzamas biggrin.gif

Tas pirmasis man panasus i trilypius lupu dazus
Atsakyti
Sveikos,
man reikia vienos prekytes is Oriflame 4u.gif

Kas galetu uzsakyti, rasykit man i az, nes neseku temos mirksiukas.gif
Atsakyti
BŪSIMAS KATALOGAS thumbup.gif
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
Sveikos, Domina makiažo pagrindo gruntas. Gal kuri esate bandžiusi, kokia kokybė, gal šiek tiek sumažina poras?
Atsakyti
sveikos, noreciau inofrmacijos/atsiliepimu apie veido kuno masazuokli 18767 (naujam kataloge 109psl). ar sis masazuoklis su baterijomis, ar ikraunamas ar isvien visada su laidu? kas turit gal galite papasakot daugiau? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turejote kvepaliukus PRECIOUS? Yra dabartiniame katalogelyje 13psl. Idomu kaip laikosi kvapas? Ir kita nuomone idomi smile.gif Ar verta uzsisakyti? Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsejuke: 02 vasario 2011 - 20:58
QUOTE(rugsejuke @ 2011 02 02, 21:56)
Sveikos, gal kas turejote kvepaliukus PRECIOUS? Yra dabartiniame katalogelyje 13psl. Idomu kaip laikosi kvapas? Ir kita nuomone idomi smile.gif Ar verta uzsisakyti? Aciu smile.gif

turiu aš juos, bet nėra iš mano mėgiamiausių, kvapas nesilaiko tiek, kiek tikėjausi, greit išgaruoja, bet blizgučiai tai- nenugramdysi taip greit blink.gif žiedas gal ir nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 02 02, 15:34)
Sveikos, Domina makiažo pagrindo gruntas. Gal kuri esate bandžiusi, kokia kokybė, gal šiek tiek sumažina poras?

Turiu. Porų gal ir nesumažina, bet oda labai gražiai atrodo. Tokia tartum veidrodinė, švytinti.
QUOTE(kristute123 @ 2011 02 02, 21:24)
turiu aš juos, bet nėra iš mano mėgiamiausių, kvapas nesilaiko tiek, kiek tikėjausi, greit išgaruoja, bet blizgučiai tai- nenugramdysi taip greit blink.gif žiedas gal ir nieko rolleyes.gif

Mačiau tą žiedą. Man jis schmoll.gif Tinkamas nebent mergaitėms ar paaugliukėms. Kataloge žiedas atrodo daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 02 02, 22:33)
Mačiau tą žiedą. Man jis schmoll.gif Tinkamas nebent mergaitėms ar paaugliukėms. Kataloge žiedas atrodo daug geriau.

jo, žiedas tik mergaitėms-paauglėms, aš jo igi nenešioju, dukrai atidaviau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(olia12 @ 2011 02 02, 15:34)

QUOTE(Nireglina @ 2011 02 02, 21:33)
Turiu. Porų gal ir nesumažina, bet oda labai gražiai atrodo. Tokia tartum veidrodinė, švytinti.

apie kurį pagrindą čia kalbate? blush2.gif
apie šį:
user posted image
ar apie šį:
user posted image

sorry, nuotraukos baisiai didelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2011 02 02, 23:24)

man tie blizgučiai irgi nepatiko, tad vyrui daviau užduotį buteliuką atidaryt, po to per vatos diskelį "nukošiau". Neliko nei vieno blizgučio biggrin.gif Naudojuosi ir džiaugiuosi, nes kvapas man labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 03, 08:24)
apie kurį pagrindą čia kalbate?  blush2.gif

Apie pirmąjį. GG.
Atsakyti