QUOTE(vitalkute @ 2011 01 26, 17:18)
Sveikos, gal kas rekomenduotu veidui tonika,makiazui valyti?
Jei oda ir akys jautrios, siūlyčiau su alijošiumi ir arnika, aš juo patenkinta, neperšti akių po jo, o tušas lengvai nusiplauna.
Gal yra atsiliepimų apie Swedish Spa universalų aliejų ?
Ar išbandėte plaukams, kaip ant kūno, ar greit susigeria, ar palieka riebų sluoksnį?
Ačiū atsakiusioms
QUOTE(vitalkute @ 2011 01 26, 17:18)
Sveikos, gal kas rekomenduotu veidui tonika,makiazui valyti?
QUOTE(egluze mamuze @ 2011 01 27, 12:44)
Jei oda ir akys jautrios, siūlyčiau su alijošiumi ir arnika, aš juo patenkinta, neperšti akių po jo, o tušas lengvai nusiplauna.
O man kaip tik tonikas su alijošiumi ir arnika veidą labai dirgino, sunaudojau nugarai valyti...
Iš savo patirties, jei oda misri ar į riebumą siūlyčiau "Optimals" matinį atspalvį suteikiantį toniką (19969). Vis dėlto akių makiažo su jokiu toniku nesiūlyčiau valyt, tą darbą geriau atlieka makiažo valiklis, pienelis arba koks prausiklis (kaip kam patinka).
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 27, 14:37)
O man kaip tik tonikas su alijošiumi ir arnika veidą labai dirgino, sunaudojau nugarai valyti...
Iš savo patirties, jei oda misri ar į riebumą siūlyčiau "Optimals" matinį atspalvį suteikiantį toniką (19969). Vis dėlto akių makiažo su jokiu toniku nesiūlyčiau valyt, tą darbą geriau atlieka makiažo valiklis, pienelis arba koks prausiklis (kaip kam patinka).
Norejau pasiteirauti, ar tas matini atspalvi suteikiantis tonikas nesutraukia odos? Mano seip oda misri sakyciau.Kazkaip pieneliu nelabai as megstu. Reiktu gal pabandyti sita jusu siuloma
sveikos,
gal butu atsiliepimu apie paakiu kremus? maciau kataloge yra kazkoks naujas
"Optimals Time Relax" paakių kremas
Aukštos technologijos raukšleles užpildanti formulė sukuria ypatingo glotnumo pojūtį. Bio-Smooth Complex padeda atpalaiduoti tempimą paakių srityje, kad būtų išvengta mimikos linijų susidarymo. Vyšnių aliejus suteikia papildomą drėkinimą ir maitinimą. Puikiai tinka naudoti prieš makiažo pagrindą. Oftalmologų patikrintas. 10 ml
zodziu,koks geriausias paakiu kremas
Aukštos technologijos raukšleles užpildanti formulė sukuria ypatingo glotnumo pojūtį. Bio-Smooth Complex padeda atpalaiduoti tempimą paakių srityje, kad būtų išvengta mimikos linijų susidarymo. Vyšnių aliejus suteikia papildomą drėkinimą ir maitinimą. Puikiai tinka naudoti prieš makiažo pagrindą. Oftalmologų patikrintas. 10 ml
QUOTE(bonza @ 2011 01 28, 22:38)
sveikos,
Sveika, na seip neblogas yra prabangus paakiu kremas is Royal Velvet (4641) serijos,jis seip nepigus, bet jei uztaikyti ant akcijos manau tikrai butu iperkamas.Man paciai labai patiko.
QUOTE(vitalkute @ 2011 01 28, 21:27)
Norejau pasiteirauti, ar tas matini atspalvi suteikiantis tonikas nesutraukia odos? Mano seip oda misri sakyciau.Kazkaip pieneliu nelabai as megstu. Reiktu gal pabandyti sita jusu siuloma
Lyginant su tuo raminamuoju, matinį atspalvį suteikiantis tonikas yra švelnutėlis. Bent jau man jis negraužia odos ir nesausina, ko negalėčiau pasakyti apie tą su arnika ir alijošium. Pienelių ir aš nemėgstu, man jie atrodo nereikalingi. Sausai odai - galbūt puiku, bet mano mišriai
Pirmiausia tai toniku paskirtis NE makiaza valyti Tonikas dedamas ant nau nuvalytos odos, tik tokiu atveju jis atlieka savo tikraji darba.
Jeigu nemalonus pojuciai naudojant kazkuria serija - vadinasi i jos sudeti ieina ekstraktai augalu, kuriems butent jusu oda alergiska. Daug zmoniu pvz kiausiniams ar medui alergisku, bet as galiu valgyt ir viens ir kita, todel tikrai neatsisakyciau savo racione medaus ar kiausiniu del kito zmogaus alerginiu reakciju. Jei vistik ivyko, kad pataiket ant jums alergija keliancio gaminio - neerzinkit savo kuno, net ir nugaros , geriau grazinkit ta gamini ir issirinkit kita, kuris dziugins jus ir jusu oda (beje as pati irgi nealergiska alijosiui ir arnikai, todel man si serija irgi laaabai patinka ir tinka as naudoju prausikli)
Jeigu nemalonus pojuciai naudojant kazkuria serija - vadinasi i jos sudeti ieina ekstraktai augalu, kuriems butent jusu oda alergiska. Daug zmoniu pvz kiausiniams ar medui alergisku, bet as galiu valgyt ir viens ir kita, todel tikrai neatsisakyciau savo racione medaus ar kiausiniu del kito zmogaus alerginiu reakciju. Jei vistik ivyko, kad pataiket ant jums alergija keliancio gaminio - neerzinkit savo kuno, net ir nugaros , geriau grazinkit ta gamini ir issirinkit kita, kuris dziugins jus ir jusu oda (beje as pati irgi nealergiska alijosiui ir arnikai, todel man si serija irgi laaabai patinka ir tinka as naudoju prausikli)
gal galėtų bandžiusios pakomentuoti šį tušą: My Webpage
iš anskto dėkoju
iš anskto dėkoju
QUOTE(Sindy @ 2011 01 29, 21:09)
Pirmiausia tai toniku paskirtis NE makiaza valyti Tonikas dedamas ant nau nuvalytos odos, tik tokiu atveju jis atlieka savo tikraji darba.
Dėl toniko paskirties sutinku - tą pati minėjau savo ankstesniame poste. Dėl alergijos - nebūtina turėti alergiją alavijui ir arnikai, kadangi šie ekstraktai patys iš savęs yra gana stiprūs odos dirgikliai, todėl, jei oda jautresnė, nieko keisto, kad odos reakcija neigiama. Aš nei alavijui, nei arnikai nesu alergiška, taigi nugarai nieko nenutiko ir net visai patiko (turiu probleminę nugarą ), ko nepasakyčiau apie veidą.
Jus teisi, veido ir kuno odos tipai tikrai gali skirtis. Alavijas ramina oda, todel vistik nevadinciau jo dirginancia priemone. Juo labiau, kad pas mane per master klasus tikrai daug merginu ir moteru isbando, patenkintos lieka.
O aš esu alergiška, taip pat ir oda, tad nustebau, kad alijošius priskiriamas prie alergiją sukeliančių augalų, nes mano odą jis nuramina.Jau eilę metų naudoju pakeisdama, bet vis grįžtu prie jo na, bet kiekvienam juk skirtingai.