Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Wyga @ 2011 01 13, 11:17)
Sveikos 4u.gif  Turiu vargo su savo nagais-nagų odelės labai sausos. Žiūriu yra kataloge naujam nagų odeles šalinanti želė ir nagų maitinamoji priemonė. Man reikia kad odeles paminkštintų, kuri priemonė iš jų tiktų? Ačiū.

Na odeles šalinanti želė odeles suminkštis, bet tada reikės jas sutvarkyti. O nagų maitinamoji priemonė padės stiprinti nagus ir tuo pačiu odeles. Manyčiau, kad abu gaminius būtų neprošal įsigyti: vienas padės sutvarkyti odeles, o kitas jas ir nagus stiprins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 12, 16:43)

Jau yra thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, sakykite, kaip Oriflame lūpų pieštukai - ar minkšti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2011 01 14, 17:52)
Merginos, sakykite, kaip Oriflame lūpų pieštukai - ar minkšti?  mirksiukas.gif

Man pernelyg minkšti. Nepatogu naudoti, nors ant lūpų laikosi labai gerai. Turiu kelių atspalvių šios linijos pieštukus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 14, 17:59)
Man pernelyg minkšti. Nepatogu naudoti, nors ant lūpų laikosi labai gerai. Turiu kelių atspalvių šios linijos pieštukus.

user posted image

Tai gerai, kad minkšti, kai kieti, tada jau sunku naudotis. Be to, jei labai minkštas pieštukas, jį galima laikyti šaldytuve smile.gif
Atsakyti
o sakykit kuris makiažo pagrindas labiausiai maskuoja?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Ar yra koks nors geras makiažo valiktis, negraužiantis akių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2011 01 15, 16:52)
Sveikos smile.gif Ar yra koks nors geras makiažo valiktis, negraužiantis akių?  biggrin.gif

Man šitas patinka mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas jau uostė šitas "nendres" bent jau kataloge?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2011 01 15, 16:52)
Sveikos smile.gif Ar yra koks nors geras makiažo valiktis, negraužiantis akių?  biggrin.gif

Šitas gerai nuvalo, švelnus odai, nesausina, tik man asmeniškai kvapas nepatiko:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Harumi @ 2011 01 15, 16:11)
o sakykit kuris makiažo pagrindas labiausiai maskuoja?

Siūlyčiau ką nors iš "Giordani Gold" serijos. Pavyzdžiui šį (prisitaikantį prie odos):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonstruck: 17 sausio 2011 - 15:38
QUOTE(delfiuka @ 2011 01 17, 14:45)
Gal kas jau uostė šitas "nendres" bent jau kataloge?

Uosčiau ne pačias nendres, bet kvapą iš mėginuko. Visai nieko. Nestiprus, bet neblogas. Tiesa senesni tos serijos kvapai man labiau patiko.

GG prie odos prisitaikantis makiažo pagrindas labai gerai nemaskuoja. Geriau tai daro amžių slepiantis arba su mineralais.
Atsakyti
user posted image
Sitas man pats geriausias valiklis thumbup.gif ir kvapas man visai nieko smile.gif
Atsakyti