Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Nireglina @ 2011 01 09, 20:13)
Ne, jis nėra mažytis. Šerelių ilgis 3 cm, plotis plačiausioje vietoje apie 2.5 cm. Šereliai labai švelnūs.

Aišku, aciū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 09, 20:46)
Apie jį girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Pati išbandysiu rytoj. Galėsiu parašyti įspūdžius.

Mano atsiliepimai apie ji irgi l.geri. thumbup.gif .naudoju.
Atsakyti
Išbadžiau šiandien šepetėlį. Aš turbūt vienintelė, kuriai jis nepadarė didelio įspūdžio. Padengia gal ir kiek gražiau nei rankomis ar kempinėle, bet terlionės daugiau. Man pirštais gaunasi daug greičiau. Kadangi rytą kiekviena sekundė suskaičiuota, šepetėlio nenaudosiu. Buvau jį pasiskolinusi pabandymui. Nutariau nepirkti.
Taip pat išbandžiau ir antakių šešėlius. Patiko. Atrodo natūraliai, vaškas labai gerai sutvirtina.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 10, 17:16)
Išbadžiau šiandien šepetėlį. Aš turbūt vienintelė, kuriai jis nepadarė didelio įspūdžio. Padengia gal ir kiek gražiau nei rankomis ar kempinėle, bet terlionės daugiau. Man pirštais gaunasi daug greičiau. Kadangi rytą kiekviena sekundė suskaičiuota, šepetėlio nenaudosiu. Buvau jį pasiskolinusi pabandymui. Nutariau nepirkti.
Taip pat išbandžiau ir antakių šešėlius. Patiko. Atrodo natūraliai, vaškas labai gerai sutvirtina.

Kurie čia tie antakių šešėliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 10, 19:26)
Kurie čia tie antakių šešėliai? 4u.gif

http://lt.oriflame.c...?prodCode=21241
Atsakyti
Sveikos, gal jau yra ateinantis katalogas internete?
Atsakyti
Ieškau Oriflame konsultantes Kaune, centre, lauksiu zinutes i az 4u.gif
Atsakyti
Gal kas naudojate dideli birios pudros sepeteli? Kokie ten sereliai? http://lt.oriflame.c...?prodCode=16563
Kokie siaip butu atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hifi @ 2011 01 11, 20:39)
Sveikos, gal jau yra ateinantis katalogas internete?

Dar ne.
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2011 01 12, 09:41)
Ieškau Oriflame konsultantes Kaune, centre, lauksiu zinutes i az  4u.gif

prasom kreiptis i az jei dar reikia wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu vargo su savo nagais-nagų odelės labai sausos. Žiūriu yra kataloge naujam nagų odeles šalinanti želė ir nagų maitinamoji priemonė. Man reikia kad odeles paminkštintų, kuri priemonė iš jų tiktų? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Moonstruck @ 2011 01 04, 10:12)
aqua, glycerin, cyclopentasiloxane, isohexadecane, betaine, trehalose, aluminum starch octenylsuccinate, butylene glycol, triethylhexanoin, cyclohexasiloxane, glyceryl stearate, peg-100 stearate, butyrospermum parkii butter, cetearyl alcohol, hydrogenated polydecene, ammonium acryloyldimethyltaurate/ vp copolymer, stearic acid, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, caprylyl glycol, parfum, methylparaben, propylparaben, xanthan gum, ethylparaben, vaccinium vitis-idaea leaf extract, furcellaria lumbricalis extract

Visų gaminių sudėtį galite rasti oriflame puslapyje, susiradę norimą produktą ir paspaudę "Sudedamųjų dalių sąrašas".  4u.gif

Atsakyti