Konsultanciu, platintoju ar grupes vadoviu pagyros bet kuriam Oriflame prodktui tikrai mazai domina. Jau geriau turgui is obuoliais prekiaujancios bet naudojancios produkta ne pelno siekiancios moteriskes isgirst atsiliepimus.
Kaip jau pirmoje zinuteje sakiau, noriu issamiu atsiliepimu, o ne "geras", "patiko".
Konsultanciu, platintoju ar grupes vadoviu pagyros bet kuriam Oriflame prodktui tikrai mazai domina. Jau geriau turgui is obuoliais prekiaujancios bet naudojancios produkta ne pelno siekiancios moteriskes isgirst atsiliepimus.
Kaip jau pirmoje zinuteje sakiau, noriu issamiu atsiliepimu, o ne "geras", "patiko".
Aš turiu ir naudoju šį rinkinuką. Asmeniškai man labai patiko. Naudoju ne kas dieną, tik kai blankūs antakiai atrodo. patiko labiausiai tai kad atrodo natūraliai ir tikrai ilgai išsilaiko, čia turbūt dėl to vaško. Beto, pats gali pasikodeguoti spalvą ar ryškiau ar tamsiau, o ne kaip su kokiu pieštuku.
Minusų kol kas negalėčiau išskirti, nors nusipirkau tada kai tik pirmą kartą pasirodė.
Taigi, visumoj vertas dėmesio daikčiukas
Ką galite pasakyti apie Optimals valomajį pienelį? Kaip jis gerai valo makiažą, yapč akių? Bet jis kiek suprantu tik sausai, jautriai odai? Riebiai netinka?
[quote=lady_m,2011 01 09, 17:14]
Ką galite pasakyti apie Optimals valomajį pienelį? Kaip jis gerai valo makiažą, yapč akių? Bet jis kiek suprantu tik sausai, jautriai odai? Riebiai netinka?
Aš naudoju, man jis patinka, ir siaip mano oda riebi,bet nei jis man riebina oda nei ka.
o kad makiaza tai valo,nes turiu tusa toki kur sunkiai nusivalo,tai sis pienelis ji puikiai nuvalo.
Na cia mano nuomone