Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(vasarelele @ 2011 01 08, 16:55)
Pati nenaudojau dar -tik turiu ax.gif  Girdėjau labai gerų atsiliepimų. Labai natūraliai atrodo ir daug gražiau nei paprastai pasidažius thumbup.gif

Tas "girdejau" netinka..Kai pati panaudosite kokia savaite parasykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 08, 18:30)
Tas "girdejau" netinka..Kai pati panaudosite kokia savaite parasykite 4u.gif

Na ne turguje girdėjau mirksiukas.gif Direktorė naudojo ir gyrė, tai todėl aš tik atpasakojau.
Gal kuri asmeniškai naudojusi, tai parašys
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 01 08, 17:40)
Na ne turguje girdėjau mirksiukas.gif  Direktorė naudojo ir gyrė, tai todėl aš tik atpasakojau.
Gal kuri asmeniškai naudojusi, tai parašys

Konsultanciu, platintoju ar grupes vadoviu pagyros bet kuriam Oriflame prodktui tikrai mazai domina. Jau geriau turgui is obuoliais prekiaujancios bet naudojancios produkta ne pelno siekiancios moteriskes isgirst atsiliepimus.
Kaip jau pirmoje zinuteje sakiau, noriu issamiu atsiliepimu, o ne "geras", "patiko".
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 08, 18:51)
Konsultanciu, platintoju ar grupes vadoviu pagyros bet kuriam Oriflame prodktui tikrai mazai domina. Jau geriau turgui is obuoliais prekiaujancios bet naudojancios produkta ne pelno siekiancios moteriskes isgirst atsiliepimus.
Kaip jau pirmoje zinuteje sakiau, noriu issamiu atsiliepimu, o ne "geras", "patiko".

Na ir bendravimas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 08, 18:51)
Jau geriau turgui is obuoliais prekiaujancios bet naudojancios produkta ne pelno siekiancios moteriskes isgirst atsiliepimus.

Tai ir klauskite kitoje temoje, kur obuoliais prekiauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 08, 17:30)
Gal kas naudojat rinkinuka antakiams? Noreciau issamiu atsiliempimu apie pliusus ir minusus 4u.gif

Aš turiu ir naudoju šį rinkinuką. Asmeniškai man labai patiko. Naudoju ne kas dieną, tik kai blankūs antakiai atrodo. patiko labiausiai tai kad atrodo natūraliai ir tikrai ilgai išsilaiko, čia turbūt dėl to vaško. Beto, pats gali pasikodeguoti spalvą ar ryškiau ar tamsiau, o ne kaip su kokiu pieštuku.
Minusų kol kas negalėčiau išskirti, nors nusipirkau tada kai tik pirmą kartą pasirodė.
Taigi, visumoj vertas dėmesio daikčiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2011 01 08, 16:30)
Gal kas naudojat rinkinuka antakiams? Noreciau issamiu atsiliempimu apie pliusus ir minusus 4u.gif

Pažiūrėkit, ar šis atsiliepimas jus tenkintų smile.gif
http://oriflame.foru...um=oriflame#788
Atsakyti
Ką galite pasakyti apie Optimals valomajį pienelį? Kaip jis gerai valo makiažą, yapč akių? Bet jis kiek suprantu tik sausai, jautriai odai? Riebiai netinka?
user posted image
Bei domina skystos pudros šepetėlis
user posted image
Atsakyti
[quote=lady_m,2011 01 09, 17:14]
Ką galite pasakyti apie Optimals valomajį pienelį? Kaip jis gerai valo makiažą, yapč akių? Bet jis kiek suprantu tik sausai, jautriai odai? Riebiai netinka?
user posted image
Aš naudoju, man jis patinka, ir siaip mano oda riebi,bet nei jis man riebina oda nei ka.
o kad makiaza tai valo,nes turiu tusa toki kur sunkiai nusivalo,tai sis pienelis ji puikiai nuvalo.
Na cia mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 01 09, 16:14)
Bei domina skystos pudros šepetėlis
user posted image

Apie jį girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Pati išbandysiu rytoj. Galėsiu parašyti įspūdžius.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 01 09, 19:46)
Apie jį girdėjau labai daug gerų atsiliepimų. Pati išbandysiu rytoj. Galėsiu parašyti įspūdžius.

Būtinai lauksiu atsiliepimų, dar taip pat domintų koks realiai jo dydis tos dalieskur yra šereliai, nes kataloge atrodo toks mažytis g.gif
Atsakyti
Ne, jis nėra mažytis. Šerelių ilgis 3 cm, plotis plačiausioje vietoje apie 2.5 cm. Šereliai labai švelnūs.
Atsakyti