Gal kas turit atsiliepimų apie šiuos šešėlius?
http://lt.oriflame.c...;prodCode=11491
Dejau skelbima kosmetikos isparduotuveje, bet kad niekas neatsiliepe - na bandau laime cia
Ieskau paprasto (ne vandeniui atsparaus) Oriflame 'wonder lash' juodo tuso. Geriau Marijampolej, bet tiks ir is kito miesto, svarbu, kad naujas butu. Ir dar butu idealu jei ta pati forumiete platintu ir Avon - domina megineliai (na kur buna po 1-2Lt) siu kvepaliuku:
-Christian Lacroix 'absynthe'
-Jet femme
-Jet femme holiday
Parasykit man i a.z.
Ieskau paprasto (ne vandeniui atsparaus) Oriflame 'wonder lash' juodo tuso. Geriau Marijampolej, bet tiks ir is kito miesto, svarbu, kad naujas butu. Ir dar butu idealu jei ta pati forumiete platintu ir Avon - domina megineliai (na kur buna po 1-2Lt) siu kvepaliuku:
-Jet femme
-Jet femme holiday
Parasykit man i a.z.
Čia su tokiu klausimu as :]
Ar galime ir jei taip tai kur ir kaip skalbti šią rankinę?
Gal zinot katalogo nr.12 koduka?
QUOTE(SoKoLedine @ 2010 08 08, 14:05)
Čia su tokiu klausimu as :]
Skalbti galima tikrai, nemazai Oriflame rankiniu isskalbiu skalbimo masina, bet sita geriau kokiu sepetuku pasveisciau "rankiniu" budu Na o skalbimo priemones imciau pagal sutepimo rusi.. Jei kazkas baisesnio - Feiris, jei siaip apsitryne - skystas skalbiklis ar muilas
Papildyta:
QUOTE(indreabtf @ 2010 08 06, 15:09)
Siaip kreminiu seseliu nemegstu, taciau sitie faini.. lengvai dengiasi, graziai atrodo. Man jie patinka. Tik reikia nepersistengt su sluoksnio storumu, kad nesubegtu paskui i rauksleles..
QUOTE(shopingas @ 2010 08 07, 19:22)
Dejau skelbima kosmetikos isparduotuveje, bet kad niekas neatsiliepe - na bandau laime cia
-Jet femme
-Jet femme holiday
Parasykit man i a.z.
-Jet femme
-Jet femme holiday
Parasykit man i a.z.
NEBEIESKAU Radau per pazistamus kas platina, nu bet nebuciau pagalvojus, kad niekas SM'e neatsilieps nei po skelbimo kosmetikos isparduotuves temoj, nei cia....
QUOTE(indreabtf @ 2010 08 06, 16:09)
laba, turejau siuos seselius ir likau nepatenkinta, nes greti subegdavo
QUOTE(shopingas @ 2010 08 09, 01:28)
NEBEIESKAU Radau per pazistamus kas platina, nu bet nebuciau pagalvojus, kad niekas SM'e neatsilieps nei po skelbimo kosmetikos isparduotuves temoj, nei cia....
labai keista
nes i mano skelbimus visada atsiliepia konsultantes
nors uzsakau tik viena ar dvi prekes
paskutinis pirkinukas kompaktine pudra Silk Touch
paemiau spalva Medium, tiko idealiai, pati pudra lengvai tepasi ir naturaliai atrodo, labai patogi pakuote
QUOTE(Sindy @ 2010 08 09, 02:24)
Skalbti galima tikrai, nemazai Oriflame rankiniu isskalbiu skalbimo masina, bet sita geriau kokiu sepetuku pasveisciau "rankiniu" budu Na o skalbimo priemones imciau pagal sutepimo rusi.. Jei kazkas baisesnio - Feiris, jei siaip apsitryne - skystas skalbiklis ar muilas
Dėkui už atsakymą
As vis dar del tu lelyciu O plaukai kazkaip nusidazo? Per katalogo pristatyma buvo tik baltos lelytes, o kataloge spalvotais plaukais. kazkaip nesusiprotejau paklausti