Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Elija* @ 2010 12 20, 14:22)
Gordani Gold amziu slepenti  smile.gif Tinka ir jaunoms  ax.gif

Tik manyčiau, kad nelabai tinka toms, kurių oda mišri ar riebi.
Atsakyti
BŪSIMAS KATALOGAS thumbup.gif
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 12 20, 16:22)
Gordani Gold amziu slepenti  smile.gif Tinka ir jaunoms  ax.gif

QUOTE(Zyvy @ 2010 12 20, 16:29)
Sitas daugeliui patinka  thumbup.gif

QUOTE(Nireglina @ 2010 12 20, 18:44)
Tik manyčiau, kad nelabai tinka toms, kurių oda mišri ar riebi.

Dekui 4u.gif Sita ir uzsisakiau. Mano oda misri, tai kazi kaip bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 12 20, 20:56)
Dekui 4u.gif Sita ir uzsisakiau. Mano oda misri, tai kazi kaip bus? g.gif

Mano KAIP IR irgi mišri rolleyes.gif Tai ilgainiui blizga, bet normalus toks blizgesys.
Amžių slepiantis neblogai maskuoja. praverčia, kai daugiau ant nosies užsitepu, mažiau raudonis matosi . Nes prisitaikantis tai visai lengvutis, negelbėtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 20 gruodžio 2010 - 20:37
Atsiprasau uz isiterpima. Bet kaip butu galima suzinot prekytes kaina, kurios nera kataloge. Domina vyriski Signature kvepalai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2010 12 21, 21:48)
Atsiprasau uz isiterpima. Bet kaip butu galima suzinot prekytes kaina, kurios nera kataloge. Domina vyriski Signature kvepalai. Aciu  4u.gif

Šiuo metu jų net nėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2010 12 21, 22:48)
Atsiprasau uz isiterpima. Bet kaip butu galima suzinot prekytes kaina, kurios nera kataloge. Domina vyriski Signature kvepalai. Aciu  4u.gif

Nueiti į Oriflame tinklapį http://lt.oriflame.com/index.jhtml ir pasinaudoti paieška dešinėje viršuje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,nelabai megstu tuos kataloginius( kaip as vadinu) sampunus. Man geriausia pirkti is parduotuves,bet oriflame man labai patiko,plaukai buvo labai lengvi purus.Saunu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukait @ 2010 12 22, 20:18)
Sveikos,nelabai megstu tuos kataloginius( kaip as vadinu) sampunus. Man geriausia pirkti is parduotuves,bet oriflame man labai patiko,plaukai buvo labai lengvi purus.Saunu  4u.gif  thumbup.gif

kurie butent patiko?
Atsakyti
QUOTE(jurratike @ 2010 12 21, 21:48)

Signature kodas 12190 , šiuo metu kaina 69,9 lt.
Ieškot (kaip jau minėjo) dešinėj viršuje Oriflame psl arba kainininke, arba per gaminiai/aromatai/vyrams, jei nežinia, koks kodukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze mamuze @ 2010 12 24, 00:38)
Signature kodas 12190 , šiuo metu kaina 69,9 lt.
Ieškot (kaip jau minėjo) dešinėj viršuje Oriflame psl arba kainininke, arba per gaminiai/aromatai/vyrams, jei nežinia, koks kodukas  tongue.gif

Nebūtina vesti kodą, užtenka ir pavadinimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar sia priemone galima naudoti kaip prausikli?
user posted image
Atsakyti