Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(*Caras* @ 2010 12 13, 18:55)
Tai noreciau suzinot kokia priemone geriau turet tokiems atvejams: ar losjonas nuo spuogu ar maskuojamas piestukas? 4u.gif

Losjoną siūlyčiau
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 12, 17:53)
Labukas, gal kuri mamyte patartu kuri priemone geriausia naturaliems nagams pastiprinti....?Noriu draugei dovanoti, jos nagai silpni ir skilineja.?Parasykit koduka.Aciukas.  4u.gif

As asmeniskai patarciau sia priemone,nes tikrai atsigauna naguciai smile.gif
user posted image
http://lt.oriflame.c...?prodCode=13617
Atsakyti
Gal kuri naudojote suktukus tuos violetinius, kur dabar kataloge Nr. 17 yra?Kokia nuomonė? g.gif Labai jau gražiai atrodo plaukučiai kataloge smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 12 15, 20:28)
Gal kuri naudojote suktukus tuos violetinius, kur dabar kataloge Nr. 17 yra?Kokia nuomonė?  g.gif Labai jau gražiai atrodo plaukučiai kataloge smile.gif  ax.gif

Gražiai, tai gražiai.. smile.gif Sugarbanoja kaip eiliniai suktukai, reikia paskui mokėti gražiai susitvarkyti. O šiaip galiu pasakyti, kad jie tinka plonesniems ir trumpiems plaukams.
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 12 15, 20:28)
Gal kuri naudojote suktukus tuos violetinius, kur dabar kataloge Nr. 17 yra?Kokia nuomonė?  g.gif Labai jau gražiai atrodo plaukučiai kataloge smile.gif  ax.gif

Labai geri jie smile.gif mano klentė labai patenkinta liko, net antrus užsisakė smile.gif
Ir pati mačiau jos plaukus, labai gražiai susigarbanojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 12 15, 21:23)
Gražiai, tai gražiai.. smile.gif Sugarbanoja kaip eiliniai suktukai, reikia paskui mokėti gražiai susitvarkyti. O šiaip galiu pasakyti, kad jie tinka plonesniems ir trumpiems plaukams.

pritariu smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti ka manot apie naujaji tusa wonder lash ,kur dar juodesnis. Kataloge nr 1. paskutiniam puslapi. jis naujas is tiesu ar tik atnaujintas?Gal kuri jau naudojo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 17, 19:54)
Gal kas galit pasakyti ka manot apie naujaji tusa wonder lash ,kur dar juodesnis. Kataloge nr 1. paskutiniam puslapi. jis naujas is tiesu ar tik atnaujintas?Gal kuri jau naudojo? mirksiukas.gif

as taip suprantu,kad atnaujintas.As turiu ta senesni,ruzavu sepetuku,bet manau,kad tiesiog nemoku juo dazytis,nes man gaunas tokios retos blaklstienos.
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 17, 19:54)

O kas dar naujo būsimam kataloge? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 12 17, 20:19)
O kas dar naujo būsimam kataloge?  4u.gif

Kvapusis vanduo "Volare Magnolia", kūno kremas su saulėgrąžų aliejumi, nauja Silk beauty kūno priežiūros linija, papuošalų rinkinys, rankinė, veido masažuoklis, Ecollagen 3D valilis, tonikas, Pure nature veido prausiklis, kempinėlė veidui, Very Me balzamas lūpoms, Midnight pearl kvapiojo vandens papildymas, rašiklis, tušas.
Lyg ir visos naujienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2010 12 17, 22:16)
as taip suprantu,kad atnaujintas.As turiu ta senesni,ruzavu sepetuku,bet manau,kad tiesiog nemoku juo dazytis,nes man gaunas tokios retos blaklstienos.

Tai as irgi ji turiu, man jis labai patinka,tik nuvalyti sekasi sunkiai, o tenai tas naujasis tusas su pilkos spalvos ipakavimu man regis ir parasyta jog dar juodesne spalva. Tai idomu visai kaip ten yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
Isbandziausia biria pudra , labai patiko ,lengva permatoma beveik vos vos pagynanti spalva (mano tamsesne).

user posted image
Atsakyti