Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Zyvy @ 2010 12 12, 16:53)
Labukas, gal kuri mamyte patartu kuri priemone geriausia naturaliems nagams pastiprinti....?Noriu draugei dovanoti, jos nagai silpni ir skilineja.?Parasykit koduka.Aciukas.  4u.gif

Turiu tokį stipriklį (18935). Nepatinka schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 12 12, 23:08)
Turiu tokį stipriklį (18935). Nepatinka schmoll.gif

user posted image

Čia tas pats kaip plaukų slinkimas - reikia gydyti kompleksiškai, tik lengviau. Reikia gerti papildus, maitinti nagus, kurį laiką atsisakyti spalvotų lakų, naudoti stipriklį, reguliariai daryti manikiūrą, tepant rankas kremu nepamiršti pamasažuoti aplink nagus ir... naudoti pirštines kai naudoji visokiausią buitinę chemiją nuo indų ploviklių iki klozetų valyklių 4u.gif

Stipriklis neišspęs problemos. mirksiukas.gif

...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mid de Aur: 12 gruodžio 2010 - 23:00
O tai tikrai jokio nera aliejuko ? aciu uz atsiliepimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 13, 00:00)
O tai tikrai jokio nera aliejuko ?  aciu uz atsiliepimus. 4u.gif

"Oriflame Beauty" nagų maitinamoji priemonė (18937) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2010 12 13, 01:04)

Na pabandysiu uzsisakyti gal patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zyvy @ 2010 12 13, 00:00)
O tai tikrai jokio nera aliejuko ?  aciu uz atsiliepimus. 4u.gif

Yra aliejukas - nagų maitinamoji priemonė. Kaip tik dabar bus nuolaida šiai priemonei
jau atsakė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 12 gruodžio 2010 - 23:13
QUOTE(Mid de Aur @ 2010 12 12, 22:57)
Čia tas pats kaip plaukų slinkimas - reikia gydyti kompleksiškai, tik lengviau. Reikia gerti papildus, maitinti nagus, kurį laiką atsisakyti spalvotų lakų, naudoti stipriklį, reguliariai daryti manikiūrą, tepant rankas kremu nepamiršti pamasažuoti aplink nagus ir... naudoti pirštines kai naudoji visokiausią buitinę chemiją nuo indų ploviklių iki klozetų valyklių  4u.gif

Stipriklis neišspęs problemos. mirksiukas.gif

Nagų nelakuoju, kasvakar tepu rankas ir apynagių odeles kremu, pamasažuoju, naudodama įv. chemikalus visada mūviu guminėmis pirštinėmis, esu gėrusi vitaminus. Tai gi nenaudoju vien stipriklio, taip tikėdamasi sulaukti stebuklo. Vis tik man šis stipriklis visai nepatiko. Nepastebėjau absoliučiai jokio poveikio nagams. Prieš tai naudojau kitos firmos (panašios kainos) stipriklį. Jis buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal patartumėt kurią geriau imti pudrą GG, ar prisitaikančią ar mineralinę? Abiem bus akcija tai nežinau kuri geresne smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasos_lashelis @ 2010 12 13, 11:16)
Sveikos. Gal patartumėt kurią geriau imti pudrą GG, ar prisitaikančią ar mineralinę? Abiem bus akcija tai nežinau kuri geresne smile.gif 4u.gif

Prisitaikanti yra labai lengva ir mano manymu labiau tinka vasarai, siūlyčiau mineralinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mid de Aur @ 2010 12 13, 12:59)
Prisitaikanti yra labai lengva ir mano manymu labiau tinka vasarai, siūlyčiau mineralinę mirksiukas.gif

As irgi mineraline naudoju man patinka smile.gif
Atsakyti
Labas mergaites, noriu patarimo apie "Tea tree" priemones.
Su savo oda problemu neturiu, bet kartais taip jau buna, kad islenda koks spuogelis. Tai noreciau suzinot kokia priemone geriau turet tokiems atvejams: ar losjonas nuo spuogu ar maskuojamas piestukas? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai už atsakymus į mano klausima, ir aš rinksiuosi mineralinę pudrą.

Iš Tea Tree naudoju aliejuka, tai man labai patinka, pakankamai greitai išdžiovinamas spuogelis. O renkantis tarp maskuojamo pieštuko ir losijono, as rinkciausi losijoną.smile.gif
Atsakyti