Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 29, 20:12)
user posted image

gal yra atsiliep.?

Labai geras tušas, nuo tada, kai nusipirkau pabandymui, ir beveik visos klientės užsisakė smile.gif
Atsakyti

i 
Oriflame konsultantės renkasi Bendraminčiuose. Šioje temoje tik atsiliepimai apie kosmetiką.
Atsakyti
Sveikos
Kaip jums rankine? Ar verta pinigeliu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2010 12 09, 15:02)
Sveikos
Kaip jums rankine? Ar verta pinigeliu?

user posted image

foto greičiausiai atrodo geriau,nei iš tikrųjų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 12 10, 00:23)

as ja maciau realiai,man ji nelabai
Atsakyti
Esu labai patenkinta balzamu "Atidi priežiūra" karamelės kvapo wub.gif laaabai skaniai kvepia,tik suskeldėja lūpos,pasitepu,ir po kelių valandų lūpų būklė pagerėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2010 12 10, 18:44)
Esu labai patenkinta balzamu "Atidi priežiūra" karamelės kvapo  wub.gif  laaabai skaniai kvepia,tik suskeldėja lūpos,pasitepu,ir po kelių valandų lūpų būklė pagerėja  thumbup.gif

http://lt.oriflame.c...l?prodCode=1276
šituo?

aš ieškau lupoms kažko žiemai . nes labai skeldėja verysad.gif ka patarsit blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 12 09, 23:23)

Man irgi realiai ji schmoll.gif , o kataloge pasirodė visai nieko. Kita konsultantė užsisakė, tai jai patiko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 11, 12:22)
šituo?
aš ieškau lupoms kažko žiemai . nes labai skeldėja  verysad.gif  ka patarsit  blush2.gif ?

Nea. šituo
user posted image

oi, koks didelis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 11 gruodžio 2010 - 11:46
QUOTE(egliuchiux @ 2010 12 11, 11:22)
http://lt.oriflame.c...l?prodCode=1276
šituo?
aš ieškau lupoms kažko žiemai . nes labai skeldėja  verysad.gif  ka patarsit  blush2.gif ?

Produktas tas pats,tik pas mane karamelės kvapo,šis yra bekvapis 4u.gif Naujam kataloge mačiau yra ir vanilės kvapo 4u.gif Man žiemą šis balzamiukas nepamainomas,vienas stovi vonioje,kitas rankinėje,kad visada po ranka būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2010 12 07, 17:39)
Labai geras tušas, nuo tada, kai nusipirkau pabandymui, ir beveik visos klientės užsisakė smile.gif

Draugė užsisakius buvo, tai jai labai patiko šitas tušas, gražiai atrodo labai:)

O lūpom aš pati naudoju šitą. Tikrai geras, tik kad labai greitai pasibaigia, pora savaičių ir nėra...
user posted image
Atsakyti
Man tender care indelyje patinka labai wub.gif Turiu karamelini, be as ji ne pirstu kabinu, o turiu toki dvieju daliu teptuka lupoms thumbup.gif
Labai labai noriu vanilinio tender care verysad.gif jei kas gali man ji suorganizuoti tai per AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, gal kuri mamyte patartu kuri priemone geriausia naturaliems nagams pastiprinti....?Noriu draugei dovanoti, jos nagai silpni ir skilineja.?Parasykit koduka.Aciukas. 4u.gif
Atsakyti