Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(Lorike @ 2010 11 30, 16:42)
user posted image

Is sitos serijos praktiskai ,man viskas patinka  biggrin.gif

aš šios serijos bandžiau šveičiamąjį kremą,tai man labai patiko,nereikia nei šveitiklio thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudojat elektrinį manikiūro rinkinį? g.gif atrodo viliojančiai, bet kažin kaip iš tiesų veikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 12 01, 12:55)
Gal kas naudojat elektrinį manikiūro rinkinį?  g.gif atrodo viliojančiai, bet kažin kaip iš tiesų veikia  cool.gif

Nusivyliau aš juo smile.gif Kažkaip man nelabai...
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 12 01, 17:10)
Nusivyliau aš juo smile.gif Kažkaip man nelabai...

o kas nuvylė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 12 02, 14:32)
o kas nuvylė?  unsure.gif

Jokio efekto nėra panaudojus smile.gif
Atsakyti
Laba, is naujojo katalogo radau antistatines dulksnos plaukams, kazi ar geras daiktas, ar plauku nelipina, nesunkina? g.gif ziema man itin elektrinasi plaukai ax.gif
Atsakyti
As nezinau kodel bet man irgi elektrinasi plaukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erikabarasn @ 2010 12 03, 15:12)
Laba, is naujojo katalogo radau antistatines dulksnos plaukams, kazi ar geras daiktas, ar plauku nelipina, nesunkina? g.gif ziema man itin elektrinasi plaukai ax.gif

Pati nebandžiau, bet girdėjau gerus atsiliepimus apie šią dulksną. Netgi patiesina plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelxxx123 @ 2010 12 03, 18:52)
As nezinau kodel bet man irgi elektrinasi plaukai  blink.gif

Man žiemą, kai imu nešioti kepures, plaukai visada elektrinasi. Purškiklis labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 12 03, 20:01)
Pati nebandžiau, bet girdėjau gerus atsiliepimus apie šią dulksną. Netgi patiesina plaukus bigsmile.gif

oi mano ir taip tiesus biggrin.gif tai reiks bandyti tada
Atsakyti
QUOTE(Angelxxx123 @ 2010 12 03, 19:52)
As nezinau kodel bet man irgi elektrinasi plaukai  blink.gif

taigi žiema
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 12 01, 12:55)
Gal kas naudojat elektrinį manikiūro rinkinį?  g.gif atrodo viliojančiai, bet kažin kaip iš tiesų veikia  cool.gif

o man labai patinka,koju nagams susitvarkyti tiesiog puikus daiktas,nagai tampa svelnus,man lengviau susikurti norima forma....nu as negaliu lyginti su paparastom dildem,elektrinio jos tikrai neatstoja
Atsakyti