Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Aš jau turiu dar naujesnį katalogą, jei kažkuri norėtumėt sužinot ar yra jame kažkokia prekė ir jos kainą tai galit drąsiai kreiptis wink.gif
Atsakyti
Ar yra bandžiusių kepintų kaštonų, vyno su prieskoniais arba cukruotų obuolių kvapo muilus?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 11 25, 17:03)
Ar yra bandžiusių kepintų kaštonų, vyno su prieskoniais arba cukruotų obuolių kvapo muilus?

Tie muilai buvo pernai prieš Kalėdas. Labai faini thumbup.gif Tik vieno kvapas prastesnis. Tik nepamenu kurio. Lyg ir obuolinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 11 25, 19:14)
Tie muilai buvo pernai prieš Kalėdas. Labai faini thumbup.gif  Tik vieno kvapas prastesnis. Tik nepamenu kurio. Lyg ir obuolinio g.gif

Kitam kataloge jie vėl bus, tai ir smalsu, ar verta įsigyt.
Atsakyti
QUOTE(Harumi @ 2010 11 25, 16:53)
Aš jau turiu dar naujesnį katalogą, jei kažkuri norėtumėt sužinot ar yra jame kažkokia prekė ir jos kainą tai galit drąsiai kreiptis wink.gif

ar yra tas šventinis Luxury Milk and Honey kūno kremas ir muilas? jei taip, kokios kainos? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 24, 18:22)

Atsakyti
Kokia kaina kitam kataloge bus Silk & smooth skustuvo peiliukai? smile.gif
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif

Kas turit nauja kataloga gal galit parasyti kokia kaina bus "Ecollagen [3 D+] energizuojamasis kokteilis ir "Ecollagen [3 D+] naktinis kremas nuo rauksliu
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iceberry @ 2010 11 25, 19:36)
Kokia kaina kitam kataloge bus Silk & smooth skustuvo peiliukai? smile.gif

20,90 smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Aura88 @ 2010 11 25, 19:51)
Sveiki  mirksiukas.gif

Kas turit nauja kataloga gal galit parasyti kokia kaina bus "Ecollagen [3 D+] energizuojamasis kokteilis ir "Ecollagen [3 D+] naktinis kremas nuo rauksliu
Aciu  smile.gif

Ecollagen [3 D+] energizuojamasis kokteilis 49.90
naktinis kremas nuo rauksliu 46,90
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 25, 18:58)
ar yra tas šventinis Luxury Milk and Honey kūno kremas ir muilas? jei taip, kokios kainos? 4u.gif
Papildyta:

yra smile.gif šventinis Luxury Milk and Honey kūno kremas 14,90, o muilas 3,50
Atsakyti
Būsimas katalogas
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie siuos kvepalus miss O Fasion Princess?
Atsakyti
QUOTE(Angelxxx123 @ 2010 11 29, 18:48)
Kokie atsiliepimai apie siuos kvepalus miss O Fasion Princess?

Kvapas toks gana saldus smile.gif Aš mėgstu tokius saldžius, bet tuo pačiu ir gaivius, tai šie man visai nieko smile.gif
Atsakyti
O kokie butu atsiliepimai apie milk&honey gold kremines vonios putas ?

http://lt.oriflame.c...bal/18249_1.png
Atsakyti