Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(rrassiukkass @ 2010 11 22, 14:59)
gal jau kas turit naujo katalogo nuoroda?

Nuoroda visada ta pati būna, bet katalogo dar neįdėjo
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2010 11 22, 13:45)
Nuoroda visada ta pati būna, bet katalogo dar neįdėjo

o kada panašiai naują katalogą įmeta?
Atsakyti
QUOTE(rrassiukkass @ 2010 11 23, 10:27)
o kada panašiai naują katalogą įmeta?

Įvairiai. Kartais ką tik įsigaliojus katalogui, kartais visai prieš pabaigą.
Atsakyti
labai labai skubiai reikia atsiliepimo apie šį kūno sviestą ir muilą, kokio jie kvapo, ar malonaus??? Ačiū 4u.gif (čia iš tos šventinės serijos ir muilas tokiam gražiam įpakavime)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 24 lapkričio 2010 - 17:22
Kokį kūno švetiklį pasiūlytumėt, kuris tikrai šveistų kūną, o nebūtų panašus į dušo žėlę..Turėjau kažkada iš serijos su bambuku, bet nepatiko, nes trūko šveitimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 11 24, 18:31)
Kokį kūno švetiklį pasiūlytumėt, kuris tikrai šveistų kūną, o nebūtų panašus į dušo žėlę..Turėjau kažkada iš serijos su bambuku, bet nepatiko, nes trūko šveitimo  g.gif

Swedish Spa, Swedish Spa Minerals kūno šveitiklis su jūros druska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 24, 18:48)
Swedish Spa, Swedish Spa Minerals kūno šveitiklis su jūros druska  thumbup.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2010 11 19, 10:04)
Merginos, kaip jums Hair X šampūnas? Aš iš pradžių pradėjau jį naudoti ir visai patiko. Bet įsigijau antrą kartą - visai neišsiplauna iš plaukų, jie tokie sulipę būna  doh.gif . Nesuprantu, kame reikalas?

naudoju dar tik pirma besiriebaluojantiems plaukams, dar negaliu sakyt, kad netinka, o kuri tu?
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 24, 17:22)
labai labai skubiai reikia atsiliepimo apie šį kūno sviestą ir muilą, kokio jie kvapo, ar malonaus??? Ačiū  4u.gif (čia iš tos šventinės serijos ir muilas tokiam gražiam įpakavime)

user posted image

Man visa ši linija thumbup.gif thumbup.gif Ne išimtis ir kūno kremas. Esu išranki kvapams, bet būtent šis kvapas patinka.
QUOTE(lady_m @ 2010 11 24, 17:31)
Kokį kūno švetiklį pasiūlytumėt, kuris tikrai šveistų kūną, o nebūtų panašus į dušo žėlę..Turėjau kažkada iš serijos su bambuku, bet nepatiko, nes trūko šveitimo  g.gif

"Milk & Honey"
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 11 24, 20:26)
Man visa ši linija thumbup.gif  thumbup.gif  Ne išimtis ir kūno kremas. Esu išranki kvapams, bet būtent šis kvapas patinka.

"Milk & Honey"

ačiū 4u.gif tai čia tas pats Milk and Honey tik šventiškoj pakuotėj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 24 lapkričio 2010 - 19:32
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 24, 19:32)
ačiū  4u.gif  tai čia tas pats Milk and Honey tik šventiškoj pakuotėj?  g.gif

Aš supratau, kad taip.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2010 11 24, 17:22)
labai labai skubiai reikia atsiliepimo apie šį kūno sviestą ir muilą, kokio jie kvapo, ar malonaus??? Ačiū  4u.gif (čia iš tos šventinės serijos ir muilas tokiam gražiam įpakavime)

user posted image

man asmeniškai nepatinka kvapas, nes nemėgstu medaus schmoll.gif
Atsakyti