Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

QUOTE(bumbasi @ 2010 11 19, 11:11)
Naudoju antra buteliuka jau, tai viskas ok... g.gif

Matyt, man kažkas netinka, nes šiandien išsiploviau su kitos firmos šampūnu - plaukai švelnūs, minkštučiai ir nesulipę.
Atsakyti
labas mergaitės 4u.gif . Naujam kataloge 72psl yra juodas rankinukas "Eyelet", tai man įdomu kokios jis medžiagos: ar tokia kaip ploštinė slidi medžiaga, ar kaip barchatinė, ar kokia dirbtinė odytė? Nesuprantu iš nuotraukos visai. Gal kuri matėt ją gyvai kaip atrodo?

Ir kaip tie kremukai rankom iš 32-33psl, gal jau bandėt kuri? Ar gerai įsigeria, ar nepalieka plėvelės ant rankų? Ir kaip kvapai?
Atsakyti
Sveikos.gal kas isbande siuos seselius (14455)?kaip jum jie nesubega ir pan?graziai atrodo?nes galvoju mamai paimti dovanu,o blogu nesinori nupirkt;D
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2010 11 19, 18:13)

aciu, as ji jau gyvai varciau, bet reikia dabar per cia pasiziureti.
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2010 11 20, 11:24)
labas mergaitės 4u.gif . Naujam kataloge 72psl yra juodas rankinukas "Eyelet", tai man įdomu kokios jis medžiagos: ar tokia kaip ploštinė slidi medžiaga, ar kaip barchatinė, ar kokia dirbtinė odytė? Nesuprantu iš nuotraukos visai. Gal kuri matėt ją gyvai kaip atrodo?

Ir kaip tie kremukai rankom iš 32-33psl, gal jau bandėt kuri? Ar gerai įsigeria, ar nepalieka plėvelės ant rankų? Ir kaip kvapai?

ne slidi ir ne odytė, labiau į barchatinę panaši 4u.gif
Atsakyti
Tai negi nei viena neisbandete dar mineralines Giordani Gold kremines pudros ? g.gif Laukiu atsiliepimu ir palyginimu su GG amziu slepiancia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2010 11 20, 18:07)
Tai negi nei viena neisbandete dar mineralines Giordani Gold kremines pudros ?  g.gif  Laukiu atsiliepimu ir palyginimu su GG amziu slepiancia  ax.gif

aš naudoju mineralinę thumbup.gif ji man drėgnesnė tokia,lengviau tepasi ant veido,nei amžių slepianti,todėl pastarają atidėjau į šalį ir naudoju GG mineral 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Caras* @ 2010 11 20, 10:24)

Įsigeria gerai. Labiau patiko apelsininio rankų kremo kvapas. Tas kitas kremas man kvepia kramtoma guma schmoll.gif
QUOTE(Elija* @ 2010 11 20, 18:07)
Tai negi nei viena neisbandete dar mineralines Giordani Gold kremines pudros ?  g.gif  Laukiu atsiliepimu ir palyginimu su GG amziu slepiancia  ax.gif

Pati nebandžiau, bet girdėjau daug gerų atsiliepimų. Viena mano klientė, kuri naudodavo amžių slepiantį makiažo pagrindą, užsisakė krempudrą su mineralais. Ši jai labiau patiko. Ant jos veido atrodo labai gražiai ir natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 11 20, 23:23)
aš naudoju mineralinę thumbup.gif ji man drėgnesnė tokia,lengviau tepasi ant veido,nei amžių slepianti,todėl pastarają atidėjau į šalį ir naudoju GG mineral  4u.gif

QUOTE(Nireglina @ 2010 11 21, 00:18)

Pati nebandžiau, bet girdėjau daug gerų atsiliepimų. Viena mano klientė, kuri naudodavo amžių slepiantį makiažo pagrindą, užsisakė krempudrą su mineralais. Ši jai labiau patiko. Ant jos veido atrodo labai gražiai ir natūraliai.

Aciu 4u.gif
kaip supratau ji sausesnei odai, seip pas mane misri oda ,bet ziema pasauseja .Reiks bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turit kokių nuomonių apie kojų šildyklę?
Atsakyti
[gal kas turit Wellness kuprine 524042,koks jos dydis,kaip ji,ar cia mazai mergaitei,ar vyr.?
Atsakyti
gal jau kas turit naujo katalogo nuoroda?
Atsakyti