Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame kosmetika

Pagal kvapo skanumą:
1. Kiwi
2. Peach
3. Berry

Kažkaip berry visai nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(iceberry @ 2010 07 29, 20:32)
Pagal kvapo skanumą:
1. Kiwi
2. Peach
3. Berry

Kažkaip berry visai nepatiko.

Man berry irgi visai nepatiko schmoll.gif ir abejoju,kad kuriai jaunai panelei,mergaitei patiks,nors aisku skonis draugu neturi smile.gif .Mano dukryte atostogauja sodyboje,tai ryt po darbelio jai nuvesiu dovaneliu kivi kvapo tuos kvepaliukus,gales kurti lele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 07 29, 20:47)
Man berry irgi visai nepatiko  schmoll.gif  ir abejoju,kad kuriai jaunai panelei,mergaitei patiks,nors aisku skonis draugu neturi  smile.gif .Mano dukryte atostogauja sodyboje,tai ryt po darbelio jai nuvesiu dovaneliu kivi kvapo tuos kvepaliukus,gales kurti lele  biggrin.gif

Ar dziaugesi dukryte smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2010 08 02, 11:11)
Ar dziaugesi dukryte smile.gif ?

Labai,patiko jai thumbup.gif ,tik reikiejo mano pagalbos,kad kai kuriuos tuos lipdukus su savo naguciais atlupciau nuo popieriaus smile.gif .Bet as galvojau,kad tuos kvepaliukus bus galima istatyti i ta lele ir uzdaryti,bet ne.
Atsakyti
QUOTE(Lorike @ 2010 08 02, 15:51)
Labai,patiko  jai  thumbup.gif ,tik reikiejo mano pagalbos,kad kai kuriuos tuos lipdukus su savo naguciais atlupciau nuo popieriaus  smile.gif .Bet as galvojau,kad tuos kvepaliukus bus galima istatyti i ta lele ir uzdaryti,bet ne.

Kvepalus galima istatyti ir uzdaryti mirksiukas.gif Tiesiog reikia truputuka pasukt apatine dali.
O del kvapu, man labai patiko uogos ir kivio duetas (kai abu kvepalai papurskiami i ta pati odos lopineli) niammm... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(cindy @ 2010 07 28, 09:04)
Tai kažko ypatingo ir nereikia tikėtis, juk kvepalai ne moterims, o vaikams/mergaitėms...

Mergaitems patiko.. saviskes iki 3 val nakties niekaip miegot negalejau nuvaryt (pati kvaila, kad vakare ta lele padaviau.. doh.gif biggrin.gif ), Bet viena "mergaite" virs 20 metu irgi pasipasakojo, kad su lele uzsisedejo iki vidrunakcio ir suzavejo netik kvapas, bet ir leles "gamyba". Manau sie kvepalai tiks visoms, kurios sirdyje dar nepaseno bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Sindy,2010 08 04, 03:48]
Kvepalus galima istatyti ir uzdaryti mirksiukas.gif Tiesiog reikia truputuka pasukt apatine dali.

Tai sita zinau,kad galima atsukti apatine dali ir istatyti mirksiukas.gif ,bet galvojau,kad stabiliau laikysis ir bus galima uzdaryti lelyte su tuo buteliuku lotuliukas.gif Man tai jokio skirtumo,svarbu dukryte patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus normaliai, sandariai uzsirado.. Visa diena tas leles nesiojasi is ranku nepaleisdamos ir kvepalai laikosi be jokiu problemu..
Gal brokas papuole pas jus? g.gif
Atsakyti
O sakykit gal kas esat bande purskiama savaiminio idegio dulksna? Vis vilioja uzsisakyt , tik kazin kaip jin uzsipurskia...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 04, 11:42)
O sakykit gal kas esat bande purskiama savaiminio idegio dulksna? Vis vilioja uzsisakyt , tik kazin kaip jin uzsipurskia...

Uzsipurskia ji normaliai, svarbu tinkamai paruosti oda. Nes jei oda neparuosta, tai su savaiminio idegio kremais ar purskikliais geriau net neprasideti - gali gautis grazus zebriukas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas pasakysite, ką galėtų reikšti užrašas "sumažinta", kai internete užsakau tą mėlyną skrybėlaitę iš specialios pasiūlos kataloge?
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2010 08 04, 17:03)
Sveiki, gal kas pasakysite, ką galėtų reikšti užrašas "sumažinta", kai internete užsakau tą mėlyną skrybėlaitę iš specialios pasiūlos kataloge?

Sumazinta kaina sio gaminio ivykdzius akcijos salyga..
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 04, 17:07)
Sumazinta kaina sio gaminio ivykdzius akcijos salyga..

Ačiū 4u.gif
Atsakyti